Jump to content

jim_koug

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jim_koug

  • Ημ. Γέννησης 21/10/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jim_koug's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σ' όλους. Έχω κάνα δυο απορίες για μία παραγγελία από Κίνα που μου φαίνονται παράξενα, αν μπορείτε να βοηθήσετε λίγο. Στις 21/03 έκανα παραγγελία από minideal διάφορα και μου έδωσαν δύο tracking numbers και dispatch number 4071. Το ένα tracking number είναι SG άρα singpost και το άλλο SE δηλαδή Σουηδία. Στα ελτά αναγνωρίζει μόνο το SG. Εχθές έγινε ανανέωση του σουηδικού αριθμού, ότι αναχώρησε για χώρα εξωτερικού. 1. Το ότι έχω δύο tracking numbers σημαίνει ότι θα μου έρθουν σε δύο "δόσεις" τα πράγματα ή ότι το SE είναι το ίδιο απλά για το ταξίδι μέχρι να έρθει Ευρώπη; 2. Η ανανέωση του SE σημαίνει ότι εχθές αναχώρησε από Σουηδία για Ελλάδα; Δηλαδή 2 βδομάδες δεν είχε φτάσει ακόμα Ελλάδα και τώρα θα περιμένω και άλλες 2-3 βδομάδες να ανοιχτεί ο σάκος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. http://i1175.photobucket.com/albums/r630/jim_koug/track17_zpse11d9e2b.png' alt='track17_zpse11d9e2b.png'>
  2. 1. Σε ευχαριστώ πολύ, αυτό από xda δούλεψε θαυμασια. 2. Το android rom εννοώ. όποτε κολλάει (όπως καλή ωρα) για να το ξαναβαζω. Έλεγα μήπως, αφού κρατάει όλα τα settings μετά το reinstall, κρατάει και "κακα" κατάλοιπα που πρέπει να σβηνονται χειροκίνητα. Και δε το ήξερα ότι Droid παραπέμπει αλλού. Δε το ξανακάνω. 4. Καλά είπαμε, δε το ξανακάνω! Συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον. (ποιον???) 5. Από τις 3 πρώτες μέρες χρησης, το βλέπω ότι θα το κρατήσω σε Droid (γιατί όχι? Ακούγεται πολύ πιο ωραίο από android!) Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
  3. Καλημέρα σ' όλους. Πριν από τρεις μέρες άρχισα το ψάξιμο για android (ναι έκανα τόσο καιρό να μάθω ότι μπορώ να τα βάλω!) και νομίζω τα κατάφερα αρκετά καλά, αν και δυστυχώς δεν έλειψαν τα προβλήματα. (Από το συγκεκριμένο topic έχω διαβάσει μέχρι τη σελίδα 50, οπότε ζητώ συγνώμη αν ρωτήσω πράγματα ήδη γνωστά.) Τι έχω: WM ROM: Energy 29017 Sense2.5 Radio: 2.12κάτι MAGLDR113 Zimage: Δε ξέρω, δε το πείραξα καθόλου Android: Core_Droid_Desire_HD_V1.6 Εδώ και 3 μέρες που το έβαλα όλα λειτουργούσαν τέλεια και ήταν πολύ γρήγορο. Κανένα πρόβλημα με WiFi,Bluetooth, Robovoice και γενικά όλα ήταν τέλεια (όπως είπα διάβασα μόνο μέχρι τι σελίδα 50, γι΄αυτό δε ξέρω αν όλα αυτά ήταν προβλήματα του παρελθόντος...). Soft Reset σ' αυτές τις 3 μέρες έγινε πολλές φορές χωρίς πρόβλημα. Σήμερα όμως μετά από restart κόλλησε κατά το boot. Τελικά το επανέφερα κάνοντας πάλι install to zip από το cwm του magldr χωρίς να κάνω τίποτα format. Κράτησε όλες τις ρυθμίσεις και ήταν όπως πριν το reinstall ΜΟΝΟ που χάθηκε το market. