Jump to content

NewMember

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NewMember

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

NewMember's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ..και για παιχνίδια μόνο μέσω του κινητού μπορώ να κατεβάσω; Θα ήθελα να αποφύγω την σύνδεση από το κινητό μου αν γίνεται αυτό.
  2. Εμένα μου έδωσαν αυτό: APCBS10UBE είναι ο δεύτερος τύπος στο link που έδωσες. Παιδιά μια άλλη ερώτηση , μπορώ να καταβάσω παιχνίδια από το pc μου ή άλλα προγραμματα βοηθητικά κτλ; Thanx.
  3. οκ , το δοκίμασα κιόλας και δουλεύει κανονικά (εχω xp στο pc μου). [....Επίσης ο τόνος στους ελληνικούς χαρακτήρες στα μικρά γράμματα μπαίνει αφού πατήσει κάποιος για τέταρτη φορά το κούμπι στο οποίο αντιστοιχεί το φωνήεν :p Π.χ. τα "ά" καταχωρείται όταν πατήσεις το πλήκτρο 2 στο pad , τέσσερις φορές. Αντιστοιχα ισχύει το ίδιο και για τα άλλα φωνήεντα :D ...]
  4. Εψαχνα σήμερα για καλώδιο. Το κατάστημα της vodafone που πείρα το τηλέφωνο δεν είχε. Τελικά βρήκα στον Γερμανό και το κόστος του ήταν 38 ευρώ !!!!!!! :confused: (για αυτό δεν το έχουν μέσα στο κουτί ε; ) τώρα είμαι στο ψάξιμο για λογισμικό για το pc , εχει κανένας κάποιο Link ρε παιδιά ! Εχω βρει αυτό , είναι σωστό; : Λογισμικό
  5. Παιδιά καλησπέρα , σήμερα πείρα και εγώ την συσκευή γιατί μου έκλεψαν δυστυχώς το παλιό κινητό. Τέλος πάντων μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος : Πως μπαίνουν οι τόνοι στα ελληνικά στα μικρά γράμματα , κατά την καταχώρηση επαφών στο ευρετήριο; Εχω κολήσει και δεν μπορώ να το βρώ ! :wacko: Thanx!
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. ναι βασικά δεν ήξερα για το φόρουμ , προέκυψε το προβλημα και μετά αφού πάτησα αναλόγως στο google, μου έβγαλε κάποια Links και για εδώ . Φίλε ray όχι , το bitrate είναι στα 128 , ωστόσο ψάχνοντας βρήκα κάπια λύση κατεβάζοντας έναν driver με το οποίο μου επιτρέπει μεταφορά αρχείων μεγαλύτερη απο 3 mb απο το ίδιο λογισμικό, απο μια επιλογή που λέγεται : αποστολή αρχείου μεσω OBEX Το πακέτο που μου έδωσε ο πωλητής , λογισμικό και αντάπτορας bluetooth , είναι της εταιρίας Moblie Action και το πρόγραμμα είναι το handset manager: http://i166.photobucket.com/albums/u113/fidelio_2007/Untitled-1-1.jpg Τελικα το cd του πακέτου που μου έδωσε ο πωλητής δεν είχε μέσα λογισμικό για v360 :( To site απο το οποίο κατέβασα το λογισμικο και τον driver που στο τέλος με βοηθησε έστω μπακαλίστικα (μέσω ΟΒΕΧ μόνο και όχι απο το file manager tou προγράμματος) να κάνω την μεταφορά του mp3 είναι εδώ : Moblile Action Στην παρακάτω φοτο φαίνεται ακριβώς που και τι ακιρβώς μου βγάζει για το limit του upload! Επίσης δεν υπάρχουν στα settings του προγράμματος κάποιες ανάλογες επιλογές , ρε γμτ ...:( : http://i166.photobucket.com/albums/u113/fidelio_2007/Untitled-2.jpg Ολα αυτα τα λέω γιατί έδωσα 30 ευρω και γιατί ταλαιπωρήθηκα για ένα απλό πράμα . . .και πάλι δεν είμαι ικανοποιημενος που πήρα το bluetooth είναι νομίζω κοροιδία . Για το θέμα της προστασίας εγγραφής θα προσπαθήσω να βρώ άκρη , το λαπ τοπ ειναι δικό μου , οπότε πως μπορώ να κάνω αναλογη ρύθμηση ; Αν είναι εύκολο κάποια οδηγία , γιατί είναι κρίμα να έχω θυρα για SD και να πάρω αλλη ξέρω γω .. όχι για τα λεφτά , αλλά για το γαμοτο ! Λαπ τοπ είναι , να μην χρειάζεται να εχω πολλά παρελκόμενα κτλ περισσότερο όμως είναι για το γαμοτο , είναι κόλημα , πιστέυω οτι το έχετε νιώσει ... :confused:
