Jump to content

catciller

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by catciller

  1. παιδια ενας φιλος μου ψαχνει ενα glx 50αρι στα χαρτια...Και σχετικα κοντα στην πολη μας...(Λαυριο..νοτια Ατικης)
  2. ενα σασμαν 4ταχυτο για c50 ποσο εχει??
  3. Γεια σας παιδια...πηρα μια ηλεκτρονικη shark ρυθμιζομενη...το θεμα ειναι πως ρυθμιζεται????
  4. Αρχικό μήνυμα από catciller Παιδες εχω ενα glx 50αρι...Exω βαλει 23mm στοφαλο-μπιελα ενισχυμενη μακρια,51mm κυλινδρα με μπομπε πιστονι σε 6v 72cc κεφαλη με 4 σταδιο takegawa εκεντροφορο 20αρι καρμπ και motosport εξατμισουλα.....το θεμα ειναι οτι ειναι 3ταχυτο....τι πρεπει να παρω???(σασμαν και καμπανα ενοω)??? Αρχικό μήνυμα από kinigos20 καλυτερος συνδυασμος απο κοντο και 3αρι σασμαν και 51 πιστονι δεν υπαρχει να το ξερεις εχεις μια δευτερα που θα σκοτωνει σε επιταχυνση και μια τριτη που θα βλεπουν ολοι ο κωλοφαναρο σου.! συμβουλη μου μη το αλλαξςι. α κ μη ξεχασω εχει δικιο το παιδι απο πανω για το καρμπ με αυτο που εχεις το πνιγεις το μηχανακι στις ψηλες, με ενα 24 πιστευω θα εισαι οκ.! -------------------- Πηρα ενα mikuni 24.....kanei?
  5. Παιδες εχω ενα glx 50αρι...Exω βαλει 23mm στοφαλο-μπιελα ενισχυμενη μακρια,51mm κυλινδρα με μπομπε πιστονι σε 6v 72cc κεφαλη με 4 σταδιο takegawa εκεντροφορο 20αρι καρμπ και motosport εξατμισουλα.....το θεμα ειναι οτι ειναι 3ταχυτο....τι πρεπει να παρω???(σασμαν και καμπανα ενοω)???
  6. Παιδες εχω ενα glx 51χιλιοστα,3 σταδιο εκεντροφορο,20αρι καρμπυρατερ, 72cc κεφαλη και θελω να του φορεσω μια εξατμισουλα...Σκευτηκα την protech αλλα δεν παει σε glx....ειδα και καποιες endurancehttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:DHr-ItrHzLflKM:http://mototrade.gr/osCommerce/images/endurance_exhaust_pipe_wave_innova_supra.jpgΣκευτηκα και για motosport και για sebring αλλα δεν ξερω τι να κανω....Θελω να δινει και κατι αλλα και να μην με γραψουνε και για υχορυπανση!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι να κανω???
  7. Δεν βοηθησε καθολου ο θεος φιλε μου peramatioti!!!Σε τετοια περιπτωση η τσεπη σου βοηθαει!!!:rolleyes:
  8. Εγω παιδες ειμαι υπερευχαριστημενος:D
  9. Ακριβως διπλα μου μενει ο ξαδερφος μου που εχει ενα EVO 8.Για μενα κορυφη.Ενα φιλαρακι του εχει την Aston Martin DB9.:D
  10. Απ οπου και να ειναι...τυχερος αυτος που το χει.οι καθρεπτες μαλον για καλυτερη αντανακλαση του φωτος θα ειναι.
  11. http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?album=204975&pic_id=63 Κοιταχτε κατι!!!
×
×
  • Create New...