Jump to content

eirhnh_k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.915
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by eirhnh_k

  1. καλημέρα, προσπάθησα να κάνω downgrade απο 4.1.2 σε 4.1.1 μέσω Odin. Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς σφάλματα, μα τώρα η συσκευή έχει κολλήσει στο Samsung boot logo και δεν μοιάζει να εκκινεί!

     

    Πρόκειται για την Τ999 της T-Mobile. Μπρίκαρε;:confused:

  2. καλημέρα! Συνάδελφος που μετακόμισε απο Αμερική έχει ένα Galaxy S III, το οποίο είναι κλειδωμένο στην αμερικάνικη T-Mobile. Φυσικά, δεν αναγνωρίζει ελληνικά δίκτυα, μα ο άνθρωπος μένει πλέον Ελλάδα και θέλει να το χρησιμοποιεί εδώ.

     

    Πως ξεκλειδώνει η συσκευή χωρίς να ζητήσει unlock code απο T-Mobile? (του αρνήθηκαν το unlock απ οτι μου είπε)

  3. Ειρήνη η συσκευή μου δεν έχει πρόβλημα. Με wifi δεν ανεβάζει και ίσα που αισθάνομαι λίγο ζεστό το πίσω μέρος σε βαριές εφαρμογές η games. Όπως είπα συμπεριφερεται καλύτερα απο άλλες συσκευές.

     

    Ούτε έχω κάποιο θέμα με το JB αφού η αυτονομία μου όταν η συσκευή βρίσκεται σε αναμονή η κανω κατι με χρήση wifi, είναι παροιμιώδης.

    Αν κατι δεν λειτουργούσε σωστά εξ αιτίας κάποιου tweak θα ειχα πρόβλημα και σ αυτές τις συνθήκες.

     

    Σίγουρα επειδή το χρησιμοποιώ γυμνό, γίνεται περισσότερο αισθητή καθε αύξηση της θερμοκρασιας.

    Αν το βάλω σε μια διπλή θήκη που έχω, δεν καταλαβαίνω τίποτα άσχετα αν ανεβάζει ακόμα περισσότερο αφού το διπλό πλαστικό δεν αφήνει την θερμότητα να εξέλθει.

    Και φυσικά κρυώνει γρήγορα λογο αλουμινίου.

     

    Το ότι δεν έχεις την ιδια αίσθηση στην συσκευή σου το αποδίδω στην διαφορά θερμοκρασίας της Αθήνας με το μέρος που βρίσκομαι εγώ.

    Σήμερα για παράδειγμα είναι μια πολύ ζεστή μέρα και έχουμε 41-22°.

    Αυτή την στιγμή που γράφω έχουμε εξω 37° ενω στην Αθήνα 29°.

    Στο γραφείο μου δεν ζεσταίνεται. Όταν όμως πάω για καφέ το βραδάκι που έχει 31 και φυσά μονίμως ενα ζεστό αεράκι θα ζεσταθεί.

     

    Περιμένω τις εντυπώσεις σου οταν αρχίσουν οι πραγματικές ζέστες στην Αθήνα.

     

    Θα τις έχεις Κώστα, αν και νομίζω οτι δεν θα αλλάξουν και ιδιαίτερα γιατί απο το 2007 που αγοράζω σχεδόν κάθε μοντέλο της εταιρείας σε κινητό, και μοντέλο παρά μοντέλο σε iPad, έχω πετύχει πολλές ζέστες στην Αθήνα! :happy:

     

    EDIT: Αναφορικά με το Mac να πω κι εγώ στο σημείο αυτό, πως το δουλεύω με 2 δίσκους εκ των οποίων ο βασικός είναι SSD (που παίζει μεγάλο ρόλο) κι έχει περίσσεια RAM (16GB) οπότε η συσκευή δε ζορίζεται εξ ορισμού.

  4. Όπως φαίνεται στην υπογραφή μου υπάρχουν στο σπίτι πολλές και διαφορετικές συσκευές. Αρα έχω κάνει τις συγκρίσεις μου πριν γράψω κάτι.

    Δεν χρησιμοποιώ LTE γιατί δεν υπάρχει ακόμα εδώ.

