Jump to content

sigma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sigma

  • Ημ. Γέννησης 13/10/1973

sigma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ προσωπικά έχω το Garmin Nuvo και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πρόσφατα είδα ένα MIO που έχει καταπληκτικό περιβάλλον αλλά νομίζω οι χάρτες του Garmin ειναι καλύτεροι. Σχετικά με τα GPS μπορείτε να δείτε ένα χρήσιμο άρθρο εδώ: http://www.explain.gr/articles/gps/gps.php
  2. παιδια να ρωτήσω κάτι; Συνδιασμός BEng και Postgraduate diploma αναγνωρίζονται από το ΔΙΚΑΤΣΑ; Και τα δύο πτυχία είναι από πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το υπουργείο. Μήπως παίζει ρόλο η βαθμολογία;
  3. Παιδιά νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά και με το δικό μου. Ενω όλα παίζουν καλά και βλέπω τα πάντα όπως πρέπει, την επόμενη μέρα δεν παίζει τίποτα και από τις ρυθμίσεις Router (απο το config) το ip έχει εξαφανιστεί. Η Ιντρακομ λέει ότι ο ΟΤΕ αλλάζει το ip για λόγους ασφάλειας. Εγώ λοιπόν κάθε 1-2 μέρες πρέπει να κάνω πάλι το setup του jetspeed. Δεν είναι κακό αυτό; Η μήπως κάνω κάτι λάθος; Μην μου πείτε ότι δεν κάνω save στις ρυθμίσεις γιατί το κάνω.
  4. Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος. Δεν ξέρω τι έγινε στην αρχή που δεν υπήρχε ζήτηση, τώρα όμως φαίνεται ότι έχουν ζοριστεί αρκετά. Εγώ έκανα αίτηση για υποβάθμιση ISDN και ενεργοποίηση ADSL και έχουν περάσει σχεδόν 2 εβδομάδες και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Σήμερα έμαθα ότι δεν υπάρχουν modem. Αυτό γίνεται στην Κόρινθο!
  5. Παιδιά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το βάζουμε για φόρτιση 8 ή 16 ώρες. Οι μπαταρίες Λιθίου δεν παρουσιάζουν το memory effect. Αυτή την οδηγία την έδιναν τα μαγαζιά από τότε που βγήκαν τα πρώτα κινητά (και ακόμα την δίνουν).
×
×
  • Create New...