Jump to content

pasoviedo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pasoviedo

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

pasoviedo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα σας. αγορασα το κινητο και παρατηρησα οτι κατα τη διαρκεια της κλησης δεν ακουω καθαρα το συνομιλητή μου. ακουγεται πολυ χαμηλά. το πηγα στη νοκια νομιζωντας οτι καποιο προβλημα θα εχει το ακουστικο. μου ειπαν στη νοκια ομως οτι αυτή ειναι η ενταση του εν λογω κινητού. υπ' οψη οτι την ενταση την εχω ρυθμισει στο τερμα.εχει συμβει σε καποιον αλλον κατι παρομοιο?
  2. Καλησπερα σε ολους. εχω και εγω ενα 3600. θελω να περασω τα WM 6 και τα αρχεια ωστε να ειναι η οθονη οπως στο touch. Πλην όμως αν και εχω διαβασει ολες τις σελιδες, λογω απειριας στα PDA και λογω του οτι φοβαμαι μηπως κανω καμια βλακεια, δεν το εχω πραξει ακομη. σκεφτομαι λοιπον να το πουλησω και να παρω ενα cruise που μου αρεσει περισσότερο. ΥΓ: οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm. Επισης οποιος εχει cruise και θελει να το δωσει ας στειλει παλι pm. Υπαρχει καποιο σημειο στο φορουμ για αγγελίες? Ευχαριστώ!
  3. Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεος κατοχος του touch και θελω να ρωτησψ το εξης προσπαθω να συνδεθω στο internet με wi-fi αλλα ολα τα δικτυα που βρισκει το κινητο ειναι προστατευμενα και μου ζηταει ενα κλειδι. τι εννοει? κοδικο προσβασης ? ευχαριστώ
  4. το spb mobile shell και το pocket plus. ευχαριστω
  5. παιδια πειτε και σε μας τους νεους και αδαεις στο χωρο των WM πως γινεται να εχουμε free αυτο το προγραμματακι. φανταζομαι δεν εννοειτε την trial περιοδο?
×
×
  • Create New...