    Όλες οι συσκευές οταν χρησιμοποιούν 3g δουλεύουν με αυξημένη θερμοκρασία αλλά δεν καίνε. Δεν είναι θέμα αλουμινίου γιατί υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στο γυάλινο 4s.

    Το πρόβλημα μου είναι ότι ζεσταίνεται εύκολα κάνοντας απλά πραγματάκια. Δεν μιλώ για επεξεργασίες στο iMovie αλλά για facebook, ειδήσεις όπου ανοίγεις διαφορά link στον browser και λήψη φωτογραφιών, ούτε καν βίντεο.

    Δεν έχει φτάσει ποτέ στα όρια ωστε να ενεργοποιηθει η ασφάλεια και να διακοπεί η λειτουργία του. Δεν το αφήνω να ζεσταθεί πολύ γιατί είναι ενοχλητικό στο κράτημα.

    Απλά μου δημιουργεί ενα άγχος καθε φορά που βρίσκομαι εξω και θέλω να περάσω την ώρα μου.

     

    @ Τάσο, είδα για πρώτη φορά το iphone να ζεσταίνεται με τις beta ios 5 στο iphone 4.

    Το ότι είναι θεμα τσιπ η κεραίας 3g φαίνεται απο το γεγονός οτι το 5s ζεσταίνεται λιγοτερο απο άλλες συσκευές οταν παίζω κάποιο παιχνίδι.

    Αρα φταίει αυτό και κάποιες κακογραμμενες εφαρμογές. Δεν ειναι δυνατόν να ζεσταίνεται απο το tapatalk pro και οχι απο το Real racing.

    Μέχρι στιγμής εχω εντοπίσει 2-3 εφαρμογές που δεν τα πάνε καλά με το 5s.

     

    Με παραξενεύει αυτό που λές Κώστα. Διότι δουλεύω τη συσκευή στο μέγιστο, κυρίως σε μη κλιματιζόμενους χώρους και εκτός ασύρματων δικτύων, και με θήκη Ozaki 0.3mm. Αυτό δεν το έχω διαπιστώσει. Κι όσες φορές αντιλήφθηκα οτι ζεστάθηκε θεωρώ οτι φταίει το μέταλλο το οποίο ναι μεν πιο άμεσα αντιλαμβάνεσαι τη θερμοκρασία, αλλα και πολύ πιο εύκολα κρυώνει. Κι αυτό το επιβεβαιώνω και με το Mac, που Αύγουστο μήνα σε εξωτερικό χώρο δούλευα iMovie και επεξεργαζόμουν βίντεο, και ήταν άνετο.

  5. ναι εχεις δικιο.περισσοτερο με νοιαζει αν τα στελνει τα διαγνωστικα καθε φορα που το συνδεω ,καθε φορα που κανω συγχρονισμο? ,η τα στελνει και αλλες στιγμες? ασχετα με την μπαταρια..

     

    εαν κατα το setup της συσκευής επέλεξες να μην στέλνονται τα Διαγνωστικά, τότε τα αποστέλλει (νομίζω) κάθε φορά που κάνεις συγχρονισμό στο iTunes και τα βλέπεις να εξαφανίζονται απ τη συσκευή. :happy:

  6. και στο οφφ να εχω την επιλογη για το αν θα τα στελνει η οχι τα σβηνει το δοκιμασα μολις...

    Μα και παλι πως θα χανω μπαταρια ακομα και να τα στελνει? αφου οταν το συνδεω φορτιζει το κινητο αναγαστικα αρα παλι δεν χανω μπαταρια ακομα και συνεχεια να το κανω. γιαυτο ρωτησα αν ξερει καποιος σιγουρα αν τα στελνει και χωρις να συνδεσω το κινητο στο itunes. γιατι το παλικαρι πριν ειπε οτι μια μικρη επιπτωση θα εχω οποτε δεν νομιζω να εννοουσε αυτο καθως δεν εχω επιπτωση αφου το κινητο θα φορτιζει οταν συνδεθει.

