Jump to content

kostasv12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasv12

  1. ok φίλε μου. το έκανα αλλά πρέπει να επιλέξεις για απενεργοποίηση ένα αρχείο ονόματι calnot.exe με τα χαρακτηριστικά '' start if time changes ". είναι λιγάκι διαφορετική η διαδικασία απ' ότι αυτή που περιγράφεται για το p550 αλλά δεν δυσκολεύτηκα να το κάνω.να 'σαι καλά φίλε μου!
  2. το κολπάκι με το SKtools κάνει και για το p350; το έκανα αλλά δεν μου έβγαζε τό αρχείο που πρεπει να απενεργοποιήσεις με το όνομα που περιγράφεται στη διαδικασία που υπάρχει σε αυτό το τοπικ.
  3. Τελικά τι από τα δύο; έκανα το δεύτερο( όχι με το SKtools ). χρειάζεται και το τρικ με το SKtools; έχω μπερδευτεί.
  4. σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο( athanaso77 & geoponer ). Αυτό ακριβώς έψαχνα και εγώ ( p550 ) αλλά δεν πρόλαβα να βρώ αφού σε όλα τα site που κοίταξα δεν υπήρχε διαθέσιμο.σε άλλα ήταν πολύ ακριβό.δεν πειράζει όμως διότι δεν με καίει και πολύ το ασύρματο internet.απλώς με ικανοποιεί το γεγονός ότι έστω και δυνητικά θα έχω τη δυνατότητα και με το p350 να έχω ασύρματο internet, μέσω αυτής της κάρτας wifi. και κάτι ακόμη. ένας φίλος μου έχει το p550 και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει σύνδεση στο internet μέσω ασύρματου ρούτερ που διαθέτει(δώρο με το πακέτο της conn-x και μάρκας phillips).έχει όμως πραγματοποιήσει σύνδεση μέσω άλλου ρούτερ(δεν το είχε κλειδωμένο ο κάτοχός του).τι λέτε να φταίει; σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά και περιμένω την απάντησή σας.
  5. καλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ πάρα πολύ! με έσωσες.μια ακόμα ερώτηση όμως. απ' ότι κατάλαβα θα πρέπει να βγάζεις την άλλη κάρτα sd και να βάζεις αυτή με το wifi. θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε με τα προγράμματα που θα τρέχουν εκείνη τη στιγμή στη συσκευή; είμαι λιγάκι νεούδι με αυτά και τώρα μαθαίνω. πάντως σ' ευχαριστώ πολύ για μια ακόμη φορά!!!
  6. καλημέρα σε όλους. είμαι νέος στην παρά και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. μπορεί το mio p350 να έχει με κάποιο εξάρτημα ασύρματο internet ή μόνο ενσύρματο;(νομίζω δηλαδή ότι έχει ενσύρματο internet). ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...