Jump to content

plat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by plat

  1. καλησπερα παιδια παλιοτερα ειχα συνδεση στη wind και μου ειχαν δωσει το md300 της sony ericsson και ημουν πολυ ικανοποιημενος. Τωρα ειμαι στη cosmote και θελησα να το δοκιμασω σε laptop με windows 7 και δεν δουλευει, και το κακο ειναι οτι εχω ψαξει παντου να βρω τους drivers αλλα τιποτα. Ενω σε xp παιζει μια χαρα με cosmote και με καλυτερο σημα απο οτι το ZTE MF636. Μηπως γνωριζετε αν υπαρχουν γενικα drivers των win7 για το md300???
  2. ειχα κανει απο γερμανο το συμβολαιο και δεν λεει κατι η συμβαση. Να τους γυρισω και το laptop υπαρχει περιπτωση αν ειναι σε καλη κατασταση???
  3. καλησπερα παιδια απο τον 12/2009 εχω κανει συνδεση με τη cosmote στο προγραμμα internet on the go 10GB + sony vaio (κοστος 100 ευρω). Το συμβολαιο ειναι για 2 χρονια αλλα οι ταχυτητες ειναι τοσο τραγικες που δεν μπορω αλλο. Το θεωρω κοροιδια να πληρωνω 44 ευρω το μηνα για ταχυτητα 5-25 kbps και θα ηθελα να σας ρωτησω αν γινεται να διακοψω τη συνδεση και αν ναι τι επιπτωσεις θα εχω???? Ευχαριστω πολυ
  4. Καλημερα παιδια θα ήθελα να με βοηθουσατε σε κατι που αφορα την χρηση του windows live mail θελω να λαμβάνω αποδεικτικά αναγνωσης για τα email που στελνω και ενω εχω κανει ολες τις απαραιτητες ρυθμησεις δεν το εχω καταφερει ακομα μηπως εχετε καποια ιδεα???
×
×
  • Create New...