     

    καλύτερα να μην έχεις τόσο άγχος με την μπαταρία! :) Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με την καθημερινή χρήση. Σίγουρα δεν είναι τα Διαγνωστικά αυτά που θα σου καταναλώσουν μπαταρία σε τέτοιο βαθμό ώστε να σε απογοητεύσει η απόδοση και η αυτονομία εντός της ημέρας. ;)

  7. αρα δεν εχω να κανω και τπτ ουσιαστικα,,δεν αλλαξε και κατι που ειδα τα diagnostics... δεν μπορω να σβησω πχ εφαρμογες οπως facebook,viber,shazam κλπ...

    Οποτε απλα συνδεω στο ιtunes?(και τι αλλαζει)?

     

    Κοίτα, το γεγονός οτι δημιουργήθηκε conflict μεταξύ εφαρμογών ή εφαρμογής και λειτουργικού και κάποια "έσκασε", αυτομάτως δεν την καθιστά αυτό προβληματική, που άμα τη σβήσεις θα καλυτερέψει η χρήση της συσκευής. Και εργοστασιακά στημένη να έχεις τη συσκευή, θα δεις και πάλι στα Διαγνωστικά διάφορα reports "σκασμένων" native εφαρμογών. Σου πρότεινα το iTunes, οχι γιατί κερδίζεις κάτι. Απλά σου "καθαρίζει" το history των Διαγνωστικών.

  8. αν εξαιρεσεις το efood τα υπολοια ειναι πολυ γνωστα pvw viber,shazam, μετα τα υπολοιπα δεν καταλαβαινω καν τι ειναι κατι tccService κλπα..τι πρεπει να κανω τελικα δεν καταλαβα καν.

     

    Το System Report απλά σου αναφέρει ποιές εφαρμογές, για το Χ λόγο "έσκασαν". Ουσιαστικά δεν είναι πρόβλημα. Πρόβλημα θα ήταν, αν έβλεπες μέσα στα reports panic.plist. Για να φύγουν αυτά, απλά σύνδεσε το iPhone με το iTunes και πάρε backup. Μια τυπική διαδικασία, που καθαρίζει όμως και το System Report. :)

  9. η αληθεια είναι πως το έχω ξεζουμίσει,τραβάω στο πιο καλό επίπεδο φωτογραφίες και βίντεο. Τώρα που είναι σκέτο ,ρολαρει μια χαρά.

     

    Χωρίς να ανοίξεις το Photo Stream σου αλλά έχοντας επαναφέρει το backup σου με apps και data, στο κάνει;

  10. Και κάτι ακόμα ...

    Πως γίνεται οτι φωτογραφία τραβάω απο το iphone να μην εμφανίζεται στο ipad και το αντίστροφο ;;;

     

    αρκεί να κλείσεις το my Photo Stream απο τα Settings του iCloud. :)

  11. εχω δοκιμασει με ενα αλλο καλωδιο και στον υπολογιστη φιλου και παλι τα ιδια....

     

    Μπορεί να ακουστεί λίγο παράλογο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τα Hosts του iTunes δοκίμασες να τα "πειράξεις"?

  12. Όχι εντάξει, μπορώ να το πιάσω, σήμερα μάλιστα το νιώθω και λίγο πιο νορμάλ. Θα δείξει στις επόμενες μέρες.

     

    Να ρωτήσω κάτι ακόμα: όταν έχω αυτόματη φωτεινότητα, η θέση του slider είναι ουσιαστικά το μέγιστο που επιτρέπω να πιάσει;

     

    Aν αντιλαμβάνομαι σωστά αυτό που ρωτάς, η αυτόματη αυξομείωση της φωτεινότητας, επιλέγεται απο τον αισθητήρα της συσκευής που είναι μπροστά. Ουσιαστικά, δε του επιτρέπεις, ή αποτρέπεις, εσύ κάτι, αλλά αυτό κρίνει κι επιλέγει αυτόματα πως για το δεδομένο φωτισμό η φωτεινότητα σε εξυπηρετεί. Ο slider απλά σου δείχνει γραφικά, τι επίπεδο φωτεινότητας υιοθετήθηκε απ τη συσκευή τη δεδομένη στιγμή.

