Jump to content

megadoctor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About megadoctor

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

megadoctor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. megadoctor

    iPhone 4S

    καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που χτυπάω με το δάχτυλο μου τη περιοχή κοντά στο μοτερακι της δόνησης (δεξιά από το home bottom) αισθάνομαι μια δόνηση στο χέρι μου χωρίς να ακούγεται κάποιος ήχος. το έχει παρατηρήσει κανείς? είναι φυσιολογικό ??
  2. ουσιαστικα ψαχνω μια φωτογραφικη compact που να βγαζει καθαρες και καλης ποιοτητας φωτογραφίες και επειδη ειχα sony παλιοτερα και ημουν ευχαριστημενος για αυτο παλι κοιταζα sony. Επειδη δε ξερω πολλα σχετικα με τισ φωτογραφικες μπορειετε να μου προτεινετε καποιες εσεις???:O
  3. Καλημέρα παίδες, ειμαι ανάμεσα απο 2 φωτογραφικες. sony w350 kai sony w380. ποια θα προτεινατε εσεις? ξερει κανενας αν ο g lens της w380 ειναι καθαρος όσο ο carl zeis της 350?
  4. τελικα σημερα συνδέοντας το κινητο στο πισι μου πεταξε μνμ για αναβαθμιση και μου εγινε χωρις κανενα προβλημα και πλεον εχω 2,1 :D:D.
  5. να κανω μια ερωτηση. γιατι οταν συνδεω το κινητο στο πισι μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο ενω εχω την 1.6 εκδοση???:(:( (ειμαι λιγο ασχετοσ:X:cry:)
  6. hello παιδες σημερα εβαλα το ndrive. Εχω μια απορία: οταν ανοιξα το πρόγραμμα για πρώτη φορα μου εβγαλε ενα μνμ οτι κατα την χρηση το προγραμματος υπαρχει περιπτωση να χρησημοποιηθουν το bluetooth, ιντερνετ, και ενα που μου εκανε περιεργεια ειναι τα μηνυματα sms. το εχει δοκιμασει κανεις? εχει παρατηρησει να στελνει τπτ απο μονο του μηνυματα?? ( σορυ αν η απορια μου ειναι ηλιθια αλλα ειμαι λιγο ασχετος βλεπετε:O)
  7. αν δεν ειναι κόπος στειλ' το και σε εμενα:O
  8. Μια ακομα ερωτηση... πως θα μπορουσα να κλεισω τη δονηση που εχει καθε φορα που γραφω ενα χαρακτηρα στο μυνημα? (καπου το πηρε το ματι μου στις προηγουμενες σελιδες αλλα με ενα γρηγορο περασμα που εκανα δε μπορεσα να το ξαναβρω):(
  9. ευχαριστω φιλε, δε το ειχα προσεξει νωριτερα που συζητηθηκε:O
  10. καλησπερα παιδες! εβαλα σημερα το hancend sms στο μινι και μου αρεσε αρκετα σαν εφαρμογη και την χρησημοποιω πλεον σαν βασικη για τα μηνυματα. ωστοσο εχω ενα προβλημα με τις αναφορες. καθε φορα που στελνω ενα μνμ μου ερχεται κανονικα η αναφορα χωρις να εχει παραδοθει το μνμ ακομα στο παραληπτη.δηλαδη ο παραληπτης είτε εχει κλειστο, ειτε ανοιχτο το κινητο εμενα παντα μου ερχεται η αναφορα αμεσως με το που θα στειλω το μνμ . ξερει κανεις τι παιζει?
  11. ξερει κανεις πως απενεργοποιησω το 3g?
  12. φιλε asiki επισκευθηκα 2 διαφορετικα servise ο ενας μου ειπε οτι θελει 30 ευρω:mad: να το κανει και ο αλλος το εκανε free αλλα με ενημερωσε οτι αν γινει υπαρχει πιθανότητα μετα απο καποιον καιρο να κολησει το κινητο και να χρειαστει να μπλεχτω με servise στα κεντρικα και ''τρεχα γυρευε'' που λενε:X... επειδη δεν το εχω και καιρο το κινητο και δε ξερω, θα εχει μεγαλη διαφορα αν το αφησω οπως εχει χωρις να περασω ελληνικες ρυθμισεις? θα εχω πουθενα προβλημα μελλοντικα? η λες να κανω την αλλαγη?:worry: ( οποιος αλλος ξερει ας βοηθησει)
  13. δεν εχει επιλογή Εξοικον. κόστους:(
  14. μόλις απέκτησα και εγώ ενα mini και εχω μια απορια :O ξερει κανεις πως αλλάζω την κωδικοποιηση των μηνυμάτων ετσι ώστε να στελνει με κεφαλαια τους χαρακτηρες και να χωραει το καθε μνμ περισσοτερα γράμματα?:worry:
×
×
  • Create New...