Jump to content

JODYLE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JODYLE

  • Ημ. Γέννησης 24/09/1989

JODYLE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 2 24ωρα???Μιλάμε για πλήρη υπερφόρτιση...Ότι χειρότερο για μια μπαταρία...το πάρα πολύ ένα 12ωρο είναι το επιτρεπτό όριο...:!:
  2. Emmm...filh eimai:blink: ...Parakalw...:D
  3. Εννοείται οτι γίνεται.Πήγαινε σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Cosmote(Ote Shop,Γερμανό...)και ζήτησε να γίνει φορητότητα.Από εκεί και πέρα αφού θέλεις να το κρατήσεις σαν καρτοκινητό(what's up)δεν χρεώνεσαι τίποτα απολύτως.Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι η ταυτότητά σου, ενώ η όλη διαδικασία διαρκεί γύρω στις 10 εργάσιμες μέρες.Δεν μένεις λεπτό χωρίς τηλέφωνο-απλά στην εβδομάδα πάνω σε φωνάζουν να σου παραδώσουν την sim και σε ενημερώνουν για την ακριβή ημερομηνία που πρόκειται να γίνει η αλλαγή.Την συγκεκριμένη μέρα κατά το μεσημεράκι χάνεις για δευτερόλεπτα το σήμα-οπότε βάζεις την καινούργια κάρτα και είσαι έτοιμος...
  4. Οι επιδοτήσεις είναι πάντα ανάλογες των λογαριασμών που κάνεις όλο τον χρόνο. Απο εκεί και πέρα, και πάλι στην νέα εταιρία που θέλεις να κάνεις φορητότητα δεν είναι standar η επιδότηση...Ανάλογα με την συσκευή που διαλέγεις βγαίνει... --->Για φορητότητα σε Cosmote μπορείς εκτός από τα καταστήματα Cosmote και Oteshop να απευθυνθείς και σε οποιοδήποτε δίκτυο αντιπροσώπων της.(Γερμανός, Πλαίσιο)
  5. Sony Ericsson W550 Sony Ericsson W580 Sony Ericsson W850 Sony Ericsson W880 Sony Ericsson K850 Sony Ericsson P910 Lg KE850 Prada Phone
  6. Η πρώτη φορά πρέπει να γίνει με κλειστό το κινητό 5-6 ώρες.Σε καμία περίπτωση τα 12ωρα που διάβασα προηγουμένως. Απο εκεί και πέρα πρέπει να φορτίζεται πάντα κλειστό και αφού εχει τελειώσει τελέιως η μπαταρία του 4-5 ώρες. Και στο μισάωρο(που λέει ο λόγος)να φαίνεται ότι έχει γίνει πλήρης φόρτιση είναι εικονικό...Αν γίνονται οι φορτίσεις με αυτόν τον τρόπο η μπαταρία θα είναι πολύ αποδοτικότερη καθώς και θα περιορίζονται στο ελάχιστο διάφορα προβλήματα που ενδεχομένως κάποια στιγμή να έβγαζε η συσκευή.
  7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ... (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ)
×
×
  • Create New...