Jump to content

panosaoua

Members
  • Δημοσιεύσεις

    138
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by panosaoua

  1. Μπορεί η 10.1 και η 10.2 να φαίνεται πιο σταθερή αλλά η CM11 είναι πιο γρήγορη. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω θέματα σταθερότητας και την δουλεύω καθημερινά ως βασική ρομ. Μόλις βρω χρόνο θα περάσω και την νεώτερη έκδοση που έβγαλε που λύνει την καθυστέρηση στην εμφάνιση της οθόνης κλήσης.
  2. Εχω περάσει την KitKat (CM11) του tonyp και την βρίσκω πάρα πολύ καλή. Νιώθω το κινητό να ανάσανε και να πάει ανθρώπινα.

     

    Εχω πάνω από 140 εφαρμογές (και με greenified όλα τα περιέργα) και ότι δοκίμαζα κολλούσε γρήγορα.

     

    Δεν δουλεύουν οι κλήσεις με bluetooth αν δεν κάνω λάθος και το ραδιόφωνο αλλά δεν το πολυδούλευα και δεν με πειράζει.

     

    Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος

  3. Ευχαριστώ πολύ Georgep.Μου το ενεργοποίησε η βοντα όμως δεν έχει πουθενά επιλογή για lte. Έχει μόνο για wcdma, gsm αυτόματο αλλά lte πουθενά..

     

    Βρηκα λύση μεσω των απαντησεων για το i9505..

     

    Τι λύση βρήκες; Γιατί φίλος με γαλλική έκδοση (XEF) έχει ακόμη την MF5 και δεν βλέπει 4G.

  4. Δοκίμασε με τον MXPlayer από το Play Store. ετσι δεν χρειάζονται μετατροπή. Βεβαια μην του βάλεις τίποτε 1080 ματρόσκες γιατί θα κλατάρει.
  5. Επισήμως δεν προκειται να πάρει ποτέ.

    Ανεπισήμως υπάρχουν τρόποι.

    Δοκίμασε αυτό Adobe Flash Player 11.1.102.59 ARMv6

    Αν δεν δουλεύει βάλε κάτι από εδώ FLASH PLAYER 10.2 FOR ARMv6 AND ARMv7 ANDROID PHONES

    Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά υπάρχουν αναφορές ότι δουλεύουν. (Στον στοκ browser του Android. Σε Οπερα μάλλον δεν παίζει)

  6. Δοκίμασε να βάλεις σταθερή ip στο κινητό, όπως περιγράφεται εδώ http://www.trickswindows.com/2011/12/fix-obtaining-ip-address-android-wifi.html

    (dns δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να ορίσεις. )

     

    Εχει παρατηρηθεί σε κάποια ρούτερ αυτή η συμπεριφορά. Με τι ρούτερ συνδέεσαι;

    Αντίστοιχη συμπεριφορά είδα και σε Netfaster και με την παύλα που είχε στον κωδικό σύνδεσης σε WPA2. Οταν την έβγαλα λύθηκε.

  7. Σαν gps πως ειναι το v9 γιατι σκεφτομαι να παρω ενα για το αυτοκινητο, το βρηκα σχετικα φθηνα δηλαδη για αυτο.

     

    Το είχα δοκιμάσει λίγο στην αρχή με μια universal βάση. Έκατσε αλλά είναι λίγο μεγάλο και δεν ξέρω κατά πόσο σε βοηθάει για μόνιμο gps. Το σήμα του πάντως κλειδώνει αρκετά γρήγορα.

  8. γεια σας παιδια, εχω 2 προβληματα με το zte v9

    το σημαντικο ειναι οτι δε μπορω να εγκαταστησω το flash player

    αναβαθμισα to android σε 2.2 πιστευοντας οτι θα βοηθησει αλλα τιποτα

    την αναβαθμιση σε 2.2 τη βρηκα στο site της wind αλλα τωρα δε βρισκω τιποτα σχετικο στο site τους που με φερνει στο 2ο προβλημα. Που μπορω να κοιταω για διαθεσιμες αναβαθμισεις?

    Υπαρχει ελπιδα για μελλοντικη εγκατασταση flash player στο zte v9 (light) αν οχι επι του παροντος?

