Jump to content

Anestis_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Anestis_1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Anestis_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλο δειχνει για αλλαγη...δεν χρειαζεται αλλωστε τιποτα το ιδιαιτερο. μετονομαζεις το skin σε old_skin πετας μεσα αποσυμπιεσμενο το directrory skin που κατεβασαμε συμπιεσμενο, κανεις reset απο το κουμπακι και ετοιμος με αλλαγη ταπετσαριας και 1 κουμπακι παραπανω για calculator...;)
  2. Για οσους εχουν το 590 only : μηπως παρατηρησατε την μπαρα της μπαταριας μετα απο μια πληρη φορτιση (με τον ανταπτορα 220V σε 12V) ?? το δικο μου δεν αλλαζει την μπαταρια σε πρασινη παρα μονο αν μπω στο original menu της DIS και μετα ξαναβγω, και μπω στο destinator.. αλλιως την βλεπω μονο κοκκινη και με 1 τελευταιο κομματακι οπως ηταν πριν την φορτισω... Υ.Γ. Μηπως κανενας εχει δοκιμασει με επιτυχια καποιο φορτιστη απο κινητο για να φορτισει το 590 ? της νοκια παντως μην το δοκιμασετε αδικα...δεν γινεται ποτε πρασινο το πανω κουμπακι..:(
  3. βγαζει select rotation angle 0,90,180,270 degrees αλλα οτι και αν επιλεξεις τζιφος... anyway δεν ειναι και τιποτα το πολυ σημαντικο..τουλαχιστον στο 590. αντε καλο βραδυ :yawn:
  4. root - windows folder (NAI είναι winCE 5.0 core) but no rotate file :confused:
  5. Λοιπον... screenrotate σε 590 nop (not supported) PDF player yes narrow chaser yes αλλα μονο στην μιση οθονη και χωρις ηχο :cool:
  6. 1.Αν θυμαμαι καλα το δινει €299. 2.??-εγω οχι παντως:cool: 3.στο des6 αν επιλεξεις cave στο μενου οψη (αν θυμαμαι καλα) βγαινουν κανονικα.Δεξια πανω τα +- μπαρες πανω και κατω.Αν αλλαξεις σε red ομως τοτε γινεται ....:X
  7. THNX για την διευκρινηση. Σιγουρα δεν θελουμε να τρεχουμε στην εταιρεια για επισκευη software !!! Aσε που ειναι και μακρια το πικερμι (σημερα αλλαξα την βεντουζα γιατι καθε βραδυ επεφτε!!)
  8. τελικα αντι για calibration τι αλλαζουμε ?? Y.G.Aσχετο αλλα μηπως καποιος ξερει ποιος χαρτης της NGI ειναι πιο καινουργιος : ο 2007.Q2.1132 ή ο 2007.Q4.77 ή ο2007.Q4.80 ???
  9. well done bbbb :D... οχι τιποτα αλλο, απλως να γλιτωσουμε την συνδεση με το pc σε περιπτωση που καποιος ξεχαστει και το κλεισει απο το οn-off (και δεν εχει pc κοντα του...)
  10. Μηπως ξερει καποιος στο vector 590 εχει κατω απο το slot της sd μια τρυπα με το σχεδιο της κεραιας και γραφει FM. Σε τι χρησιμευει ??
  11. κοιταξε επειδη εχω και τo original car kit της Νokia δεν το χρησιμοποιω. Στην αρχη που το δουλεψα λιγο η αποδοση του ηταν σχετικα ικανοποιητικη. το μεγαφωνακι του ειναι χαμηλης εντασης και δεν ακουγεται δυνατα (βεβαια μπορεις μεσω line in να το συνδεσεις με το ραδιο cd), δεν μικροφωνιζει, δεν εχει επιστροφη ηχου, και σε ακουν σχετικα καλα. Η ταχύτητα ανταπόκρισης και αλληλεπίδρασης με το κινητό είναι καλη. Ειναι φορητο και μπορεις να το εχεις και στο σπιτι-γραφειο κλπ. Ολα αυτα βεβαια με το Ν73 τωρα με αλλα κινητα δεν ξερω...:shifty:
  12. οπα νατα...new kid in town... Vector Master DIS 600 για δες που νομιζαμε οτι το 590 ηταν το τελευταιο....
  13. Αρχικό Μήνυμα από EFH77 Εμφάνιση Μηνύματος Paidia katafere kaneis na brei kai na treksei to VECTOR Navigation Software gia vector 380 i 390? Etsi apla gia na to dokimazame na doume ti leei kai auto... Τελικα εμεις με το vector 590 ψαχνουμε να το κανουμε να δουλεψει και με το destinator που εχετε στο 380, και εσεις με το 380 να το κανετε να δουλεψει και με το προγραμμα της DIS του vector 590 .... περιεργα πραγματα :O
  14. ΤΗΝΧ για την γρηγορη απαντηση!!! θα δοκιμασω και ειδωμεν...:rolleyes:
  15. καταρχας καλη χρονια σε ολους...:lol: κατα 2 σιγουρα ειναι το vector 590 στην φοτό παραπανω ?? κατα 3 και αν ειναι, η αναμονη σηματος gps που γραφει εφυγε τελικα ?? κατα 4 , ρε παιδια η βαση που στηριζεται στο αμαξι σας ειναι οκ ?? η δικια μου αντεχει 1 ημερα... την επομενη εχει ξεκολλησει μονη της απο το παρ μπριζ και την βρισκω στο πατωμα του συνοδηγου !! εννοειται η original . Ευτυχως αυτο γινεται το βραδυ χωρις να εχω επανω το vector 590. Iσως απο το κρυο. Mήπως ξερετε που να βρω μια γερη γιατι αν πεσει με την οθονη gps τελος....
×
×
  • Create New...