Jump to content

paPavlos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paPavlos

  1. Έχει κάνει κάποιος update στην έκδοση 12 του λογισμικού του τηλεφώνου?
  2. Προσπαθώ να κάνω Update το 5230 αλλά πλήρης αποτυχία. Κατέβασα το Nokia Updater (Ελληνικό και Αγγλικό) καθώς και το Ovi Suite. Κάνουν install χωρίς πρόβλημα κατεβάζουν το αρχείο για το update (112 MB αν θυμάμαι καλά) ξεκινάει η διαδικασία και γίνεται η αποσύνδεση του USB. Μου έβγαλε κάποιες οδηγίες να αποσυνδέσω το USB να ανοιγοκλείσω το κινητό και να πατήσω ΟΚ. Τα έκανα 12 φορές αλλά πάλι τα ίδια. Το αγνόησα όπως έλεγε αρχικά (το άφησα 30 λεπτά) και πάλι τίποτα. Μου λέει ότι από έκδοση 11 θα την ανεβάσει στην 12. Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου ή τι να κάνω. Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια και τις πληροφορίες, το 5300 έχει πλέον ελληνοποιηθεί. Θα ήθελα να κάνω μία άλλη ερώτηση για την φωνητική κλήση (αυτό το πρόβλημα αρχικά με ώθησε να κάνω την αρχική ενημέρωση). Όταν προσπαθώ να κάνω φωνιτική κλήση παίρνω το μήνυμα "Σφάλμα φωνητικού συστήματος". Όταν αλλάζω γλώσσα στο κινητό π.χ. αγγλικά κάνει δύο φορές εκμάθηση της φωνής και μετά μου βγάζει το λάθος. Τα ίδια γίνονται όταν ξαναγυρίζω στα ελληνικά. Δεν έχω καταφέρει να βρω από που γίνεται εκμάθηση της φωνής μου ή τι χρειάζεται για να δουλέψει η φωνητική κλήση. Εάν κάποιος έχει κάποια ιδέα θα το εκτιμούσα. (Στην έκδοση με product key 0532158 EURO-C, Latin version 5.51 η φωνητική κλήση δούλευε μια χαρά :lol:)
  4. Μπορεί κάποιος που έχει το κόκκινο Nokia5300 να κάνει post το product code του τηλεφώνου? (πρέπει να είναι 0537615 EURO-H, Greek, RED αλλά θέλω επαλήθευση). Επίσης εάν υποθέσουμε ότι γίνεται αλλαγή του product code σε ελληνικό και το τηλέφωνο έχει το τελευταίο firmware 5.51 αν ξαναγίνει update με τον updater της Nokia θα προχωρήσει η διαδικασία ή θα δει το version 5.51 και θα πει ότι δεν προχωράω επειδή υπάρχει το τελευταίο version. Όλα τα παραπάνω θεωρητικά.:help:
  5. Καλησπέρα σε όλους, νέο μέλος στο φόρουμ. Πήρα ένα Nokia 5300 και του ένανα αναβάθμιση στο λογισμικό του από 5.00 σε 5.51 με το Nokia Software Updater v1.4.14.gr. Όπως έγραψα και σε άλλο thread (μάλλον εδώ έπρεπε να το γράψω) η γλώσσα του τηλεφώνου μετά την ανανέωση δεν ήταν Ελληνικά. Πήγα στα Settings>Phone>Language settings αλλά Ελληνικά δεν υπάρχουν πουθενά. Η νέα έκδοση του λογισμικού είναι η 5.51 RM146. Όπως μου απάντησε ο nervous η συσκευη είναι παραεισαγωγη γι αυτο εχασα τα Ελληνικα. Αυτό τι σημαίνει ότι δεν ξαναμπαίνουν ελληνικά στο τηλέφωνο ή πιθανότερα να παιδευτώ για να βρω από την NOKIA ή το ΓΕΡΜΑΝΟ το σωστό αρχείο αναβάθμισης?
×
×
  • Create New...