Jump to content

arooby

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About arooby

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

arooby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και μια ερωτηση απο μενα.....μετα απο ωρα λειτουργιας τα 2 widget facebook,accuweather σταματανε να αποκρινονται... αλλα αν μπω απο τα μενου λειτουργουν κανονικα. Υποψιν εχω κανει αναβαθμιση στο νεο firmware...αλλα το εκανε κ πριν. Καποιος με το ιδιο προβλημα?? η καποια λυση?
  2. για να ρωτησω τωρα κατι εγω...εχω παρει πακετο 250mb για ιντερνετ απo vodafone...μου ειπαν να παρω στο 1392 κ θα μ στειλουν τισ ρυθμισεις.. δν μ ηρθαν! Ξερετε αν πρεπει να κανω κατι γ να χρησιμοποιησω το ιντερνετ και αν ναι τι....καπου θα πρεπει να βαλω τα domain...γνωριζει καποιος???
  3. Ναι φιλε...Πατας το κουμππι αριστερα με το βελακι πανω και το κουμπακι sym..... ;)
  4. Μια ακομα ερωτηση....Το accelerometer ειναι το ιδιο με το G-sensor? δηλ. το ΝΟΚΙΑ n97 εχει τη δυνατοτητα να παιξει ας πουμε το παιχνιδι μ την μπιλια που εχουν τα HTC? Και κατι ακομα απο οσο εμαθα απο γνωστο μεσα στην νοκια..οχι οτι δεν το ξερετε αλλα για επιβεβαιωση η nokia θα το φερει τελη με αρχες ιουλιου....
  5. σημερα ειδα οτι η WInd το δινει στην τιμη των 666 ευρω...το ποτε θα ειναι διαθεσιμο αγνωστο....
  6. Απο οτι βλεπω στην εικονα εγω προσωπικα μ φαινεται πιο ωραιο το n97 (αριστερα). Εντωμεταξυ γιατι δεν υπαρχουν τα widgets που ολοι εχουμε δει??? Παντως αν μασ ξενερωσει οπως ισχυριζεσαι...θα τεινω προς το Diamond2...
  7. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ. ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΔΩ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
×
×
  • Create New...