Jump to content

hacker1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hacker1

  1. nai φιλε μου στα άλλα δικτυα wifi τα κραταει. αυτο που παρατηρησα και λογικα αυτο φταίει είναι ότι όταν ανοιγω το wifi mτου κινητου καποιες φορες μουβγαζει σφαλμα στην προσπαθεια αναγνωρισης της συσκευης και αυτες τις φορες δεν με συνδεει με το conectify. αλλιως όταν το αναγνωριζει ολα καλα. μήπως να υπάρχει κανα πρόγραμμα να ενημερωσω τα win7 για αυτην την συσκευη (alcatel 918mix) για να το αναγνωριζει πάντα?
  2. δοκίμασα να το κανω στο 918mix μιας και ειναι τα ιδα εκτος των 2 σιμ που περνει το 918d. κόλησα πριν καν ξεκινησω. στο 2 οταν το συνδεα δεν το εβρικσε καθόλου σβηστό. υ.γ. device manager εννοουμε την διαχειριση συσκευωντων win etsi? εχω win7 pro. μηπως επηρεαζει αυτο?
  3. κανεις βρε παιδια?
  4. καλησπέρα σας. έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν ξέρετε να με βοηθησετε. έχω έν λαπτοπ sony vaio και συνδεση cosmote με stick. εδω και καιρομψαχνω πως να συνδεσω μεσω wifi το alcatel one touch mix Που εχω ώστε να έχει το smartfone Ιντερνετ απο τον υπολογιστη όμως. έχω ψαξει και βρηκα 2 τρόπους. α)δημιουργια ad-hoc δικτυου και συνδεση της συνδεσης σε αυτο β)το πρόγραμμα conectify κι εδω ξεκινούν τα προβλήματα. στην πρώτη περίπτωση για άγνωστο λόγο δεν μπορω να δημιουργησω δικτυο. δεμμε αφήνουν τα windows (εχω τα win7 pro) οπότε και πήγα στην δεύτερη περίπτωση. εγκατέστησα το πρόγραμμα conectifyme έκανα τιςαπαιτούμενες ρυθμίσεις και δημιουργησα το δικτυο. το περίεργοείναι ότι ενω με άλλες συσκευές συνδέομαι κανονικα και για όση ώρα θέλω σε αυτοτο wifi δικτυο. με το alcatel δεν γινεται. συνδεεται για λίγο και μετα το χάνει και δεν ξανασυνδέεται αν δεν διαγράψω το ιντερνετ, κλείσω το δίκτυο και δημιουργήσω άλλο δίκτυο με άλλο όνομα. και πάλυ όμως τα ίδια συνδεεται για λιγο (οχι πανω απο 5 λεπτα) και μετα το χάνει. όμως με καμοία άλλη συσκευη (είτε άλλο λαπτοπ είτε άλλο τηλέφωνο) δεν είχα πρόβλημα με τ δίκτυο. Έτσι κατέληξα ότι κάτι φταίει στο τηλέφωνο μου . μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? να υπευνθυμισω ότι έχω android 2.3.6 gingerbread σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτερον γιατι εχω σκεφτει και να το πεταξω να πάρω άλλο αν εχω smartfone αλλα χωρις ιντερνετ. τι να το κάνω? :wacko:
×
×
  • Create New...