Jump to content

yannis7777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yannis7777

  • Ημ. Γέννησης 03/07/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

yannis7777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στέλιο σε ευχαριστώ φίλε μου τελικά το έφτιαξα κατά τα ξημερώματα μετά από αρκετή ταλαιπωρία. Έκανα setup και Yahoo! μια χαρά όλα πλέον. Ευχαριστώ πολύ αδελφέ! Άντε να βγουν και τα ελληνικά 6.5!!!
  2. Κύριοι γνωρίζει κανείς πώς να λαμβάνω e-mail από Outlook χωρίς να είναι συνδεδεμένο με PC το κινητό? Δε με ενδιαφέρει συγχρονισμός θέλω να παίρνω τα μηνύματα e-mail απευθείας στο τηλέφωνο.
  3. Κύριοι γεια σας! Είμαι και εγώ κάτοχος του HTC Touch Pro 2 και ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα για να κατεβάζω τα e-mail μου κατευθείαν στο HTC (δε θέλω απλά συχγχρονιμό με Outlook δηλαδή). Γνωρίζει κανείς να μου πει? Σας ευχαριστώ!!
  4. Για όσους φίλους επιθυμούν laptop με εξαιρετικές επιδόσεις και benchmarks εφάμιλλα ενός high end gaming pc ας κοιτάξουν και εδώ http://www.alienware.co.uk Είμαι κάτοχος ενός τέτοιου από το Δεκέμβριο του 2003 και τώρα σκέφτομαι να αναβαθμίσω. Αγοράζεις ένα τέτοιο pc και καθαρίζεις για αρκετά χρόνια. Είναι πολύ ακριβά αλλά για αυτά που προσφέρουν και για τη διάρκειά τους σε βάθος χρόνου (κόστος προς διάρκεια ζωής και χρηστικότητας για δυνατές εφαρμογές), κατά την δική μου εμπειρία πάντα, σε αποζημιώνουν. Από την άλλη πλευρά, ένα desktop δυνατό σε συνδυασμό με το επερχόμενο ASUS EEE για φορητότητα σε επαγγελματίες που πραγματικά τη χρειάζονται, είναι άλλος ένας καλός συνδυασμός. Καλή χρονιά σε όλους.
  5. Please κάποιος που χρησιμοποιεί gps bluetooth receiver σε συσκευή pda χωρίς αυτόνομο gps και έχει τις γνώσεις ας βοηθήσει , σας ευχαριστώ.
  6. Μπορεί κανείς από τους φίλους που έχει ipaq 2000 series να προτείνει κάτι?
  7. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και καλώς σας βρήκα! Έχω ένα ipaq 2790 εδώ και δύο χρόνια και σκέφτηκα να του πάρω δώρο ένα bluetooth gps! Έχω όμως και μερικές απορίες που εικάζομαι απαιτούν πιο εξειδικευμένες γνώσεις. 1) Καταρχάς το PDA έχει εγκατασταμένο το Destinator 7 (και WM6) 2) Μου αρέσει το Freedom Keychain GPS SiRF Star III Receiver with Bluetooth αλλά είναι Bluetooth 2 ενώ το ipaq hx2790 που έχω (όχι το 2790b) έχει 1.1 ή κάτι τέτοιο. 3) Θεωρείτε ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας? 4) Προτείνετε κάτι εναλλακτικά? Σας ευχαριστω εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για το υπερπλήρες forum σας, μακάρι να το είχα δει νωρίτερα.
×
×
  • Create New...