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι οι εξής: 1. Από που μπορώ να κατεβάσω το market σαν apk και θα πρέπει να βάλω κάποια συγκεκριμένη έκδοση ή οποιαδήποτε κάνει, άρα να βάλω τη πιο καινούργια που θα βρω? [edit] μετά από αρκετές εκδόσεις που δεν τις αναγνώριζε σαν εφαρμογές apk, βρήκα μία για android 2.1 που έχω, την οποία την είδε σαν apk, ξεκίνησε να την κάνει εγκατάσταση αλλά 1ον πριν την εγκατάσταση μου είπε ότι αυτή είναι μία εφαρμογή συστήματος και αν θέλω παρ' όλα αυτά να την αντικαταστήσω και 2ον αφού πάτησα εγκατάσταση μου έφραψε "η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη" [edit] 2. Όταν κάνω reinstall το droid, καλό είναι να σβήνω κάποιο φάκελο πρώτα? Και αν το σβήσω αυτό μετά θα χάσω τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα μου? Αν τελικά τα σβήσω όλα, το titanium backup κάνει restore μόνο τα προγράμματα που έβαλα ή τα πάντα (setting, shortcuts, επαφές κτλ)? 3. Από wm rom έβαλα μία από αυτές που προτείνονται στον οδήγό του 2ου post. Μήπως τώρα τελευταία έχουν βγει καλύτεροι roms? Γενικά η rom / radio που έχω τώρα είναι εντάξει? 4. Είναι καλό να βάλω και τα wp 7 μαζί με τα droid για dual boot ή παραφορτώνεται? 5. Οι Android roms είναι σταθερές ή αφού χρειάζονται wm rom είναι μόνο για πειραματισμό? Εμένα πάντως αν εξαιρέσω το κόλλημα μου φένεται αρκετά σταθερό για καθημερινή χρήση. Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο post και τις πολλές ερωτήσεις.
  4. 1. Δεν εχω φλασαρει ποτε μεχρι τωρα αλλα νομιζω πως αφου το κινητο σου ειναι συνδεδεμςνο με μαμα αγγλικη rom θα χρειαζεται τη διαδικασια με τη gold card καθε φορα που βαζεις οποιαδηποτε ελληνικη(επισημη) 2. οχι, τα βαζεις ξεχωριστα 3. στο φλασαρισμα τις τελευταιας rom οχι. radio αλλαζει με το τελευταιο patch. 4. δε ξερω γυμνο αλλα με 10 εχεις πολυ λιγα, ψαξτο με εναν file explorer.
  5. τοτε γιαννη θα συμβαινει συνεχεια οταν το συνδεω σαν storage device στον υπολογιστη και ανοιγω τον opera στο κινητο γιατι το cache το αποθηκευει εκει. τωρα θα μου πεις γιατι opera οταν εχεις τον υπολογιστη; ημουν σε νετ καφε,τους επεσε το ιντερνετ και μπηκα απο το κινητο...
  6. Πριν από λίγο και το δικό μου αποφάσισε να το κάνει με τα ίδια αποτελέσματα. Μάλλον εγώ φταίω γιατί πάντα βαριέμαι να κάνω ασφαλή κατάργηση σε στικάκια και μου έμεινε και στο leo (δε το ξανακάνω στο leo το υπόσχομαι!). Έγινε όταν έβγαλα το κινητό χωρίς ασφαλή κατάργηση. Προσπάθησα να αλλάξω το όνομα στο κανονικό και δε με άφηνε. Το σύνδεσα με τον υπολογιστή μπας και το αλλάξω όνομα από εκεί και είδα ότι στον file explorer του κινητού, ενώ δεν αναγνώριζε πλέον την κάρτα, υπήρχε ένας απλός φάκελος με όνομα "storage card". Δε θυμάμαι αν υπήρχε και πριν, όσο είχα τη storage card2 μέσα, απλά λέω τα βήματα που έκανα. Εσβησα τον απλό φάκελο "storage card"(είχε μέσα ένα φάκελο του opera μέσα, άδειο), έκανα soft reset και η κάρτα ονομάστηκε από μόνη της σε "storage card" και όλες οι συντομεύσεις λειτουργούσαν κανονικά. Ελπίζω αν τύχει σε κανένα άλλο, αυτή η λύση να βοηθήσει.
