Jump to content

zigaboo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zigaboo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

zigaboo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Redmi Note 2, καθώς απ'ότι διάβασα είναι το καλύτερο στο budget μου (130 ευρώ με αρκετό ζόρι) είδα στο minideal: http://www.minideal.net/redmi-note-2.html υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του κινητού, παρ'όλα αυτά δε καταλαβαίνω ποιές οι διαφορές μεταξύ τους (πέρα απ'την προφανή της έκδοσης 32gb). έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους ή να πάρω το πιο φθηνό? δε θα το ζορίσω πολύ το κινητό, viber και browsing, παιχνίδια δεν παίζω. επίσης, καθώς δεν έχω κάνει κάποια αγορά από Κίνα στο παρελθόν, τι πρέπει να αναφέρω στους Κινέζους ώστε το κινητό μου να είναι ready-to-use με τη μία (ελληνικό μενού κτλ)?
  2. :confused: το έφτιαξα anyways. άλλη ερώτηση τώρα, το πρόγραμμα με τα 20 ευρώ λέει ότι έχω: Χρήση προς λοιπούς εθνικούς προορισμούς 30 λεπτά ή 81 SMS παρ'όλα αυτά, έκανα μια κλήση σήμερα σε cosmote και με χρέωσε κανονικά. πρέπει να ενεργοποιήσω κάπως τα 30λεπτά/81sms?
  3. έβαλα καρτοπρόγραμμα, πήρα στη vodafone να μου πουν τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ, μου είπαν ότι θα μου στείλουν mail αλλά μάλλον το ξέχασαν. μπορεί κάποιος να μου τις πει? συσκευή neo V
×
×
  • Create New...