Jump to content

MACEDONASF

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MACEDONASF

  1. Έχω βάλει στο vivaz pro την έκδοση 5.00.60 και δουλεύει μια χαρά. Υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσω ελληνικό μενού και με ποιο τρόπο;
  2. Παιδιά είχα ρωτήσει και πιο παλιά για κάποιο πρόβλημα που είχα, δεν μου εμφανιζόταν ο αριθμός-όνομα αυτού που με καλούσε, η οθόνη ήταν εντελώς μαύρη. Ούτε το service της sony μου έδωσε λύση. Φέρτε το από εδώ να το δούμε.....κ.λ.π. Τελικά γύρισα σε default τις ρυθμίσεις κι όλα διορθώθηκαν. Το θέμα που προέκυψε όμως ξαφνικά είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Eκεί που με πήγαινε μέχρι και 3 ημέρες τώρα στην ημέρα επάνω θέλει φόρτιση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;
  3. Έβγαλα και το spb shell και πάλι δεν εμφανίζει το νούμερο ή το όνομα του καλούμενου. Άρα είναι θέμα ρύθμισης του κινητού. Μήπως κάποιος γνωρίζει πως ρυθμίζεται αυτό;
  4. To έκανα φίλε μου αλλά......τίποτα, μία από τα ίδια
  5. Παιδιά κανείς....................;
  6. Παιδιά μια μικρή βοήθεια εάν γνωρίζει κάποιος. Έχω βάλει εδώ και αρκετό καιρό το spb shell στο κινητό και εδώ και λίγες ημέρες έχω κάνει κάτι και δεν βλέπω το νούμερο αυτού που με παίρνει. Ξέρεις κανείς εάν έχει να κάνει με το λειτουργικό του vivaz ή είναι από το spb shell?
  7. Να καταθέσω κι εγώ κάτι νέο που ανακάλυψα. Ως γνωστόν οι νέοι φορτιστές είναι πλέον μίνι usb, οπότε το καλώδιο της φόρτισης χρησιμοποιείται και για την σύνδεση του κινητού με....ΚΑΘΕ θύρα usb. Επειδή λοιπόν έχω στο αυτοκίνητο ράδιο-mp3 με θύρα usb, λέω, δεν δοκιμάζω να το "καρφώσω" να δω τι θα γίνει. Ε λοιπόν αμέσως το διάβασε και μάλιστα Όοοοοοολα τα αρχείου ήχου που έχουμε στο κινητό κατά φάκελο. Επίσης σημαντικό είναι ότι το κινητό φορτίζεται κι όλας. Συμπέρασμα (για μένα) δεν χρειαζόμαστε φορτιστή ούτε φλασάκι για το άκουσμα της μουσικής στο αυτοκίνητο. :lol::lol:
  8. Καλημέρα σε όλους. Το κινητό είναι vodafone με φορεμένη την 1232-8549_R2CA024 έκδοση. Εάν κάποιος είναι από Θεσσαλονίκη ας βάλει τον 101,7 (παλιό Σίνδο Fm) για να δει το RDS.
  9. Γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η ρύθμιση για να μη σβήνει η οθόνη γρήγορα (μου σβήνει στα 3"); Εάν υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός το RDS,τότε ναι θα το δεις στην οθόνη σου.
  10. Πρέπει να ήταν τυχαίο γεγονός γιατί κι εμένα μόλις έβαλα to ndrive άργησε κανα δυο φορές να βρει δορυφόρο (περίπου 10 λεπτά) αλλά μετά όλα καλά σε 2-3 λεπτά κλειδώνει, με το spb shell ενεργοποιημένο. Κάντου καμιά επανεκκίνηση.
  11. Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι. Γιατί όταν πατώ το πράσινο κουμπί για να δω τους κληθέντες αριθμούς δεν βλέπω τα ονόματα των καλούντων παρά μόνο τους αριθμούς των κινητών τους; Στις εξερχόμενες εμφανίζονται κανονικά.
  12. Παιδιά καλησπέρα κι από μένα. Δυο μέρες με το κινητό, και είμαι 90% ευχαριστημένος. Πέρασα και το ndrive όπως έχει αναφερθεί εδώ μέσα, το δούλεψα μια χαρά αλλάαααααααα Είχα ξεχάσει να περάσω την ελληνική ομιλία κι όταν εκ των υστέρων είπα να την περάσω μου βγάζει συνέχεια "damage voice files". Τι διαγραφή του φακελου και ξανά πέρασμα του σωστού, τι επανεγκατάσταση της εφαρμογής έχω κάνει.......τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.
  13. Να σας καλησπερίσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκατσα και διάβασα όλος τις σελίδες ενώ έχω παραγγείλει ένα Vivaz pro Vodafone. Ελπίζω Δευτέρα με Τρίτη να το έχω για να επανέλθω με εντυπώσεις.