  7. Όντως δεν είναι τίποτα, 3 λεπτά μιλάνε μόνο για το hd2. Κάπου στο 29:30 ξεκινάνε αν θυμάναι καλά. εμένα πάντως μου άρεσε που ο παρουσιαστής αν και μηλοφωνάκιας, ζήλευε που δε μπορούσε να το έχει. Που θα πάει Δημήτρη(zaharaki), θα βγει ένας γαμάτος browser και θα μπορέσεις επιτέλους και εσύ να πετάξεις τη παιχνιδομηχανή (just kidding),
  8. όσων αφορά τα e-mail ούτε σε μένα βλέπω τίποτα. Αλλά επειδή είναι ελληνικά μήπως είναι στο ρυθμίσεις>ήχοι και ειδοποιήσεις>ειδοποιήσεις το: Μηνύματα: Δημιουργία μηνύματ (δε φαίνετε τίποτα άλλο στα ελληνικά!) Στο manila settings>ήχος και οθόνη>ήχοι ειδοποιησης, έχει δημιουργία μηνύματος e-mail άρα λέω μήπως είναι το ίδιο. ΑΛΛΆ δημιουργία???? αντί για νέο e-mail δημιουργία μηνύματος e-mail???????
  9. Ευτυχώς κάποιοι έχουν προβλήματα ή στην προκειμένη φλασάρουν και μαθαίνουμε κάτι τέτοια... Βαγγέλη φοβερό το zenonia! άλλα 2 3 τέτοια παιχνίδια να βρω και θα αλλάξω γνώμη για την παιχνιδομηχανή (μηλόφωνο...). Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις γιατί με πασιέντζες, ναρκαλιευτές και τα συνήθη puzzle games που υπάρχουν για τα wb θα μας κοροιδεύουν!
  10. Ευχαριστώ Δημήτρη. Θα το ψάξω και εγώ λίγο με τη νεότερη έκδοση και αν πάλι δεν, θα βάλω κάποιο άλλο. Τελικά μπερδεύτηκα... Διαγράφονται ή όχι? Και στην πρώτη σελίδα κατά την εγκατάσταση γράφει : Caution installing this update will delete all information on your pda phone. Και εκτός από τις sims που δε με ενδιαφέρουν, αξίζει για το radio να γίνει το update?
  11. Καταρχήν Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Δεύτερον χρόνια πολλά ειδικά στους Γιάννηδες με υγεία και ευτυχία. Μετά από αρκετά χρόνια "σιωπηλής" παρακολούθησεις των forums (και των 2 τελευταίων βδομάδων που διαβάζω αυτό το thread από την αρχή του) είπα να "επισημοποιήσω"(!!!) την παρουσία μου. Καλώς σας βρήκα και πάλι! Από προχθές και εγώ ένας κατευχαριστημένος κάτοχος του λέοντα και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Όταν το πρωτοπήρα μόνο ερωτική εξομολόγηση δε του έκανα όσο φόρτιζε για να τελειώσει πιο γρήγορα και να το ανοίξω... Πέρα από την (μακρά μπορώ να ομολογήσω) εισαγωγή, ας πω και εγώ το πόνο μου! Δημήτρη (zaharaki) συνονόματε (θα το βάλω στην υπογραφή το υπόσχομαι!), θέλω να ρωτήσω για το vito audio notes. Κάπου είχες γράψει ότι η έκδοση 1.02 με την τελευταία ελληνική rom λειτουργεί καλά και κάνει καλή ηχογράφιση κατά την διάρκεια κλήσης. Επειδή έχω τα παραπάνω(1.02 και 1.48.482.4 ελληνική rom) πρέπει να πειράξω τίποτα στις ρυθμίσεις ή είναι φυσιολογικό σε ΟΧΙ ανοιχτή ακρόαση σχεδόν να μην ακούγετε ο δεύτερος? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, (#@$% πάλι έκθεση έγραψα...συγνώμη) Φιλικά Δημήτρης.