     

    Η συσκευή δεν υποστηρίζει επισήμως flash λόγω επεξεργαστή (arm v6). Μπορείς να δοκιμάσεις κάποια ανεπίσημη έκδοση που λένε ότι κουτσοδουλεύει. Ενδεικτικά μόνο http://www.multiupload.com/XFT7DVWURY ή https://sites.google.com/site/androidcampus911/download-flash-player-10-2 (τα αρχεία πρέπει να είναι ίδια, αλλά δεν παίρνω και όρκο)

    Δεν τα έχω δοκιμάσει πάντως από ότι λένε, ειδικά το πρώτο λινκ, δοκιμάστηκε και δουλεύει (όχι όμως με όπερα, εξού και ο λόγος που δεν το έχω βάλει καν)

  9. Κυκλοφόρησε και για ZTE V9. Nα δούμε ποιός φίλος θα το βάλει πρώτος να μας πει παρατηρήσεις....

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317737

     

    Εχω περάσει την τελευταία έκδοση που έδωσε ο kallt_kaffe από εδώ http://www.swedroid.se/forum/42958-rom-gingerbread-cyanogenmod-7-1-0-inofficiell-portning-2011-09-26-gen2.html που λογικά πρέπει να είναι η ίδια με την επίσημη.

    Γενικά με την Cyanogen το tablet γίνεται πραγματικά λειτουργικό και γρήγορο. Ειδικότερα επειδή δεν το πολυχρησιμοποιώ πια, δεν έχω ψάξει σε βάθος τις αλλαγές που έγιναν.

     

    καλησπερα παιδια, ειμαι νεος κατοχος του zte θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει βγει η official 2.2? και σε ποιο λινκ μπορω να βρω το software για αναβαθμιση? ευχαριστω εκ των προτερων..

     

    Επίσημη 2.2 στην Ελλάδα δεν έχει δοθεί, και προσωπικά δεν νομίζω να δοθεί.

  10. καλησπερα παιδια θα ηθελα μια καποια βοηθεια αν ειναι δυνατον.εχω το samsung H1 και αφου στους λογαριασμους της vodafone μου ερχοντουσαν αρκετα τρελλα λεφτα να πληρωσω για χρηση internet την οποια δεν ειχα κανει ζητησα απο την εταιρια να μου κλεισουν το internet.ετσι ομως δεν μπορω να μπω ουτε μεσω του wifi.μετα απο επικοινωνια με την εταιρια μου ειπαν πως θα μου στειλουν μεσω sms καποιο update,αλλα δεν εγινε τπτ και με αυτο.υπαρχει καποιος τροπος να το κανω μονη μου?γιατι στην ουσια ετσι εχει αχρηστευθει το κινητο κ ειναι κριμα...το πληρωσα ακριβα για να μην κανει τπτ.θα εκτιμουσα καθε βοηθεια ευχαιστω πολυ και sorry για το μεγαλο μηνυμα.

    Με αυτόν τον τρόπο:

    ΕΡΩΤΗΣΗ:Υπάρχει επιλογή να συνδέετε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μόνο απο wi-fi ? Είδα οτι το Οpera έχει επιλογή για προτίμηση σύνδεσης με wi-fi αλλα όποτε το ανοίγω το κινητό συνδέετε μεσω vodafone ακόμα και αν επιλέξω "Κινητό" κατα την εκκίνηση. (Ίσως επειδή έκανα το λάθος να δημιουργήσω account στο 360).

     

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Αν έχεις βάλει προτίμηση σύνδεσης σε wi-fi, συνδεθείς πρώτα σε wi-fi και μετά πας να ανοίξεις την εφαρμογή Ιντερνετ, συνδέεται απευθείας μέσω wi-fi και όχι μέσω δικτύου κινητής.

    Σημείωση ότι την διαδικασία με την προτίμηση σύνδεσης πρέπει να την κάνεις ξεχωριστά για όλες τις εφαρμογές που έχουν τέτοια επιλογή. Πχ. Web Player, Java Apps (Opera Mini) κτλ.

     

    Αυτό που εσύ θες γίνεται με πλάγιο τρόπο. Πήγαινε ρυθμίσεις ->ρυθμίσεις δικτύου -> συνδέσεις Vodafone και φτιάξε νεό προφίλ με άσχετα στοιχεία. Πχ Ονομα -> κενό

    Μετά πήγαινε στο Ιντερνετ και στις ρυθμίσεις Προφίλ Ιντερνετ επέλεξε Συνδέσεις Vodafone και από εκεί την νέα κενή σύνδεση που έφτιαξες. Μετά γυρνώντας τις Προτιμήσεις σύνδεσης σε συνδέσεις Wi-fi, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνδεθεί μέσω δικτύου κινητής.

  11. Καλησπέρα

     

    Ξέρει κανείς που θα βρω βάση στήριξης και θήκη για το ZTE V9??

