Jump to content

bisonas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bisonas

  1. Οι φωτό (video preview) αποθηκεύονται στον φάκελο της κάμερας που αποθηκεύονται΄και οι κανονικές φωτό. Στην ουσία αυτό που κάνει το κινητό είναι, όταν πατας το κουμπάκι για να αρχίσει η εγγραφή βίντεο, αυτό από μόνο του αποθηκεύει και μία φωτό (της ίδιας ανάλυσης με το βίντεο).
  2. Δεν νομίζω να το έχουν για προεπισκόπηση, γιατί μερικές φορές (και δεν εξαρτάται από το μέγεθος του βίντεο) έχει προεπισκόπηση και στην λίστα των βίντεο.
  3. Παίδες, εγώ έχω το εξής θέμα: Όταν τραβάω βίντεο, από μόνο του το ρημάδι το κινητό αποθηκεύει και μιά φωτο (η οποία απεικονίζει την αρχή του βίντεο) σε χαμηλή ποιότητα. Οπότε κάθε φορά που έχω τραβήξει βίντεο βρίσκω και τόσες χάλια φωτό απουηκευμένες. Γενικά δεν έχω άλλα μεγάλα προβλήματα (εκτός από τα γνωστά). Μήπως έχω κάνει καμιά βλακεία κατά λάθος?
  4. Ρε παιδιά, με Laptop έχω συνδεθεί κανονικά στα δίκτυα του Mall (χωρίς mac, χωρίς τίποτα). Άρα πρέπει να υπάρχει θέμα με το κινητό (αααααα! ξέχασα να σας πω ότι στην αρχή είχα μπεί κανα δυο φορές κανονικά και με το κινητό). Έχω την εντύπωση ότι το P990 έχει φάει κόλλημα γενικά με τους λογαριασμούς που του έχω ορίσει (δεν έχω κάνει καμιά μ...α, ξέρω απ΄αυτά). Άφού πάντως εσείς το έχετε δοκιμάσει σε άλλα δίκτυα και παίζει, θα πρέπει να υποθέσω ότι το πρόβλημα είναι συγκεκριμένα στο δικό μου. Τέλος πάντων, τα λέμε!
  5. Φίλε fotisbasm, αν τυχόν ο router είχε κλείδωμα σε mac addresses τότε θα έβγαζε λουκετάκι. Στο κάτω κάτω, στο Mall τα υφιστάμενα δίκτυα είναι hotspots, οπότε δεν υπάρχει κανένα κλείδωμα. Οπότε ξαναρωτάω: Καμία ιδέα?
  6. Ρε παιδιά, ενώ στο σπίτι μου έχω συνδεθεί κανονικά με τον router, στο Mall για παράδειγμα ενώ βρίσκει πολλά Free δίκτυα δεν μπορεί να συνδεθεί. Καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...