Jump to content

batman9697

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by batman9697

  1. θέλω να ρωτίσω δυο πράγματα όσον αφορά το ξεκλείδωμα... 1)για να ξεκλειδώσεις την έκδοση 1.1.3 πρέπει να περάσεις τις παλιές πρώτα και να τις ξεκλειδώσεις,γιατί έτσι άκουσα?(1.1.1-1.1.2)η μπορείς κατευθίαν πάνω στην 1.1.3? 2)πρέπει να έχεις υπολογιστή mac η μπορείς και με windows?
  2. ρε παιδιά μήπως δεν πρέπει να βιαζόμαστε και να (πειράζουμε) το ipod..γιατί έμαθα ότι η ίδια η apple θα δώσει σε μερικά άτομα ένα πακέτο εφαρμογών στο οποίο θα περιέχονται εργαλεία για την κατασκευή γνησίων προγραμμάτων να οποία θα μπορείς ν τα περάσεις στο ipod χωρίς να το ξεκλειδώσεις.εγώ προσωπικά θα περιμένω γιατί δεν θέλω να μου πάθει τίποτα και να τρέχω μετά.υπομονή άλλωστε σιγά, τι εφαρμογές θα περάσεις άν το ξεκειδώσεις...
  3. και εγώ παρίγκηλα ένα από αγγλία,και το περιμένω σε μερικές μέρες,και μετά από όσα διάβασα το περιμένω πώς και πώς...τι απατεόνες εδώ στην ελλάδα 100Ε παραπάνω απο την αγγλία. ήθελα να ρωτίσω γιατι δεν κατάλαβα,άν κάποια στιγμή πάθει κάτι η εγγύηση είναι διαθνείς,και άν ναί στην ελλάδα ποιο κατάστιμα θα βοηθήσει??
  4. πόπο έλεοσ...σε λειπάμε,άν και έχω δεί ότι η οθόνη δεν γρατζουνιέται και τόσο εύκολα,αλλά αφου κατάφερες να το κάνεις μπράβο...:D:cry:
×
×
  • Create New...