Jump to content

loop07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by loop07

  1. Μπα δεν προκειται να δωσω τοσα χρηματα,τοσο ειχα παρει την παλια τοτε που ηταν καινουρια αλλα μια τετοια καλη καρτα μπορει να συνεργαστει με ενα παλιο συστημα;
  2. Ποια ειναι η καλυτερη δυνατη γραφικη που θα μπορουσα να παρω;Ο υπολογιστης ειναι αρκετα παλιος,θα εχει νοημα να παρω καποια πιο καλη; Επισης τωρα που το θυμηθηκα το τροφοδοτικο το ειχα αλλαξει σε καποια φαση οποτε δεν ειναι τοσο παλιο οσο τ'αλλα.
  3. Το τροφοδοτικο δεν ειχε παθει κατι.Βασικα το ανεμιστηρακι της γραφικης ζεσταθηκε και εσπασε και λεω να παρω μια χωρις ανεμιστηρακι.Αυτη ειναι ενταξει;http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=160469&category_id=294 Ειδα και αυτην http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=215102&category_id=294. Να παρω την δευτερη που ειναι 2GB;Δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη.
  4. Kαλημερα,χρειαζομαι την βοηθεια σας. Θελω να αντικαταστησω την γραφικη μου γιατι καηκε. Το συστημα μου ειναι αρκετα παλιοτερο και τα στοιχεια του ειναι: * PSU (Τροφοδοτικό & Watt):CHIEFTEC 450W * Motherboard (Μητρική):MSI 915P Neo2 Platinum * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel Pentium 4 3.2 GHz * RAM (Μνήμη συστήματος):1.5GB DDR2 * GPU (Κάρτα γραφικών):MSI Nvidia NX6600-TD256E PCI-Express Ποια ειναι η καλυτερη γραφικη που μπορω να παρω χωρις ν'αλλαξω κατι αλλο;
  5. Γεια σας παιδια, Ελαβα στο κινητο μου δυο διαφημιστικα sms απο το cosmote deals http://www.cosmote.gr/dealsforyou/ για μια προσφορα.Δεν ξερω αν στελνουν σε ολους παντως εγω δεν συμμετειχα ποτε σε καμια τετοια προσφορα και θελω να απενεργοποιησω αυτη την υπηρεσια ενημερωσης γιατι δεν με ενδιαφερει.Ξερετε πως γινεται?
  6. γεια σας, εβαλα δυο καρτες και εχω δυο κωδικους για το reload it και θελω να επιλεξω ως δωρο χρονο ομιλιας.πρεπει να ενεργοποιησω πρωτα τον εναν και οταν τελειωσει ο 'χρονος δωρο' να ενεργοποιησω τον αλλο ή δεν υπαρχει προβλημα να τους ενεργοποιησω μαζι??
  7. Paidia mporei please kapoios pou exei to idio kinhto na mou apanthsei s'ayto? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2091913&posted=1#post2091913 Otan to syndeetai me to pc-metafora arxeiwn-ti sas emfanizei? Pws metaferete sto kin arxeia? Kanw kati lathos?:(
  8. Les? Fantasthka oti opoios exei to idio kinhto tha to dei mias k lew to montelo ston titlo.. Let's see..
  9. Εχει σχεση αυτο?? Δεν εμφανιζει οπως ειπα την μνημη του τηλεφωνου σαν εξωτερικο δισκο.. Αλλοι που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται καν το προγραμμα αυτο Πως ειναι οταν συνδεεις ενα usb stick,ετσι θα επρεπε να'ναι.. Δεν εχει κανεις το ιδιο κινητο να μου πει??:(
  10. Στην εξυπηρετηση πελατων παιρνω τηλ εδω και 2-3 βδομ. αλλα δεν εχω πετυχει κανέναν!Ουτε πρωι,ουτε μεσημερι,ουτε βραδυ.. Το εκλεισαν το μαγαζι??Ελεος.. που πηγαν?? Και mail εστειλα αλλα τιποτα..
  11. Γεια χαρα παιδια!! Εxω το εξης προβλημα.. Αγορασα προσφατα το S500i και δεν μπορω να μεταφερω αρχεια απο το pc στο κινητο..Με το αντιθετο(απτο κινητο στο pc)ειναι ok. Eγκατεστησα το pc suite,το pc αναγνωριζει μια χαρα το κινητο οταν το συνδεω μεσω usb αλλα δεν μου εμφανιζει την μνημη τηλεφωνου ως εξωτερικο δισκο.. Εμφανιζεται ενας εξωτερικος δισκος αλλα οταν κανω πανω του διπλο κλικ μου λεει 'βαλτε την δισκετα'.(Φανταζομαι οτι αυτος(ο εξωτερικος δισκος)ειναι του memory stick και μου το λεει αυτο μιας και δεν εχω στο κινητο memory stick). Τι γινεται??Ξερει κανεις που εχει το ιδιο κινητο??:worry: Παιρνω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων αλλα δεν απαντα κανεις..:mad: Τι να κανω??
×
×
  • Create New...