Jump to content

Andreas9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Andreas9

  1. thanks για το 2ο! Για το 1ο, απλά μπορώ να του ορίσω στις επιλογές, ρυθμίσεις κύλισης, ότι όταν κάνω πάνω θα το σηκώνω απευθείας, ενώ όταν είναι κάτω, μπορώ απλά να το ξεκλειδώσω και να αρνηθώ την κλήση του άλλου! Γενικά παρατηρώ μέτρια σχέση με το ακουστικό! Δηλαδή, χθες δεν χρησιμοποίησα το ακουστικό για 30 λεπτά, και όταν χτύπησε το τηλ, είχε χαθεί η σύνδεσή τους! (κάτι που με το προηγούμενο τηλ μου δεν είχε συμβεί)!
  2. Ωραία! Thanks για τις απαντήσεις! (παρότι δε γίνεται τίποτα από ότι ζήτησα)!!! Ακόμα 2 ερωτήσεις: 1) Όταν χτυπάει το τηλ, πρέπει να το σύρω προς τα πάνω, να πατήσω το κεντρικό κουμπί για ξεκλείδωμα, και μετά να πατήσω το κουμπί για να απαντήσω στην κλήση! Είναι δυνατόν όταν το σύρω προς τα πάνω,να ξεκλειδώνει αυτόματα (αλλά χωρίς να απαντάει αυτόματα στην κλήση, να περιμένει να πατήσω εγώ το κουμπί)? 2) Μπορώ να απενεργοποίησω εντελώς την είσοδο στο νετ με κάποιο τρόπο? Αν ναι, απο που?
  3. Δεν αργώ στις αποφάσεις μου, και δεν μετανιώνω για αυτές!
  4. τελικά , δεν ξέρω ακριβώς πως, αλλά συνδέθηκε το bluetooth,2 φορές σε 2 συνεχομενες προσπάθειες, οπότε άκυρη η 1η ερώτηση... Πάμε στις υπόλοιπες! :)
  5. καλημέρα! 6 ερωτήσεις: (προς όλους, αλλά ειδικά προς τον στάθη που λέει ότι το ξέρει καλά)! Samsung J600 και Bluetooth Motorola! λοιπόν.... Μόλις αγόρασα το παραπάνω μοντέλο (παρεπιπτόντως, μου αρέσει πολύ εξωτερικά)! Τα πλήκτρα αφής με ζοριζουν λίγο (πολύ ευαίσθητα) αλλά θα τα συνηθήσω! Στο θέμα μας τώρα: Προσπαθώ να το συνδέσω με τη συσκευή Bluetooth(ακουστικό) που έχω, αλλά ...ΔΕΝ! Η συσκευή αυτή, αναγνωριζόταν μια χαρά από το προηγούμενο κινητό μου(νόκια), ενώ τώρα, το νέο κινητό, την αναγνωρίζει,αλλά δε συνδέεται μαζί της. Έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι πρέπει να κανω? Έχω κάνει καμιά 15αριά προσπάθειες ήδη, αλλά απέτυχαν όλες... 2)και κάτι ακόμα με αυτό το κινητό! Ήχο κλήσης, έβαλα ότι ήθελα! Ήχο μηνύματος, γιατί με αφήνει να επιλέξω μόνο από 5-6 συγκεκριμένους που έχει, και όχι από όλους τους ήχους μου? 3) Πως μπορώ να του ορίσω, να έχει μόνιμο στα μηνύματα το Τ9? 4) Στην κάρτα sim, είχα τον κατάλογό μου, τον οποίο τον έχει φέρει μεν,αλλά όχι αλφαβητικά. Τι πρέπει να κάνω για να τακτοποιηθεί? 5) το κεντρικό κουμπί, μπορώ να το ορίσω κάπως(αν ναι,πως) να μην μπαίνει στο i-mode,αλλά στο κεντρικό μενού μου? 6) Πως γίνεται να βάλω το μενού "ενεργοποίηση bluetooth", (κ όχι αναζήτηση νέας συσκευής), σε μια από τις 4 κατευθύνσεις του κέρσορα, για γρήγορη πρόσβαση?
×
×
  • Create New...