     

    Αναφορικά με το ζέσταμα, απλώς έχει αλουμινένιο back case, και νιώθεις λόγω του μετάλλου πιο έντονα τη θερμοκρασία. αυτό δε σημαίνει πως η συσκευή ανεβάζει θερμοκρασία όμως. είναι η φυσιολογική της. κατά τον ίδιο τρόπο, κρυώνει και πολύ εύκολα! ;)

  13. Ενεργοποιημένο το εχω ... :(

     

    θα έπρεπε να λειτουργεί σωστά με τον τρόπο που σου αναφέρει ο Stendor. Παρόλα αυτά για κάνε και ένα reset network settings για να σαι σίγουρη.

     

    Settings/General/Reset/Reset Network Settings

  14. το έκανα set up as new για να δω τί θα γίνει και τελικά όλα λειτουργούν κανονικά μέχρι να ξαναβάλω το backup [όχι τις εφαρμογές - μόνο το υλικό]. ίσως πρέπει να ελευθερώσω χώρο στη μνήμη

     

    Καλημέρα! Ενδέχεται να έχεις τραβήξει πολλές Panorama φωτογραφίες και πολλές HDR; Αν και δε θα έπρεπε να στο κάνει, δοκίμασε με τη συσκευή "καθαρή" και χωρίς να ανοίξει τα Photo Streams σου, να τραβήξεις φωτό και να δοκιμάσεις την ταχύτητα του Camera Roll. :)

     

    Edit: Ο διαθέσιμος χώρος δεν επηρεάζει την ταχύτητα της συσκευής, εκτός πια κι αν ελαττωθεί και παραμείνουν διαθέσιμα ΜΒ αντί για GB.

  15. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν φορτισω το iPad 4 με τον φόρτιση του iPhone 4?

     

    Υπο περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί να καεί κι ο φορτιστής του iPhone λόγω των διαφορετικών Αμπέρ που βγάζει ως έξοδο, σε σχέση με αυτά που χρειάζεται το iPad. :)

  16. εχω καιρο να κανω backup κ τα μηνυματα εινα προσφατα οποτε κατι αλλο???:(:(:(:(

     

    Δε νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος... Μαλλον τα εχασες...

  17. Παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Μια φιλη μου εχει το iphone4 ειχε βαλει κωδικο κλειδωματος τον οποιο και ξεχασε οπως επισης και την ερωτηση ασφαλειας, τι πρεπει να κανω για να της το ξεκλειδωσω. Δεν εχω ιδεα απο iphone οποτε οσο πιο απλα γινεται αν μπορειτε...

     

    restore η μονη λυση...

  18. Oι οποιες ειναι στο Cydia και οχι στο app store αν καταλαβα καλα;

     

    φυσικα! οπως εγραψα παραπανω μονο μεσω jailbreak! :)

  19. Ερωτηση. Ξερει καποιος αν μπορω να βαλω κωδικο στη στοκ εφαρμογη μηνυματων ουτως ωστε οταν ανοιγει καποιος την εφαρμογη να πρεπει πρωτα να βαλει τον κωδικο και μετα να μπει στα μηνυματα;

    Και αν δεν γινεται αυτο, υπαρχει καποια εφαρμογη μηνυματων που να εχει αυτη την επιλογη στο app store;

    Ακουσα οτι κατι τετοιο γινεται μονο με Jailbreak. Ισχυει;

     

    γινεται μονο μεσω jailbreak και με εφαρμογες τυπου loctopus

  20. ευχαριστω φιλη μου

    να φανταστω δεν υπαρχει προγραμμα διαχειρισης στυλ lifeblog/symbian....

     

    δεν εχω ασχοληθει με symbian αρκετο καιρο, οποτε δε μπορω να βοηθησω πανω σε αυτο!

  21. καλησπερα παιδες! το πρωτο μου μηνυμα! με ποιον τροπο μπορω να αποθηκευσω τα sms στο pc;

     

    Θα βαλεις καποιο .cab στο κινητο σου οπως το pim backup. Θα παρεις backup τα sms, κι απο εκει το αρχειο που θα δημιουργηθει, το περνας στο pc σου.

×
×
  • Create New...