Jump to content

asxetos123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About asxetos123

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

asxetos123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Kατοχος s8plus εχω της Terrapin το Tempered Glass (+) απροβληματιστη τοποθέτηση χωρίς φουσκάλες,τιμή 14 ευρώ,case friendly με spigen rugged armor η οποία είναι άψογη θήκη και πανέμορφη (-) γυαλίζει,αφήνει δαχτυλιές και αλλοιώνει τα χρώματα Δυστυχώς ψάχνω για άλλο γυαλι να συνδυάσω με αγαπημένη μου θήκη.. Τελικά υπάρχει δοκιμασμένα τελειο γυαλι? Επίσης προτείνω της anker τα type-C PowerLine+ καλώδια!
  2. asxetos123

    Lenovo s898t

    καλησπερα παιδια εχει βρει καποιος rom με μονο με ελληνικα? εχω βρει αυτην και εβαλα http://www.needrom.com/download/lenovo-s898t/ αλλα τα μισα αγγλικα μισα ελληνικα.
  3. Εχει έρθει Ελλάδα η έκδοση Black Gold limited? Δεν την βρίσκω κάπου..
  4. καλημερα και απο μενα καλως σας βρηκα! Εχετε μια απιστευτη βαση δεδομενων που με βοηθησε στην επομενη συσκευη κινητου! Εχω καταληξει στο U600(μπλε,χρυσο ή μαυρο) για τους εξης λογους: Ποιοτητα κατασκευης Μεγεθος Εμφανηση Αξιοπιστια οθονη sar τιμη Καθως δεν με ενδιαφερουν 3G καμερα multimedia μπαταρια(να ειναι καλα οι φορτιστες αυτοκινητων) κοιταζα και το 6500classic Θα ανοιξω συνδεση σε wind με 2in1 windmax300+flexy20 (το ειδα να λειτουργει και επαθα πλακα,μονο μειον δεν προωθουνται sms,αλλα αρκουν 5sec για εναλλαγη και χωρις αλλες χρεωσεις προωθησης) και εχω εξης αποριες! Να το παρω απο wind(270e) ή απο e-shop,plaisio,mediamarkt(250ε) εχει διαφορα η συσκευασια? Τελικα παιρνει mp3 για ηχους κλησεις και sms?ειχα διαβασει και τις δυο αποψεις και ναι και οχι.. το BT h500 εχω κανει? Πιο ΒΤ με καλωδιο κανει?ι-tech cipV? μεχρι τωρα ειχα motorola l6(wind nonstop500')+l7(cosmote 180') συγχρόνως! και θελω να απαλλαγω απο το να κουβαλω 2κινητα αν και ακομα και αν τα εβαζα το ενα πανω στο αλλο ηταν μικροτερα απο πολλα mainstream (s.e) ευχαριστω εκ των προταιρων!
×
×
  • Create New...