  7. Φιλε ευχαριστώ για την απάντηση , θα το κάνω αλλά ρε γμτ τι μου το έδωσε ο πωλητής το bluetooth ? :cry: Τι να πω; Βασικά θα ήθελα και με την SD του κινητού να δω αν μπορώ να κάνω δουλειά΄. Γενικά δεν μπορώ δυστυχως , έχω κάτι SD καρτες τις οποιες ο λαπ τοπ μου που έχει την ανάλογη θυρα για κάρτες SD κτλ ,ναι μεν τις διαβάζει κανονικά και μου επιτρέπει να σείρω αρχεία προς τον υπολογιστή ωστόσο δεν με αφήνει να κάνω το αντίθετο. Μου βγάζει το μύνημα οτι η καρτα έχει προστασία εγγραφής. Το διακοπτάκη στα πλάγια της SD κάρτας είναι ανοιχτό και επίσης η ίδια καρτα σε άλλο υπολογιστή ενός φίλου και σε είδια θύρα δεν παρουσιάζει αυτο το πρόβλημα, δεν φταίει η καρτα δηλαδη. Κάτι είναι στον υπολοιστή αλλά δεν ξέρω πως να το διορθώσω , να το αλλάξω !:wacko: Εχεις κάποια ιδέα για αυτο;
  8. Γειά σας παιδιά , πήρα καινούριο κινητό , το v360 . Δεν ξέρω και πολλά απο αυτά στο μεταξύ πάντα ήθελα το κινητό μου να παίζει mp3 κτλ κτλ . επίσης ήθελα έναν τρόπο να επεξεργάζομαι την καρτα του κινητού μου. Χρησιμοποιησα την καρτα SD που είχε στο κουτί , έβαλα δηλαδή την μίνι μέσα στην κανονική SD και την τοποθέτησα στην ανάλογη θύρα στο pavilion HP που έχω. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να παρέμβω στην κάρτα , και μου βγάζει το μύνημα οτι ο "δισκος εχει προστασία εγγραφής" .Μπορώ ομως να αντιγράψω αρχεία απο την κάρτα προς τον υπολογιστή μου. Πως μπορώ να παρέμβω στην κάρτα μου χωρίς να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο; Στο μεταξύ πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα vodafone και μου είπε η πωλητρια να πάρω ένα bluetooth για να κάνω διαχείρηση αρχείων του τηλεφώνου μου. Δεν είχε καλώδιο να μου δώσει και για αυτο μου το πρότεινε . Το Bluetooth είναι της mobile action MA-730. Κατέβασα και το softeware και ένα driver απο το site γιατί ο δίσκος μέσα του πακέτου δεν είχε για το v360. Ολα καλά και όλα ωραία αν και ταλαιπωρήθηκα ρε γάμώτο λίγο γιατί είμαι ασχετος. Το προβλημά μου τώρα είναι οτι με το πρόγραμμα handset manager που είναι μέσα στο πακέτο που κατέβασα δεν μπορώ να αναιβάσω αρχεία mp3 μεγαλύτερα απο 3000 kb :( :cry: Ανέβασα κανα δυό κομμάτια αλλά αυτα είναι μικρότερα απο 3000 kbΗ κάρτα μου είναι βέβαιο οτι είναι άδεια , όπως επίσης είναι βέβαιο οτι την μεταφορά πάω να την κάνω μεσα στην καρτα και όχι στην μνημη του τηλεφώνου η οποία είναι πλήρης. Ρε γμτ το όλα μου τα mp3 είναι μεγαλύτερα απο 3 mb ! Τι μπορώ να κάνω για να δέχεται mp3 μεγαλύτερης χωριτικότητας; Μήπως επειδη είναι bluetooth δεν γίνεται και πρέπει να το κάνω με καλώδιο; Please help , βέβαια θα πάω να ρωτήσω και στο κατάστημα αλλά δεν νομίζω να βρω άκρη ρε σεις .. :wacko: Στο μεταξύ δοκιμασα την SD κάρτα του κινητού σε άλλο υπολογιστή , και μπορώ άνετα να την διαχειριστώ , τα αρχεία δηλαδή ήχου εικονας. Μπορώ δηλαδή να αντιγράψω να μεταφέρω κτλ Στον δικό μου υπολογιστή μου βγάζει , "ο δίσκος έχει προστασία εγγραφής" ...ρε παιδειά τι ειναι αυτο; Εχω ψάξει όλο τον πινακα ελέγχου για αυτο το πράγμα , έχω ψάξει στο google τίποτα , στην διαχείρησ συσκευών παντού . Δεν μπορώ να βγάλω άκρη ... Επίσης , μια χαρα παίζει το v360 mp3 μεγαλύτερα απο 3 mb , δεν ξέρω γιατί με το bluetooth δεν μπορώ να μεταφέρω τέτοιας χωριτκότητας αρχεία παρά μόνο κάτω απο 3 mb! Ρε γμτ δεν γίνεται καλή εξυπηρέτηση εξω , απο κει που πήρα το bluetooth μου έλεγε αλλα ντάλων .... οτι φταίει η καρτα μνήμης , οτι με το bluetooth θα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου να κάνεις αναβάθμηση και όλα αυτά επειδη δεν είχε καλώδιο να μου δώσει USB , που στο κάτω κάτω αρχικά δεν το χρειαζόμουνα όυτε αυτό γιατί η SD όπως αποδείκτικε μια χαρά δουλέυει σε άλλον υπολογιστή ..κτλ κτλ , τίποτα απο όλα αυτα δεν λειτουργεί κανονικά .... πως θα μπορέσω τουλάχιστον , να διορθώσω "την προστασία εγγραφής" να κάνω το bluetooth να κεταφέρει αρχεία mp3 μεγαλύτερα απο 3000kb (το bitrate είναι τσεκαρισμένο στα 128) ? anyone help?
×
×
  • Create New...