Jump to content

manolkok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manolkok

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

manolkok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ο.κ. ευχαριστω , θα το αφησω να δω , παντως χθες στο 5λεπτο δεν εκανε τπτ :O
  2. Γεια σας , εχω το χ8 , χθες εγκατεστησα το προγραμμα πλοηγησης που δεινετε δωρεαν μαζι με την συσκευη . Ανοιγει κανονικα αλλά δεν βρισκει σημα gps , εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα ? χρειαζετε καποιες ρυθμισεις ? Το μονο που εχω κανει ειναι στις ρυθμισεις του τηλ. , τοποθεσια και ασφαλεια να τσεκαρω την χρηση δορυφορων gps .
  3. Παιδια καλησπερα , θα ηθελα να μαθω ποιοι ειναι οι τελευταιοι χαρτες που μπορω να βαλω στο μαραφετι . Προγραμματακι εχω το dest7 το οποιο ειχα βαλει κανα 2 χρονια πριν και απο τοτε δεν ειχα ξανα ασχοληθει αλλά βλεπω πως εχουνε γινει πολλες αλαγες στους δρομους πλεον :O
  4. 8elw και εγωωωωωω :ninja: , και τους χαρτες ????
  5. :) ty θα το δοκιμασω και αυτο
  6. λοιπον πριν απο λιγο τελειωσε η μετατροπη σε μια ταινεια και την παιζει πολυ καλα , μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω για να την δειξει σε πληρη οθονη ? το προγραμμα που εχει μεσα το cd για να κανεις μετατροπες μου φενετε πολυ αργο και βαρυ , υπαρχει κανενα καλυτερο ?
  7. καλησπερα και απιο μενα και καλη Ανασταση , σημερα πηρα και εγω το τηλεφωνακι , αυτο που δεν μπορω να καταφερω και μου εχει σπασει λιγο τα νευρα ειναι να παιξει ταινειες που εχω κατεβασμενες , π.χ. Walled.In.DVDRip.Xvid.TFE [GTRD-Movies].avi και αρκετες ακομη σε καταληξη avi , κανω κατι λαθος ? μηπως θελουν καποια μετατροπη ? :(
  8. Καλησπερα , εχω χασει επεισοδια και δεν ξερω ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης για dest7 , μηπως μπορει καποιος να με ενημερωσει και να μου πει απο που θα τον <<αγορασω>>????
  9. Εμενα ειχε κανονικα τον 2008.04
  10. Καπως ετσι ειναι τα πραγματα
  11. CHIEF το μηχανακι κανει πολυ γρηγορα και υπολογισμο αλλα και επαναυπολογισμο διαδρομης. Επεισης εχει τον τροπο να του περασεις destinator η οτι αλλο προγραμμα θες;)
  12. Εγω παλι κατεβασα τον χαρτη χωρις να βαλω καν το κωδικο :lol: . Εγραψα μονο το μαιλ μου ( αφου ειχα κανει εγγραφη πρωτα στο site) και ολα οκ .
  13. Εγω τι να δωσω ? οποιος ειναι κατοχος rye μπορει να μπει στο επισημο site της creative image http://www.mapclub.gr/index.asp?action=home&pcid=48&cid=48&mid=48&cmsmid=38 και να κατεβασει τον νεο χαρτη ενω εχει και αναλυτικες πληροφοριες για το πως γεινετε η αναβαθμηση ;) . Τωρα οσο αφορα τις εντυπωσεις μου μεχρι τωρα και για χρηση εντος αττικης ειναι πολυ καλες.
  14. Εδω ειναι αυτα που γραφουνε . Τωρα τι να σου πω δεν ξερω κι'γω NaviGreece 2008.02 Ο νέος χάρτης της CREATIVE IMAGE είναι γεγονός!!!. Μετά από εξαντλητικές προσπάθειες αρκετών μηνών ετοιμάσαμε για τους χρήστες μας το update της χαρτογραφικής μας βάσης που πλέον καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών χρηστών. Δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στην ποιοτική αναβάθμιση του χάρτη και προστέθηκαν πάρα πολλές πόλεις και πρωτεύουσες νομών με πλήρη κυκλοφορικά δεδομένα (*). Η κάλυψη πλέον της Αττικής ξεπερνά το 97% ενώ στο επόμενο update θα αγγίξει το 100% ενώ καθημερινά ενημερώνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όλων οι Δήμων και Κοινοτήτων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα ο νέος χάρτης NaviGreece 2008.02 καλύπτει συνολικά: 1) 276.000 χλμ. πλοηγήσιμου οδικού δικτύου, 2) 565 Δήμους και Κοινότητες από τους οποίους 209 με πλήρη κυκλοφοριακά δεδομένα (*) (αρίθμηση, - μονοδρομήσεις – ονοματολογία), 3) Αναλυτική πλοήγηση σε 13.400 πόλεις, χωριά και οικισμούς, 4) Πάνω από 90.000 σημεία ενδιαφέροντος. 5) Πλήρη κάλυψη (>97%) για 27 νομούς της Ελλάδας και για όλα τα Ελληνικά νησιά, 6) Πάνω από 68% της συνολικής οδικής κάλυψης της Ελλάδας, 7) Γεωγραφική κάλυψη του 97,5% του πληθυσμού της. 8) Off road διαδρομές σε 17 νομούς. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το update του χάρτη πατήστε εδώ. Ο χάρτης NaviGreece 2008.02 κυκλοφορεί ήδη για τα προγράμματα i-Drive Navigator, Sygic DRIVE Navigator και το σύστημα πλοήγησης i-Go
  15. Αν δεν κανω λαθος ειναι αυτος που μας εδωσε πριν λιγες μερες η creative image για το synicdrive , τουλαχιστον ετσι λεει μεσα στο site της
×
×
  • Create New...