Jump to content

abyssaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by abyssaki

  1. Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Κατεληξα τελικά στο να πάρω ενα μεταχειρισμένο i phone 3Gs και τα χρήματα της επιδότησης να τα βάλω στα πάγια, οπότε θα έρθει μία η άλλη!
  2. O φίλος athanaso77 μου τα έκανε όλα μαύρα :cry: Με τα sony δεν τα πήγα καλά ποτέ. Σχετικά με τις δυνατοτητες που θέλω να μου καλύπτει το τηλέφωνο, χρησιμοποιώ κυρίως ίντερνετ και δεν το φορτώνω ιδιαιτερα από εφαρμογές, περνάω μόνο ορισμένα λεξικά, όταν βρω, που τα χρησιμοποιώ στη δουλειά μου... Γι' αυτο το λόγο δε θέλω να φτάσω πολύ ψηλά -καλά και για το λόγο ότι λεφτά δεν παιζουν-...
  3. Arish, η αλήθεια ειναι οτι έχω υπάρξει ανέκαθεν ακόλουθος της Νόκια και απ' ότι βλέπω στην αγορά ήρθε η δυσκολη στιγμή του χωρισμού. Τις εταιρείες που αναφέρεις δεν τις έχω δοκιμάσει ποτέ ούτε εγώ ούτε οι δικοί μου και ειναι θέμα... ψυχολογικο :O Εχει η αδερφη μου το wildfire το πρώτο και το έχω συμπαθήσει... Τώρα γενικά είμαι στο ψάξιμο, θα δω και τι ξεζουμισμα θα κάνω στην Vf απο άποψη επιδότησης και θα δω σε τι κλίμακα θα πάω... (Το συγκεκριμένο εμφανισιακά το έχω αγαπησει)
  4. Mα δεν ειναι τρομερό, κάτι που ειχε τη δυνατότητα να το κάνει ένα νοκια πριν 10 χρονια πχ, να μην μπορει να το κάνει πλέον ένα κινητο με τόσο προχωρημένο λογισμικο; :D Λογικά πάντως θα μπαίνει σε κάποια λειτουργία πτήσης πχ ή κάτι τετοιο, οποτε ουσιαστικά η λειτουργια του καθαρά ως τηλεφώνου να απενεργοποιείται, μμμ;
  5. Γεια σας παιδιά! Ηρθε καιρός να μεταφερθώ κι εγώ από το Νοκια Ν85 σε κάποια πιο... συγχρονη συσκευη.. :rolleyes: Σκέφτομαι για το εν λόγω κινητο γιατι είναι πανέμορφο και αρκετά οικονομικό πλέον (μ.ο. τιμης στα 250 ευρώ) για τις δυνανατότητες που προσφέρει. Θέλω να ρωτήσω τους παλιότερους κατόχους μετά από κάποιο χρονικο διάστημα που το χρησιμοποιούν, τα παραπονά που τυχόν έχουν, τα προβλήματα ή οσα τους ικανοποιησαν τελικα. Επίσης, πιστευετε πως έχει ηδη κυκλοφορήσει αρκετό καιρό (βλέπω εδώ Μάιο 2011) και ίσως θα πρέπει να περιμένω να δω κάτι επομενο που θα κυκλοφορήσει ή η συσκευη ειναι στα φόρτε της; Επισης, διάβασα σε κάποιο σημείο στη συζήτησή σας ότι το ξυπνητήρι δεν λειτουργεί σε κλειστή συσκευη. Υπάρχει κάποια εφορμογή που το κάνει αυτό εφικτο; Και κάτι ακομα :D Βλέπω εδώ το σ ο κ α ρ ι σ τ ι κ ο για μένα "μπαταρία για 2 μέρες", με σχετικά μικρή χρήση ίντερνετ (ποτέ πάνω από 100mb σε wifi κ 3g το ΜΗΝΑ) και μικρή χρήση εφαρμογών κτλ, δε θα μπορώ να ξεπερνάω τις 2 μέρες; Ειναι πολύ σημαντικό για μένα αυτο, γιατί επειδη λειπω άπειρες ώρες από το σπίτι φορτίζω συνήθως ελάχιστα και κυριως σε φορτιστή αυτοκινητου... :O Ευχαριστώ για τις απαντησεις ;)
  6. Παιδιά, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιώ και να ενεργοποιώ το 3G όποτε θέλω?
  7. ούτε και σε μένα το κάνει, οπότε κάνε μια επαναγκατάσταση και θα 'σαι οκ!:) Παιδιά, πως αλλάζει η γλώσσα γραφής όταν δεν είσαι στη σύνταξη μηνύματος?
  8. Φίλε μου ευχαριστώ. Του έχω κάνει ήδη ένα (με ανοιχτό το τηλέφωνο όμως γιατί με κλειστό... θέλω άλλο ένα δαχτυλο!!!) και δεν εγινε τιποτα. Θα το δοκιμασω το βράδυ 2-3 φορες ακομα. edit Λοιπόν, έκανα hard format με το τηλέφωνο κλειστό. Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, δεν ξέρω αν έκανα!:lol: Πάτησα τα κουμπιά με τη μεθοδο... χταποδι, και ανοιγε το τηλεφωνο κανονικα, εβαζα πιν και παλι απο την αρχη, χωρις να μου ζητάει ημερομηνία, ωρα κτλ. Πάντως, το αποτέλεσμα είναι το θεμιτό, μιας και το μενού των πολυμέσων τώρα εμφανίζεται κανονικα! Το μόνο που παρατήρησα, αν και δεν ξέρω μήπως συνέβαινε από την αρχή και δεν το είχα παρατηρήσει, πως το πληκτρολόγιο δεν φωτίζεται όταν βαζω το πιν, αλλά αφού μπεί το κινητό κανονικα... Αυτό συμβαίνει σε όλους?
