Jump to content

nacol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nacol

  1. Το περσινο στικακι που ειχα (cosmote) δεν το αναγνωριζε το macbook. Επρεπε να πάω απο ενα καταστημα και να κανω αλλαγη. Δεν θυμαμαι καθολου αν εκανα ανανεωση του συμβολαιου, αλλα αμεσως μου εδωσαν άλλο στικ που ηταν συμβατό. Για το β) δεν ξερω να σου πω.
  2. Ναι, ειναι παιδικες ταινίες. Με τα dvd διπλής εγγραφης πώς γίνεται; Κατα την ωρα της αντιγραφης το βαζω απο τη μια πλευρα και όταν γεμισει μου λέει να το βγαλω και να το βαλω απο την άλλη; Αυτο που λες εξτρα σκηνες κτλ δεν μπορώ να το κάνω. Το προγραμμα κανει μονο αντιγραφή.
  3. Καλησπέρα. Θέλω ν αντιγράψω ένα dvd που αγόρασα, σε περιπτωση που το γρατζουνισει η κορη μου να εχω άλλο ένα. Βρηκα αυτό και έκανα ότι έλεγε. Οταν εφτασα στο βήμα που έπρεπε να βάλω άδειο dvd και εφοσον το εβαλα, βγηκε ενα μηνυμα που έλεγε οτι το κενό dvd που έβαλα δεν εχει αρκετο χώρο για την ταινία. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Υπαρχει dvd με περισσοτερο χώρο; Γιατι απ οτι γνωριζω όλα ειναι 4.7GB. Κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
  4. Καλημέρα. Εχω την Olympus μ790 η οποία είναι αδιάβροχη μέχρι 3 μέτρα κάτω απ το νερό. Οσες φορές την εχω χρησιμοποιησει (οχι πολλες) για ληψεις κατω απ το νερό δεν είχα πρόβλημα. Εχτές όμως που την πήρα στην πισίνα μζί μου να βγαλω την κόρη μου φωτογραφία, θόλωσε ο φακός και δεν φαινόταν τίποτα για να τραβήξω. Τι μπορεί να έγινε; Είναι λογικό σε αδιάβροχη μηχανή να μπει νερό; Εννοείται ότι δεν πηγα κατω απο τα 3 μέτρα, ίσα ίσα κατω απ την επιφάνεια, κάποια εκτοστά.
  5. Καλησπέρα. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποια είναι η διαφόρα μεταξύ μιας τηλεόρασης Full HD και HD Ready; Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια Samsung, αλλά είδα ότι οι νέες, καλές τηλεοράσεις χωρίζονται σε αυτές τις 2 κατηγορίες. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...