  12. Από ότι έχω καταλάβει αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Το κινητό δέχεται java εφαρμογές αλλά η εγκατάσταση μπορεί να γίνει μόνο μέσω του broswer του κινητού. Σε άλλα μοντέλα της samsung έχουν βγει κωδικοί οι οποίοι ξεκλειδώνουν τα java και έτσι μπορείς να κάνεις εγκατάσταση από αρχεία αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κωδικός για το f480. Με απλά λόγια αυτό που λέει ο teacher είναι πως να ανεβάσεις τα αρχεία jar και jad ( java) που έχεις σε μία σελίδα του internet ώστε να μπορείς να τα βάλεις χρησιμοποιώντας τον broswer του κινητού. Λειτουργεί αλλά είναι ακριβός τρόπος.
  13. Από χθες είμαι και εγώ ένας ευτυχής (δυστυχώς όχι πανευτυχής...) κάτοχος του F480. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές αν και ορισμένα σημεία με έχουν απογοητεύσει. Πανέμορφο, πραγματικά πανέμορφο κινητό, φοβερή κάμερα, φοβερή οθόνη και πολύ καλό το μενού του. Όμως.... Ελλιπές, σχεδόν ανύπαρκτο manual. Αναφέρει τα βασικά και αυτά από μία παραγραφούλα το καθένα. π.χ. σελίδα 58 για παιχνίδια και εφαρμογές java (η λέξη java όντως αναγράφεται στα περιεχόμενα του manual, δυστυχώς όμως μόνο εκεί): Παιχνίδια 1. Στην κατάσταση αναμονής, πιέστε Μενού>Εφαρμογές>Παιχνίδια. 2. Επιλέξτε ένα παιχνίδι από τη λίστα και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Εκκίνηση εφαρμογών 1. Στην κατάσταση αναμονής, πιέστε Μενού>Εφαρμογές>Παιχνίδια>Εφαρμογή. 2. Πιέστε επιλογές για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μία λίστα διαφόρων επιλογών και ρυθμίσεων για την εφαρμογή σας. Καμία αναφορά στην εγκατάσταση καινούργιων παιχνιδιών και εφαρμογών. Δηλαδή θεωρούν ότι το photopuzzle θα καλύψει ΟΛΟΥΣ όσοι αγοράσουν το κινητό και δε θα θέλουν τίποτα άλλο. Και το ίδιο συνεχίζεται και στην ιστοσελίδα της samsung. Στην τελική πρέπει κάποιος να ψάξει σε forums για να βρει λύσεις (και κωδικούς...) Είτε μας νομίζουν για πολύ έξυπνους (ώστε να τα βρούμε μόνοι μας) ή πολύ χαζούς (για να κάτσουν να μας εξηγήσουν)! Για το παρακάτω μπορεί να κάνω λάθος, αν ναι παρακαλώ διορθώστε με. Tα wingets καλή ιδέα αλλά όχι και κάτι τρομερό. Δε μπορείς να προσθέσεις ότι θέλεις, μόνο προκαθορισμένες "συντομεύσεις". Και επειδή δεν αλλάζουν μέγεθος και κάθε ένα πιάνει τεράστιο κομμάτι της οθόνης, τελικά τα χρησιμοποιώ μόνο για αυτό, συντομεύσεις για 10 προκαθορισμένες λειτουργίες και μετά κλείσιμο. Και κάτι που όσοι είχαν samsung το γνωρίζουν, αλλά λόγο πίστης στα nokia μέχρι τώρα δε το ήξερα. Υποστηρίζει java αλλά είτε μόνο στα χαρτιά είτε πρέπει να κάνεις αλχημείες για να εγκαταστήσεις κάτι. Είναι δυνατόν να βάζω jad και jar στη μνήμη του κινητού και όταν κάνω διπλό κλικ να μου λέει "ο τύπος αρχείου δεν υποστηρίζεται"???? Τι σόι υποστήριξη είναι αυτή? Ισχύει ότι ο μόνος τρόπος εγκατάστασης στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι να κάνεις upload τα jad και jar αρχεία στο internet και μετά να μπεις με τον browser του κινητού για να τα εγκαταστήσεις? Τελικά αν και είναι ένα πολύ όμορφο και καλό κινητό η εντύπωση που μου άφησε είναι ότι δε μπορώ να το κάνω "δικό μου", να το παραμετροποιήσω έστω στο ελάχιστο. Αυτά και συγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος.
×
×
  • Create New...