Jump to content

freeblue

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by freeblue

  1. δυστηχως αγορασα απο το eshop TRANSCEND 8GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 4 την αγορασα για το κινητο και μαλλον παει για πωληση ... δεν την αναγνωριζει το κινητο αν και σε ειδικο card reader παιζει στο PC ... ξερει καποιος αν η αναλογη καρτα CLASS 2 μπορει να παιζει ? αν μπορει καποιος να βοηθησει ασ ριξει σημα παρακαλω ... .. καλος πολιτης!!!!!
  2. αν μπορεις να βοηθησεις .... εχω εγκαταστησει το BlackMingSE πως γινεται να εγκαταστησω ελληνικα ? δοκιμασα το Greek keyboard for 34P.rar .. αλλα δεν μπορεσα να τρεξω το keyboard.lin , το ιδιο γινοτανε και στην εκδοση A1200E_R541_G_11_50_34P_OENT_XP_v1 καποια βοηθεια?
  3. Για σας, ειμαι και εγω ενας νεος κατοχος του Α1200e και αλλαξα 5-6 firmware προσπαθωντας να βρω το καλλυτερο. σιγουρα εως τωρα ειναι το "R541_G_11.52.12R_F4_greek_by_macnick_" και πολλα ευχαριστω στο macnick γιατι προσφορα του. Για σας ποιο ειναι το καλλυτερο firmware? προσωπικα δεν με ενδιαφερουν καθολου τα παιχνιδια αλλα κυριως Multimedia εφαρμογες. Καλλυτερος Player για mp3 ? καλυτερος player για video ? -
×
×
  • Create New...