Jump to content

djfloor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djfloor

  1. Ξέρουμε ποιες οι σημαντικές διαφορές τους. αν υπάρχουν?
  2. Σε ευχαριστώ, V12.0.5.0.QJGTRXM αυτή έχω και γκουγκλαροντας μου την βγάζει σαν MIUI 12 Beta Stable Turkey. Μπορεί να είναι ψυχολογικό, αλλά θα την αλλάξω, δεν το αντέχω, χαχαχαχα
  3. Καλησπέρα σας, το αγόρασα από σκρουτζοκαταστημα την Παρασκευή και φοράει την τουρκική global rom. Την έχει κανείς άλλος? Να βάλω την κανονική όταν ξεκλειδώσω το bootloader?
  4. OTA ήρθε, αλλά είχα rom από xiaomi.eu
  5. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα, μπαταρία ( προς το παρόν), λειτουργικότητα, εμφάνιση, κανένα lag. Δεν χρειάστηκε να κάνω άλλη ενέργεια εκτός την εγκατάσταση magisk & adaway.
  6. Και εγένετο miui 12!!!
  7. Το x6 pro με android 6.0 έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταριας, αλλά έχει βγει το x5 pro max με 4000 μπαταρία και android 6, οπότε θα σου έλεγα να δεις αυτό
  8. Tο θέμα με το power button δεν είναι θέμα sofware. Πατάω το κουμπί και δεν επανέρχεται, πρέπει να το τσιμπήσω και να το τραβήξω για να επανέλθει. Πρόβλημα με τη μπαταρία δεν έχει κανένας άλλος? Η αλήθεια είναι ότι το ΗΤ7 pro το πήρα γιατί το Doogee χ6 pro που είχα είναι λίγο άσχημο και βγάζει πολύ μέτριες φωτογραφίες, αλλά από όλα τ'άλλα είναι τούμπανο μετά από την αναβάθμιση σε 6.0. Τώρα έχω βάλει το ΗΤ7 στο συρτάρι μέχρι να βγει update σε 6.0 .
  9. Το γνωστό με την μπαταρία που δεν μπαίνει σε deepsleep μετά από άναμα του notification led. Θέλει επανακίνηση. Είμαι με την 19. Επίσης έχω ένα πρόβλημα με το Power button που κολλάει αλλά αυτό είναι στο δικό μου μόνο.
  10. Πες μας φίλε μου πως τα έλυσες γιατί εγώ ακόμα τα έχω τα θεματάκια. Με ποια rom είσαι?
  11. Κανένα θέμα δεν είχα με το touch, ούτε με την 5.1 ούτε με την 6.0 , πάντα χωρίς ζελατίνα, την βγάζω πάντα κι από παντού. Το μόνο μου παράπονο είναι για την φωτογραφική, αναγκάστηκα να αγοράσω το ΗΤ7 pro .Τώρα το Χ6pro εκτελεί χρέη GPS.
  12. OK, αυτή τη στιγμή είμαι με την καινούρια έκδοση. Πως το κάνω root, με kingroot ή πρέπει να περάσω twrp?
  13. Αν δεν είσαι root και την περάσεις, γίνετε root με αυτή τη rom?
  14. Την έκανα την αναβάθμιση και το πρώτο που παρατήρησα είναι μια διαφορά στην ταχύτητα, έγινε πιο γρήγορο.. :whistle:
  15. Μην πολυπανυγηρίζεις γιατί αυτή η έκδοση διορθώνει μεν το bug με την επιλογή δικτύου, αλλά γονατίζει τη μπαταρία...
  16. Εδώ και ένα μήνα είμαι με 6.0 , και μάλιστα έχει γίνει και το πρώτο update, πάντα από το needrom βέβαια, όχι OTA. Μια χαρά τα πάει, αν είχε καλύτερη κάμερα δεν θα το άλλαζα (για το PRO μιλάω).
  17. Βγήκε η 1.1.7 στο needrom. ΟΤΑ δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Με την 1.1.4 έχω πρόβλημα, όταν προσπαθώ να αλλάξω από 2G, 3G ή 4G σταματάει το τηλέφωνο και βγάζει μήνυμα com. android.phone has stopped. Αν το προσπαθήσεις βέβαια 5-6 φορές την κρατάει την αλλαγή...
  18. Είχα το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία και στο Doogee X6 pro . Σε standby άδειαζε με γεωμετρική πρόοδο με τα πάντα κλειστά εκτός βέβαια το τηλέφωνο (σε 2g όμως). Έκανα αναβάθμιση σε marshmallow 6, καμία διαφορά στη μπαταρία, συνέχιζε να αδειάζει. Κατέβασα από Playstore το CM launcher 3d και το CMlocker, έκανα κάποιες ρυθμίσεις για την μπαταρία και από τότε με βγάζει γύρω στο τριήμερο με κανονική χρήση (wifi on, 2G). Έχει κάποιες ελάχιστες διαφημίσεις αλλά δεν είναι ενοχλητικό... Περιμένω την άλλη εβδομάδα κι εγώ το pro.
  19. Από φωτογραφική πως πάει? Από κατανάλωση μπαταρίας? Το περιμένω σε καμιά εβδομάδα....
  20. Βγήκε καινούρια rom http://www.needrom.com/download/doogee-x6-pro-6-0/ Android 6.0 αν κατάλαβα καλά. Κανένας γενναίος τη πέρασε?
  21. Αν έκανες την παραγγελία χωρίς να κάνεις signup και login, μπες στο vickmall , κάτω κάτω κάνε κλικ στο orders and returns, βάλε το order id (το γράφει στην απόδειξη του paypal) , το mail σου και το όνομα. Μόλις εμφανιστεί η παραγγελία σου, εκει που λέει About This Order: Order Information Invoices Shipments , κάνεις κλικ στο shipment και θα εμφανιστεί το tracking number. Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ ...
  22. Μου τρώει αρκετή μπαταρία σε αναμονή αλλά με οθόνη και παιχνίδια η κατανάλωση είναι ικανοποιητική (1 ώρα Candy Crash Soda περίπου 10%) . Το έχω μόνιμα σε 3g, updated από ενημερώσεις, τί μπορεί να φταίει ? Α, ακούω με πολύ χαμηλή ένταση από το ακουστικό (θα το πειράξω με MTK engineer mode) .
  23. Κι εγώ περίμενα mail από Vickmall αλλά δεν πήρα ποτέ. Όμως, αυτοί το είχαν στείλει το κινητό, μπήκα στη παραγγελία μου και πήγα στο ΤΑΒ με την αποστολή και είδα το AWB# . Το είχαν στείλει οι άτιμοι μια μέρα πριν κλείσουν, παραγγελία 1 μέρα πριν. Τι να το κάνεις όμως, είναι από τις 9 του μήνα στο αεροδρόμιο και κάθεται.
  24. Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα που να έχει και χάρτες, πχ sygic, navigon.
  25. Το πήρα κι εγω από public. Ωραίο κινητό, πολύ καλή οθόνη, άριστο WiFi, καταπληκτικό GPS, μεγάλο μειονεκτιμα το αδυναμο ηχείο που αμα το έχω στη τσέπη δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.
×
×
  • Create New...