Jump to content

Ipokratis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    407
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by Ipokratis

  1. Κατά τη γνώμη μου να ακολουθήσεις τον οδηγό εγκατάστασης στην αρχική σελίδα αυτού του thread στο forum και να flashάρεις την AP ROM και να αλλάξεις το modem.img me ayt;o thw ΤΟ ΡΟΜ. Δηλαδή κατεβάζεις πρώτα την TO ROM από το needrom.com βρίσκεις το αρχείο modem.img και το αποθηκεύεις στο pc σου μιας και είναι το αρχείο drivers που θα σου χρειάζεται πάντα οποιαδήποτε ROM και να περάσεις.

    Μετά κατεβάζεις και flashάρεις την AP ROM πάλι από το needrom.com και αφού της κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις μέσω OTA, την κάνεις root και αλλάζεις το αρχείο modem.img με αυτό της TO ROM που έχεις ήδη σώσει.

    Οδηγίες το πως γίνετια το κάθε ένα θα βρεις μέσα στο forum. Μην με ρωτάς για αυτά γιατί τα έχω αναπτύξει και εγώ αλλά και άλλοι εδώ μέσα σε σημείο να απαντώνται όλα πλέον!

    Αυτά από μένα. Ό,τι άλλο χρειαστείς θα το βρεις μέσα στο forum ειδικά στις αρχικές 5-10 σελίδες που άρχισαν οι έρευνες...

  2. Θα τα συγκεντρώσει σε λίγες μέρες ο moderator και θα τα ανεβάσει. Το link του Ρώσικου forum λειτουργεί κανονικά αλλά πιο εύκολα θα είναι να την κατεβάσεις από το needrom όπου έχει και οδηγίες.
  3. Αν διαβάσεις τα post μου θα δεις και τη λύση. Συγκεκριμένα την αναφέρω στο post #232. Διάβασε το σωστά, ακολούθησε αυτά που λέει στο link (άσχετα που μιλάει για άλλη συσκευή, όλες το ίδιο είναι), τα εξηγώ όλα.
  4. Είδα πως ζήτησες τα στοιχεία και οδηγίες για να ετοιμάσεις κάποιο εγχειρίδιο όσον αφορά το Lenovo vbe x2 CU

    Επειδή εγώ ξεκίνησα την έρευνα και βρήκα τη λύση όπου άνοιξε και το θέμα όλο σου παραθέτω παρακάτω τα 2 post ,ου που είναι τα κύρια που δίνουν όλες τις λύσεις. Δυστυχώς θα χρειαστεί να μεταφερθείς στα link που παραθέτω εαν πιστεύεις πως χρειάζεται περεταίρω λεπτομέρειες.

    post #134 αλλαγή rom που κατέβασα από Ρώσικο φόρουμ Lenovo. Πιο έυκολα να κατεβάσουν από το needrom όμως: http://www.needrom.com/download/lenovo-x2-eu/ Περιλαμβάνει και οδηγίες

    #232 αλλαγή αρχείου modem.img

    Θα χρειαστεί να κατεβάσουν και αυτή τη ROM για να έχουν τα νέα αρχεία που θα αντικαταστήσουν της προηγούμενης ROM:

    http://www.needrom.com/download/lenovo-x2

    Και στα 2 post μου έχω και link για οδηγίες που περιλαμβάνουν και τα εργαλεία

    Όσον αφορά το root τώρα με Kinguser σε 1 λεπτό χωρίς pc

×
×
  • Create New...