Jump to content

gerry_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gerry_7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

gerry_7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς αν γίνει αγορά του s10+ από Vodafone αν θα έχει φορτωμένες εφαρμογές της εταιρείας ή θα είναι ίδιο με πχ public ή πλαίσιο? Ευχαριστώ!
  2. Σορρυ ρε παιδιά που ρωτάω και ξαναρωτάω... αλλα γνωρίζει κανείς αν στο μοντέλο της AT&T θα μπορώ να περάσω την ευρωπαϊκή έκδοση του λογισμικού όταν αυτή με το καλό κυκλοφορήσει?
  3. athanaso77 το ψηνω να το πάρω απο http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13376&sd=specs ή απο e-bay απο αγγλο πωλητη ( http://viewitem.eim.ebay.gr/Motorola-Atrix-MB860-Black-Android-22-w-Logo-Sim-Free/180639695559/item ) που παρέχουν εγγύηση. Επίσης η συσκευή που θα πάρω απ΄ότι ξέρω θα λειτουργεί κανονικά σε ελληνικά δίκτυα π.χ. cosmote. Η γλώσσα δεν με πειράζει να είναι στα αγγλικά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίρνει τα updates και από Αμερική στην παρούσα φάση αλλά όταν βγεί ελληνική έκδοση να μπορώ να την βάλω. Όταν ερθει Ελλάδα θα είναι ακριβότερο πιστεύω επομένως αν παρει τα updates κτλ γιατί να μην το προτιμήσω από έξω? Τι πιστεύετε γενικά θα έχει όντως διαφορές το ευρωπαικό ? και αν είναι σε software θα μπορώ να το αναβαθμίσω? Για το logo δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.
  4. Coby να ΄σαι καλα για το review ! Το Atrix απο http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13376 το αναφερει ως unlocked τι σημαινει αυτό? Η διαδικασία που περιεγραψες για τα Atrix απο ΑΤ&Τ δεν χρειαζεται να γίνει? Θα πρότεινες να αγοράσω αυτό ή καποιο nexus s h desire s ?
  5. Εχω βρει το Atrix στα 599 στο http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13376 . Tι λετε αξιζει η αγορα ? Eιναι αξιοπιστη η simplyelectronics? Θα δουλευει σε δικτυο cosmote?
  6. gerry_7

    Google Nexus S

    Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν θα το φέρουν και με Super Amoled οθονη? Αν το πάρω απο το expanys που έχει Super Amoled θα είναι τπτ κλειδωμένο ή στα αγγλικα μονο?
  7. καλησπέρα παιδιά μία ερώτηση!! Στο ace μπορουμε να εγκαταστησουμε flash player ή οχι ? Ρωτάω γιατι θελω να δω αν θα γίνεται να παίζει το Rush Poker mpbile ... Αλλιώς nexus s, gallaxy s ή προτείνετε κάποιo αλλο με flash player ? thanks
  8. Ευχαριστω gainpithio αυτο δουλευει κανονικα !!! Εχω φτιαξει ακριβως τον ιδιο φακελο με αυτον ... (για την εφαρμογη rotateme v1.2,την εκανα μετονομασια σε xyz). Κανω διπλο click στο auto_signis κ δεν τρεχει ,δηλαδη για κλασματα του δευτερολεπτου παει να εμφανισει 1 μικρο μαυρο παραθυρο(νομιζω ms-dos) αλλα χανετε αμεσως ... Κανω κατι λαθος?? Ευχαριστω και παλι ...
  9. Καλησπερα σε ολους ,απο σημερα εχω το n95 8gb, αφου καταφερα να γραφτω στο simbiansinged(απο το e-mail tis sxolis !!!) ακολουθωντας τον οδηγο στο βημα 2 αφου κατεβασω το DevCertRequest_30_10_2006_v2.0 ,το εικονιδιο εχει 1 κλειδι μπροστα. Οταν το τρεχω μου βγαζει 1 μηνυμα κ με ρωταει ποιον λογαριασμο θελω να ενεργοποιησω απο το Οutlook για να θεσω σε λειτουργια την εφαρμογη αυτη .... πατω οκ σε εναν λογαριασμο (ο οποιος δεν δουλευει) και δεν γινετε τιποτα μετα ουτε error ουτε instal. Tι προτεινετε να κανω (πρεπει να εχω ενεργοποιημενο λογαριασμο στο Outlook ?)?. ευχαριστω !!
  10. Καλησπερα σε ολους ,απο σημερα εχω το n95 8gb, αφου καταφερα να γραφτω στο simbiansinged ακολουθωντας τον οδηγο στο βημα 2 αφου κατεβασω το DevCertRequest_30_10_2006_v2.0 οταν το τρεχω μου βγαζει 1 μηνυμα κ με ρωταει ποιον λογαριασμο θελω να ενεργοποιησω για να θεσω σε λειτουργια την εφαρμογη αυτη .... πατω οκ κ δεν γινεται τιποτα (μηπως ο λογαριασμος μ δεν ειναι ο σωστος ?) τι προτεινετε να κανω ? ευχαριστω !!
×
×
  • Create New...