Jump to content

Lord_Raiden

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lord_Raiden

  1. και σε μενα φιλε εγινε. Με ενα hard reset εφιαξε αλλα το θεμα ειναι ποιος και γιατι μπηκε! και μενα το pirelli της On Telecoms ειναι. Κατι θα παιζει με το firware και βρήκαν πάτημα.
  2. Παιδιά είπα για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα να στείλω εδώ. Τις τελευταίες μέρες μου έχει κολλήσει το G3 σαν επιλογή κινηταρα σχετικά φτηνό αλλα με προβληματίζει αυτό που διαβάζω για τα random restart. Έχει διορθωθεί το πρόβλημα ή να μην μπω στον κόπο να ρισκάρω.
  3. Για κινά δεν ψήνομαι να σας πω την αλήθεια. Η αντιπροσωπία της LG ξέρουμε άμα είναι καλή? Το λέω γιατί ένα φιλαράκι πήρε από το skoutz ένα S4 έβγαλε πρόβλημα μετά από καιρό στην πλακέτα και σε 3-4 μέρες το έφτιαξαν. Α και κάτι ακόμα ξέρετε άμα θα υποστηρίζει το android 5 το S4 και το Ζ1 έχω ακούσει ότι θα αναβαθμιζονται.
  4. Καλησπέρα σας παιδιά τι κάνετε? Μέτα από πολύ καιρό επιτελούς σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και είμαι ανάμεσα στα 3 που ανέφερα. Το budget είναι μέχρι 300 ( τιμές skoutz ). Έχω μια αγάπη προς το S4 αλλά από ότι βλέπω είναι πλέον πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό. Εσείς τι προτείνετε ?
  5. Γεια σας παιδια τι κανετε? Ηθελα την γνωμη σας λιγο. Σκεφτομαι να παρω κινητο και ως πρωτη ιδεα μου ηρθε το S4. Αυτη την στιγμη η τιμη του ειναι κοντα στα 320 ευρω. Υπαρχει περιπτωση με την εισοδο του S5 να πεσει κατω απο τα 300 ? Το λεω γιατι θα ηθελα να δωσω λιγοτερα απο 300 ευρω για κινητο. Εσεις τι πιστευεται ? Εκτος αμα εχετε να προτεινετε καποιο αλλο κινητο σε αυτα τα λεφτα.
  6. Πολυ καλη σαν ιδεα για καποιους αλλα εγω δεν προοβλεπεται να αλλαξω δικτυο στο αμεσο μελλον !:happy:
  7. Λοιπον κατσε να τα παρουμε χρονολογικα , Nokia 3210 , Nokia 3330 , Sony Ericsson T610 (η αδυναμια μου ) ,Nokia 5210 ( ναι ειχε χαλασει η “αδυναμια” μου και ετσι πηρα ένα παλιο του πατερα μου για λιγο καιρο , και το τωρινο μου Sony Ericsson Ζ610i.
×
×
  • Create New...