Jump to content

wezor_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wezor_

  1. Την εγγραφή την έκανα ήδη χθες σε κατάστημα.. άσε το είχα ξεχάσει ότι μπορώ και online και την πάτησα με την αναμονή εκεί.. Η αίτηση πέρασε γιατί με ενημέρωσε η κοπέλα πριν λίγο τηλεφωνικός αλλά ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί τα φοιτητικά πακέτα από ότι τσέκαρα. Άρα δεν μπορώ να το κάνω Online τώρα για να σου δώσω και απάντηση σε αυτό που ρωτάς δυστυχώς. Εσύ το Σεπτέμβρη που το έκανες σου έδωσε επιλογή μέχρι το 2024?? Ωραίος…
  2. Δεν αγχώνομαι και πολύ.. απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν το είχα ξανά ακούσει να βάζουν ημερομηνία από πριν. Να με κόψει γιατί? Κοίτα το μεταπτυχιακό μου είναι όντως 3+ χρόνια οπότε και να με κόψει φαντάζομαι θα μπορέσω (μάλλον) να το ξανακάνω φοιτητικό αφού θα έχω το πάσο..
  3. Καλημέρα.. Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Ανοιχτό πανεπιστήμιο ΕΑΠ και εχθές έκανα αίτηση σε κατάστημα cosmote για το φοιτητικό wu. Το θέμα είναι το έξης ότι η κοπέλα που με εξυπηρέτησε με ρώτησε πότε λήγει το πάσο μου διότι έπρεπε να βάλει ημερομηνία λήξης στην αίτηση όπως μου είπε γιατί δεν την άφηνε να προχωρήσει. Το πάσο μου όμως δεν έχει αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης οπότε εκεί λίγο κολλήσαμε και πρέπει να έβαλε 2 ή 4 χρόνια δεν είμαι σίγουρος. Γνωρίζει κανείς τι παίζει και εάν στην αίτηση που γίνεται όντως πρέπει να μπει ημερομηνία λήξης ή δεν ήξερε ακριβώς την διαδικασία και την “πατήσαμε” ;;; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...