Jump to content

geosake

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geosake

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

geosake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ακούγεται καλή ιδέα, αν μπορούσε να μας πεί την διαδικασία κάποιος?
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αν ήτανε γνωστός μου θα το έκανα, αγνωστος είναι, πέρασε απο εκεί που δουλεύω και μου το έδειξε, του έδωσα 50 ευρώ και το πήρα χωρίς πολύ σκέψη, μου είπε οτι μπορώ να βάλω οτι θέλω μέσα και δεν το έψαξα. Οπότε αν κατάλαβα καλά πρέπει να κάνω την διαδικασία root και να φορτώσω μια rom που εχω κατεβάσει (CARBON-KK-UNOFFICIAL) και ο θεός βοηθός που λένε?
  3. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος? ψάχνω μια rom ελληνική για vodafone για το 9190, ή έστω αγγλική που να εχει ελληνικό πληκτρολόγιο? δεν τα ξέρω καλά οπότε οτι βοηθεια ειναι ευπρόσδεκτη
  4. Προφανώς δουλεύει αλλά εχει ρώσικη rom και δεν καταλαβαίνω τίποτα, επίσης οταν μου το έδειξε ήτνα ανοιχτό, τώρα που το άνοιξα εγώ έχει και κωδικό, το ζητούμενο είναι πως μπορώ να σβήσω τον κωδικό του βάλω ελληνική rom για να το δουλέψω με vodafone, ευχαριστώ για την απάντηση.
  5. Καλησπέρα σε όλους, νέος στα samsung οπότε η ασχετοσύνη είναι δικαιολογημένη, πήρα απο κάποιον ρωσοπόντιο το συγκεκριμένο S4 mini και κάτω απο την μπαταρία έχει τον αριθμό GT I9190, θέλω να βάλω ελληνική rom vodafone για να δουλέψει, διάβασα την διαδικασία αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι η κατάλληλη, μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή την πάτησα (δεν έδωσα πολλά λεφτά) αλλά οπως και νάχει θέλω να ξέρω αν την πάτησα, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. δεν έχω κανέναν λόγο να μην σε πιστέψω, ειδικά οταν ξέρω πως δουλεύουνε, το σίγουρο είναι οτι την περασμένη παρασκευή το χάζευα και το κρατούσα στα χέρια μου απο φίλο που είναι στην εταιρεία και το δεύτερο μάλλον σίγουρο είναι οτι την ερχόμενη εδβομάδα θα το έχω και εγώ. Οσο για τα καταστήματα που όπως ανέφερα (ισχυρίζονται οτι το πουλάνε) ενας φίλος παραπάνω ανέφερε ήδη το ενα κατάστημα, αντε να μην κάνουμε και διαφήμιση, το σίγουρο είναι οτι έχει παραδοθεί τουλάχιστον ενα τεμάχιο για τα παραπάνω δεν γνωρίζω.
  7. η sonyericsson hellas εχει ήδη ανακοινώσει την πώλησή του στην ελλάδα, υπάρχουν ήδη 4 καταστήματα που το διαθέτουν (ετσι ισχυρίζονται), ξέρει κανείς αν το σκηνικό είναι μούφα?
  8. μηπως μπορεί κανείς απο τους φίλους εδώ που έχουν ασχοληθεί να με βοηθήσει? θέλω να τρέξω χάρτες ελληνικούς στο P990, δεν θέλω GPS, θέλω να εγκαταστήσω πρόγραμμα και να τρέξω χάρτες ελλάδας. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ
  9. παίζει να έπαιζα γκόλφ με την γυναίκα του σονυ αλλά με την αδελφή του ερικσον καμμία σχέση !! αυτό που έχει σημασία είναι οτι εγώ ευρετήριο ψάχνω με ελληνικά, τώρα γιατί και πώς δεν έκανα τον κόπο να το ψάξω, οσο για τις πατάτες το κάτι παραπάνω το περίμενα κι εγώ απο αυτό το μοντέλο, απο εκεί όμως μέχρι την πατάτα έχει μεγάαααλη απόσταση και μου θυμίζει τα nokia που σούταρα πριν λίγο καιρό. αν σου λέει κάτι το κινητό είναι vod live και πέρα απο το gdesk δεν τρέχω τίποτα άλλο.
  10. εγώ πάλι που έχω ελληνικό ευρετήριο στο P990 μου τί να πώ? και δεν έχει και κολλήματα το ρημάδι!! ελα που δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί είναι πατάτα? και είχα κατα σειράν P800 / P910 / P990
×
×
  • Create New...