     

    Μπορείς να δεις στο ebay

     

    Για βάση στήριξης έχω πάρει αυτή. ετσι και έτσι είναι.

     

    Για θήκη αυτή εδώ έχει καλές κριτικές.

  12. Έχεις την 2.3.3 περασμένη; Αν ναι υπάρχει μεγάλο θέμα με το wifi. Αν απομακρυνεσαι εκτός εμβέλειας από το δίκτυο, τότε το κινητό δεν ανταποκρίνεται. τουλάχιστον εδώ συμβαίνει συνεχώς. Δοκιμάσε να κλείνεις το wifi όταν δεν το χρησιμοποιείς. Αν λυθεί τότε αυτό είναι.
  13. Ενα τελευταίο για να καταλάβω τι γίνεται.

     

    Είναι έτσι ο φάκελος της εγκατάστασής σου;

     

    [ATTACH]21967[/ATTACH]

  14. Ξανακατέβασε τα χέρια (:)) και μετά πρώτα ξεζιπάρε το ζιπαρισμένο φάκελο Sales_MultiDL_MSM7227_patched. Το περιεχόμενο του, δηλαδή το Sales_MultiDL_MSM7227_patched.exe το αντιγράφεις εκεί ακριβώς που λες και μετά το τρέχεις.
  15. Κάτσε να τα ξαναδούμε γιατί κάπου τα μπερδέψαμε.

    Τα αρχεία που κατεβάζεις στο βήμα 4, δεν το βάζεις στο φάκελο που ξεζίπαρες αλλά στον φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01.

    Πχ. αν έχεις Windows XP θα είναι στο C:\Program Files\ZTE\Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01

  16. Kαλησπέρα,

     

    οι ερωτήσεις που θα απευθύνω ίσως να φανούν ανόητες αλλά τις έχω πραγματικά απορία!

     

    Κυρίως απευθύνονται στον panosaoua περί του οδηγού που έχει γράψει στο adsl.gr και τον ευχαριστώ θερμά που τον μοιράζεται με όλους μας.

     

    Ερωτήσεις:

    1.Το V9 κατά εκτέλεση των πρώτων 7 βημάτων είναι συνδεδεμένο με τον Η/Υ?

     

    2.Στο βήμα 2,ξεζιπάρω σε έναν φάκελο σε οποιοδήποτε σημείο του Η/Υ?

     

    3.Έχω ακολουθήσει αρκετές φορές την διαδικασία αναβάθμισης αλλά όταν εκτελώ το βήμα 6 κατά την εγκατάσταση του προγράμματος Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01 μου βγάζει το εξής μήνυμα:

    Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει ,επειδή το στοιχείο xcp_eclib.dll δεν εντοπίστηκε.Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα.

     

    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

     

     

    1. Όχι δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στον Η/Υ.

     

    2. Ναι ξεζιπαρεις όπου θέλεις, αρκεί να θυμάσαι που το έκανες. :p

    3. Από το βήμα 4 κατέβασες το patched αρχείο; Πρέπει να αντιγραφεί στον φάκελο που εγκαταστάθηκε το Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01.

     

    Μετά ΔΕΝ τρέχεις το πρόγραμμα από την συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας αλλά τρέχεις το Sales_MultiDL_MSM7227_patched.exe από τον φάκελο που το έβαλες.

  17. Μια πάρα πολύ καλή εφαρμογή άλλα θέλει root για να δουλέψει σωστά και Partition στην SD είναι το Link2sd. Οδηγίες για την εγκατάσταση του Link2sd. Οδηγίες για το partitioning της SD. Στο ACE δουλεύει και με ext3. Το πρόβλημα που αναφέρω στο ποστ με το KIES αφορά μόνο τα win7X64 σε XP μου συνδέετε κανονικά με την παραπάνω διαδικασία.

     

    Προσπαθώ να σετάρω το Link2SD σε 2.3.3 (Η έκδοση είναι η επίσημη S5830XWKP6 από το KIES).

    Εχώ root στην συσκευή με το zip αλλά όταν πάω να κάνω τα άλλα βήματα με το script manager από εδώ , δεν βρίσκω το "/system/etc/install-recovery.sh"!!!

    Εσύ το έκανες χωρίς πρόβλημα;

    [EDIT] Άκυρο τελικά. Είχα το δεύτερο Partition σε ext3 και δεν το εβλεπε. Μόλις έγινε ext2 το είδε το Link2SD και έφτιαξε το αρχείο. [/EDIT]

×
×
  • Create New...