  9. Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Έκανα τα βήματα με τη σειρά που μου είπες. Αρχικά άλλαξα το product code, μετά έκανα αναβάθμιση (μέσω του ovi pc suite γιατι το software uploader κάπου κόλλαγε) και στο τέλος hard format σε συσκευή και κάρτα μνήμης. Ως εδώ καλά. Μάλιστα παρατήρησα ότι το πρόβλημα που είχε όταν το έκλεινα και δεν ανοιγε μετά, δεν υπάρχει πλέον. Όμως, αυτή τη στιγμή, δεν λειτουργεί το πλήκτρο των πολυμέσων... το πατάω, εξαφανίζονται τα γράμματα για λιγες στιγμές (σα να ανοίγει η έκθεση) και μετά επανέρχεται στην αρχική οθόνη.... Η έκθεση, ως εκθεση υπάρχει (δεν έχει βέβαια όσα είχε πριν), δηλαδή αν τη βάλω σε άλλη συντόμευση εμφανιζεται κανονικα, αλλα το ασημι πλήκτρο δεν εμφανιζει τιποτα... Βοηθεια???
  10. Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Πήρα μόλις χτες το Ν85. Είχα το Ν78 αλλά μου το έκλεψαν οπότε το ν85 το πήρα λίγο βεβιασμένα, χωρίς να το ψάξω και πολύ. Ελπίζω να μου βγει σε καλό. Γενικά, "σκαμπάζω" από τεχνολογία αλλά το θέμα των κινητών δεν το έχω ψάξει και γενικά είμαι κάπως άσχετη. Θέλω τη βοήθειά σας. Το Ν85 που πήρα έχει έκδοση λογισμικού 11.047.233.6 και δυστυχώς είναι vodafone live. Επίσης το product code δεν είναι 0560508 που δίνετε εδώ, αλλά 0574185. Η αλλαγή αυτή είναι γιατί το τηλεφωνο ειναι customized? Πάντως έχει ελληνικά πλήκτρα.. Τώρα εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω? Να ξεκινήσω αναβάθμιση; Γίνεται ή δημιουργεί πρόβλημα το VL? και αυτο, μπορώ να το βγάλω εντελώς από το τηλέφωνο; Δώστε μου τα φώτα σας, γιατί δεν τα πάω και πολύ καλά από μόνη μου.. Επίσης, κάτι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Έχω παρατηρήσει πως τις αναπάντητες κλήσεις ή τα μηνύματα μου τα δείχνει μόνο με συμβολάκι πάνω αριστερά, δεν το εμφανίζει στην οθονη ως "1 αναπάντητη κλήση" κτλ. Αλλάζει αυτο???? Ευχαριστώ εκ των προτερών και καλως σας βρήκα! Και κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα! Πριν λίγο εβγαλα την μπαταρία για να δω τον κωδικό, και τώρα πάω να το ανοίξω, κάνει αυτή τη μικρή δόνηση και μετά δεν ανοίγει. Όσες φορές και να το ξαναπατήσω να ανοίξει, τίποτα. Αν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω, τότε ανοίγει... Τι είναι αυτο????
  11. Ναι, έχω ενεργη συνδεση οτε και μάλιστα έχω και μια αρχαία adsl του οτε, στα 512 αν δεν κάνω λάθος, την οποία έιχε βάλει πριν 2 χρόνια ο αδερφός μου, αλλά τώρα εγώ θέλω να την αλλάξω, για να βάλω κάτι πιο συμφέρον... 2610-427 ειναι τα πρώτα ψηφία
  12. Γεια σας παιδιά! Πρώτο ποστ μου στο φόρουμ! Θέλω να βάλω σύνδεση adsl αλλά έχω μπερδευτεί με τόσα πακέτα και τόσες ευκαιρίες και τόσα ψιλά γράμματα... Μένω πλέον στην Πάτρα και αν δεν κάνω λάθος εδώ λειτουργούν πολυ λίγα δίκτυα, ote, forthnet, και hol αν δεν κάνω λάθος, χωρίς βέβαια να είμαι και σίγουρη (πόσο πολύ μου λέιπει τελικά η Αθήνα, τώρα το συνειδητοποιώ...). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Σχετικά με τις τιμές και τα πακέτα κτλ... -έχω μπερδευτεί μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο δλδ...- πόσο τελικά θα πληρώνω χωρίς αστεράκια, χωρίς επιπλέον χρεώσεις κτλ... Εννοώ, πόσα θα πρέπει να βγάζω από την τσέπη μου και να δίνω κάθε μήνα ή δίμηνο??? Σχετικά με την ταχύτητα, δε με νοιάζει να είναι η υψηλότερη γιατί ούτως ή άλλως το ίδιο το δίκτυο στην Πάτρα δεν προσφέρει και πολλές δυνατοτητες... κάτι σε 1 η το πολύ 2 mbit είναι υπεραρκετό... Και το conn-x talk συμφερει τελικά? Ισχύουν οι δωρεάν κλήσεις όλη τη μέρα? Έχω ακούσει ότι για να έχεις τηλέφωνο πρέπει να έχεις και ανοιχτο υπολογιστή.. Ισχύει αυτο τελικα? Βοήθεια παιδιά, βοήθεια γιατί δεν έχω άλλη ελπίδα και με βλέπω να με τρώνε τα σκυλιά!!!
×
×
  • Create New...