Jump to content

poliv123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About poliv123

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

poliv123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. poliv123

    ZTE Blade Vec 4G

    Καλησπερα σας! Μηπως ξερετε ποτε και αν θα βγει το lollipop 5 για τη συσκευη αυτη? Αν εχει βγει ηδη, που μπορω να την κατεβασω? Τελος, μηπως ξερετε κανενα site με custom roms αυτης της συσκευης? Ευχαριστω πολυ!!! (Ειμαι καινουργιος στα Android phones)
  2. Για σας ξανα!!!! Christos94 Thank you για την βοηθεια αλλα ,ενω περναει το driver, το flashtool μου λεει device disconnected. Δηλαδη το τηλεφωνο δεν το βρισκει.Οτι και να κανω λεει disconected!! Μηπως υπαρχει αλλη λυση, το λεω γιατι εχω χασει την εγγυηση. Οφειλω να ξαναπω οτι το τηλεφωνο ειναι νεκρο led-buttons-οθονη-δεν κανει τιποτα.Μονο οταν το συνδεω στο pc μου βρισκει το driver adb driver.... Ευχαριστω πολυ!!!!
  3. Ευχαριστω πολυ! Θα το δοκιμασω!! Τhank you!!
  4. Για σας!!! Εχω ενα xperia tipo απλο.Μου παρουσιαστικε σημερα ενα πολυ σοβαρο προβλημα.Πηγα να το ανοιξω κανονικα και δεν ειχε καμια ανταποκριση!!!! Ολα μαυρα,ουτε δονησεις,ουτε λαμπακια,μαυρη οθονη,τιποτα μα τιποτα!!! Εχω ενα πολυμετρο,ειδα αν εχει να κανει με την μπαταρια αλλα ΟΧΙ!Η μπαταρια βγαζει κανονικα volts.. Tι μπορει να φταει?Παρακαλω βοηθειστε,πειτε κατι γιατι το λατρευω αυτο το τηλεφωνο!!!!!! (Δοκιμασα πολλους τροπους με τα κουμπια vol+-power ktl.....Επισεις δοκιμασα και με το flashtool και μου λεει disconnected... οταν το συνδεω απλα με usb sto pc μου λεει στο device manager "unknown device" Ευχαριστο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(
×
×
  • Create New...