Jump to content

x_origin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About x_origin

  • Ημ. Γέννησης 30/08/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

x_origin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αφού είσαι σε κλήση πατάς το πάνω κουμπί και δυναμώνει!επίσης η ανοιχτή ακρόαση μπαίνει πάλι ενώ είσαι σε κλήση πατώντας το αριστερό κουμπί και επιλέγοντας την επιλογή "Ενεργοποίηση μεγαφώνου" καλορίζικο!
  2. :worry: θα κάνω κι εγώ τις δοκιμές μου να δω μήπως παίρνει από άλλα μοντέλα! έχω το εξής πρόβλημα..έχω ένα Bluetooth ακουστικό της Jabra και προσπαθώ να το συγχρονίσω με το κινητό και δεν μπορώ δεν τον αναγνωρίζει καν! τι μπορεί να φταίει?:worry:
  3. μου κάνει εντύπωση γιατί το nod32 είναι από τα καλύτερα anti virus της αγοράς!
  4. εγώ το άφησα παραπάνω ώρες διότι μεσολαβούσε το βράδυ!πολλές μπαταρίες "στρώνουν" και μετά από 4-5 φορτίσεις!;) τα θέματα τα δοκιμάσατε?
  5. Δεν νομίζω ότι το γλυτώνεις το format εάν δεν μπορεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα μέσω antivirus!
  6. πολύ καλά αυτό θα κάνω για να ειμαι 100% σίγουρος!και πάλι thx:D
  7. άσχετο άλλα αν κρίνω απο το Κ500i που μετά από τόσες δοκιμασίες που έχει περάσει στα χέρια μου το θεωρώ "σκυλί" ελπίζω και αυτό να είναι καλό:)
  8. ok αυτό με ενδιαφέρει διότι η συσκευή θα ξεκινήσει ένα οδοιπορικό Γαλλία μετά Γερμανία κτλπ μην μου το γυρίσουν πίσω και μου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση..! είχα την 264 το έχω περίπου 5 μίνες το pda! thx για την βοήθεια!
  9. ορίστε καποια site που βρήκα για themes άλλα δεν τα δοκιμασα οπότε προσοχή! http://www.mobile88.com/cellphone/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson-T280i/themes.asp http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-t280-themes_1633/
  10. πόσες ώρες το φορτίσατε για πρώτη φορά?μου κάνει εντύπωση ότι λέτε ότι είναι αρκετά δυνατό το ακουστικό μάλλον το δικό μου είναι ελαττωματικό η αν δεν είναι τότε συνήθισα το ακουστικό του ΕΤΕΝ Χ600 που ήταν πολύ δυνατό!...:(:mad:
  11. έβαλα την rom για να το παω στο service άλλα απ'οτι θυμάμαι δεν ήταν έτσι όταν το πείρα!μήπως είναι διαφορετική rom?:)
  12. την ένταση την έχω τέρμα και πάλι μου φαίνεται χαμηλή η ένταση!Υπαρχει καμια περίπτωση να μου έτυχε ελαττωματικό? θέματα όντως θέλω κι εγώ θα αρχίσω το ψάξιμο
  13. Τελικά το πήρα πριν μια ώρα περίπου!μου αρέσει πολύ αισθητικά πολύ καλή ποιότητα και design! έχω μια απορία!το ακουστικό μου φάνηκε λίγο η ένταση χαμηλή παρ'ολου που την δυνάμωσα δεν μου φάνηκε καλή εσείς είστε ικανοποιημένη με την ένταση του ακουστικού?
  14. Σευχαριστω hellas200 δεν το είχα παρατηρήσει το μήνυμα:confused: :)
×
×
  • Create New...