Jump to content

stevekourou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stevekourou

  1. Καλημέρα.Μια χαρά δουλεύουν.
  2. Καλημέρα. Το έχω μια εβδομάδα και κάτι και είμαι ευχαριστημένος με το κινητο εκτός από το θέμα αφής της οθόνης.Δεν ξέρω αν είναι έτσι αλλά νομίζω ότι θέλει λίγη πίεση επιπλέον απ'ότι συνήθως.Τεσπα αυτό συνηθίζεται.Σήμερα μου ήρθε μιΑ ακόμα αναβάθμιση,V10h.Πριν μια εβδομάδα μου είχε έρθει μια άλλη και την έκανα,όλα καλά.Σε κανέναν άλλο ήρθε;
  3. Καλησπέρα κι από μένα. Πήρα αυτό το tablet πριν 2 εβδομάδες περίπου.Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξέρουμε ποτέ θα έρθει η official αναβάθμιση?Αξίζει να περιμένω ή να κοιτάξω για root(υπάρχει?)?
  4. Καλησπερα. Μετα απο αρκετη χρηση της ICS, δεν με καλυψε(πολλα fc και lagαρισματα)αποφασισα να γυρισω στην πολυαγαπημενη GB. Εχω ενα προβλημα ομως.Με τιποτα δεν συνδεεται σε wifi. Εχω αλλαξει καναλια στο router,εχω κανει reboot οπου ειναι δυνατο αλλα τιποτα.Συνεχιζει και μου λεει "περιορισμενη συνδεση". Καμια ιδεα??
  5. Καλησπερα στην παρεα. zxr εσυ που "μαγειρευεις",περναει το link2sd στην ICS απο τον οδηγο που ειχε κανει o lousou για το GB? Το δοκιμασα αρκετες φορες αλλα τιποτα. Ξερεις κατι? Η εφαρμογη περναει αλλα δεν κανει το partition. Προσπαθησα με το miniTool αλλα το Link2sd δεν το βλεπει για καποιο λογο.
  6. Καλησπέρα.Έχω την .62 rootαρισμενη με όλα τα καλά.Αν μπω Ρυθμίσεις-Σχετικα με το τηλεφωνο-Ελεγχος για αναβαθμίσεις θα μου βγάλει την ειδοποίησή για update στην ics ή πρέπει να συνδεθεί μέσω companion? Απλή περιέργειά.ούτως ή αλλιώς από companion θα γίνει.
  7. -καλησπερα kyrille επειδη δεν χρεισιμοποιω τον κλασικο sms messenger και μου αρεσουν οι αλλαγες στα lock screens,γινετε να ξεκλειδωνω το κινητο με το συρσιμο του "μηνυματος" και να με πεταει σε alternative εφαρμογη πχ. gosms pro?
  8. -Βαρεθηκα να κανω shutdown και boot και reboot σημερα. :P Οχι τιποτα αλλο δεν ειχαν αποτελεσμα. Τεσπα,ουτως ή αλλιως χρεισιμοποιω αλλο keyboard. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση Keep on Roming..... :D
  9. Καλησπερα και απο μενα. Περασα τη 8 O.C. και παει σφαιρα. Την περασα σε 2 galaxy(κολλητου και δικο μου) και στο 1 υπαρχουν κανονικα τα ελληνικα στο πληκτρολογιο ενω στο αλλο οχι.Λιγο περιεργο.Εχω κανει αρκετα reboot αλλα τιποτα. Επισης εκανα partition σε μια καρτα 2gb,περασα τα αρχεια που ειχε ο kyrillos μεσα στα extra και στο titanium μου εμφανιζει τα εξης: Μνημη ROM:219MB Εσωτερικη:201MB Καρτα SD:1,35GB Στην 7,1 και στις προηγουμενες ειχα ακομα ενα πεδιο A2SD νομιζω. Τωρα τι κανουμε?Λειτουργει το A2SD?
  10. Την κατεβαζω και θα την φλασαρω μολις επιστρεψω. Παω για δουλεια και εχω αργησει.... Σε ευχαριστω. Μολις την περασα και παω παλι να κανω αναβαθμιση μεσω Kies και μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα οτι "Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης". Τι γινετε??
  11. Καλησπερα παιδια και μπραβο σε ολους. Πρωτη φορα γραφω στο forum.Το συγκεκριμενο θεμα το παρακολουθω απο την αρχη. Λοιπον εγω και 2 φιλαρακια ακομα εχουμε το galaxy 3 και εχω περασει και στα 3 τις "αναβαθμισεις" του Kyrillou. Εκει που ολα ηταν οκ και περασα την τελευταια rom του Kyrillou,στο 1 απο τα 3 δεν εχω ηχο. Εκανα downgrade σε v.6 τιποτα. Στο τελος αποφάσισα να περασω την official(απο το site του astronayti) και να το στειλω για service. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο ασχετο καταστημα(οχι απο cosmote ή vodafone).Περασα και την μια και την αλλη rom αλλα στην προσπαθεια μου να κανω αναβαθμιση μεσω kies μου λεει οτι "Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης". 1ον. Καμια ιδεα ειτε για την "μαμα" rom ειτε για τον ηχο? 2ον. Αν το παω για servise θα εχω προβλημα με την rom και εν συνεχεια με την εγγυηση? Τον ηχο μου μεσα :mad::mad:
×
×
  • Create New...