  14. Στο url που........δεν μπορώ να σας το τυπώσω γράφει τα παρ ακάτω: ΟΔΗΓΟΣ εγκατάστασης XP μέσω Vista! WINDOWSΑν χρειαστεί ποτέ να εγκαταστήσετε στο συστημά σας εκ νέου τα Windows XP, ενώ προηγουμένως είχατε ήδη εγκαταστήσει τα Windows Vista, θα παρατηρήσετε ότι η εκκίνηση των τελευταίων δεν είναι εφικτή. Το τι θα κάνετε αναφέρουμε στον οδηγό επίλυσης προβλημάτων.... Η εγκατάσταση των Windows Vista μετά τα Windows XP, σε διαφορετικό partition, δεν δημιουργεί προβλήματα, αλλά η αντίστροφη διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία εκκίνησης των Windows Vista. Αιτία είναι η αντικατάσταση του ntldr (NT loader) με έκδοση μη συμβατή με τα Windows Vista και η έλλειψη απαραίτητων αρχείων συστήματος. Χρόνος επίλυσης: ~3-4 λεπτά Για να διορθώσετε το πρόβλημα αυτό, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε format στο partition των Windows Vista και επανεγκατάστασή τους, ακολουθήστε τα εξής βήματα από τα Windows XP: (Θεωρείται ως D το partition όπου βρίσκονται εγκατεστημένα τα Windows Vista και C το partition των Windows XP) 1) Αντιγράψτε το αρχείο D:WindowsSystem32winload.exe στον φάκελο C:WindowsSystem32 2) Αντιγράψτε το αρχείο D:WindowsSystem32wininit.exe στον φάκελο C:WindowsSystem32 3) Στον explorer των Windows ή όποιον file manager χρησιμοποιείτε, ενεργοποιήστε την προβολή κρυφών αρχείων. 4) Μετονομάστε το αρχείο c: tldr σε ntldr.old (το αρχείο είναι ορατό μόνο μετά την ενεργοποίηση της προβολής κρυφών αρχείων) 5) Αντιγράψτε το αρχείο C:Boot tldr στον κεντρικό κατάλογο του C: (ο εφεδρικός φάκελος C:Boot υπάρχει μόνο αν προηγουμένως είχατε εγκαταστήσει τα Windows Vista στον υπολογιστή σας) 6) Στις ιδιότητες του αρχείου C:oot.ini απενεργοποιήστε την επιλογή "Read-only" (Μόνο για ανάγνωση) 7) Πατήστε Start->Run (Έναρξη->Εκτέλεση) και κάνετε paste την εντολή: notepad c:oot.ini 8) Εντοπίστε τις δύο γραμμές που αφορούν την εκκίνηση των λειτουργικών συστημάτων Windows XP και Vista. Στο τέλος καθεμιάς από αυτές τις δύο γραμμές αφήστε ένα κενό διάστημα και προσθέστε την παράμετρο: /USENEWLOADER Αποθηκεύστε το αρχείο και κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Φυσικά σε μένα έγινε το αντίθετο. Αδυνατούν να ξεκινήσουν (ούτε καν φαίνονται) τα xp και ξεκινούν μόνο τα vista. Υπάρχει τρόπος να επέμβω;
  15. Με το msconfig εμφανίζονται μόνο τα vista, δεν βλέπω τα xp !!!
  16. Λοιπόν ακολουθώντας τις οδηγίες σας κατάφερα και έβαλα τα xp σε άλλο partition. Ενώ πέρασα τους περισσότερους drivers κατέβασα και το vistabootpro για να έχω την επιλογή σε λειτουργικό στην αρχή. Αλλά κάτι δεν έκανα καλά και τώρα ξεκινάει μόνο σε vista. Υπάρχει κάποια λύση; Αρκετή βοήθεια πήρα από εδώ http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=165319&highlight=dv9542ev όσοι έχουν laptop pavillion θα βοηθηθούν αρκετά
  17. Σ' ευχαριστώ για την βοήθειά σου, και συγχώρα με για την ασχετοσύνη μου, αλλά αφού τους βρω πως θα τους περάσω;
  18. Αγαπητέ gefromalimos πήρα κι εγώ πρόσφατα ένα HP Pavillion dv9000 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτό. Παρ' όλα αυτά μαζί με τα vista σε κάποιο άλλο partition προσπαθώ να βάλω τα xp αλλά ....μέχρι στιγμής τίποτα. Δεν έχω και πολλές γνώσεις σε αυτά αλλά προσπαθώντας να τα εγκαταστήσω συνέχεια μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα " Setup did not any hard disk drivers installed in your computer" ενώ εγώ έχω διαμορφώσει ένα 2ο partition στον σκληρό μου δίσκο. Κάθε βοήθειά σας ευπρόσδεκτη.
×
×
  • Create New...