Jump to content

kaisersouze

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kaisersouze

  1. απο που μπορω να το κατεβασω free? κια κατι ακομα. μερικεσ φορες συνδεεται μονο του με το 3g τησ cosmote και με χρεωνει χωρις να με ενημερωνει. πως το αποφευγω αυτο? απενεργοποιειται καπως?
  2. υπαρχει καποιος player που να ειναι free και να παιζει τα xvid και τα divx αρχεια? το core και κατι divx palyers που κατεβασα δεν μου παιζουν ηχο. δεν αναγνωριζουν το ac3 audio codec. καθε προταση δεκτη καθως και καποιο download link. ευχαριστω πολυ.
  3. πηγα να εγκαταστησω καποιες εφαρμογες και δεν μου τις ετρεχε. μου ελεγε οτι πρεπει να βαλω ποιο καινιυργια εκδοση microsoft.net framework. τι κανω? και επισης με ποιο προγραμμα κατεβαζω torrent?
  4. απο ποιο site να το κατεβάσω. και γενικα ξερεις κανενα καλό site για software downloads?
  5. παιδια ενα καλο προγραμμα ψαχνω με ολα τα codecs για να βλεπω ταινιες divx,xvid,avi ... κατεβασα ενα core και κατι divx players αλλα δεν μου παιζανε τον ηχο τις ταινιας. τι μου προτεινεται και απο που μπορω να κατεβαζω τετοιου ειδους προγραμματα? ευχαριστω
  6. εχω εγκαταστασει 4-5 εκδοσεις divx player και καμια δεν μου παιζει τις ταινιες με ηχο. εικονα κανονικα και ηχος τιποτα. εγκατεστησα και ενα core player αλλα αυτο δεν τις ανοιγει καθολου. υπαρχει καποιο προβλημα. ποιο player ειναι καλυτερο? το core μου λεει audio codec AC3 not supported --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  7. φιλε σε ευχαριστω πολυ. τοσο ασχετος ημουν. :P
  8. παιδια πηρα σημερα το touch 2 και κατεβασα κατι προγραματα απο mobile 9 και απο εδω. τα αντεγραψα στην καρτα μνιμης και οταν πηγα στον φακελο τους να τα κανς εγκατασταση δεν μου εβγαζε καποιο αρηειο σετθπ. μονo κατι αρxειακια με το σημα . των windows τα οποια δεν ανοιγουν. επειδη πρωτη φορα παιρνω htc ασ με βοηθησει καποιοσ. πωσ κανουμε εγκατσσταση ενος προγραμματος? ευχαριστω
×
×
  • Create New...