Jump to content

scorps_07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by scorps_07

  1. Έχω το Sony Ericsson Neo V , λειτουργεί σε αυτό το κινητό.? Πόσο κοστίζει αυτή η εφαρμογή?
  2. Καλησπέρα, έχω κατεβάζει το παιχνίδι marblemaze και όταν πάω να το κάνω εγκατασταση μου λέει το εξής! Σφάλμα πιστωποιητικού.Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής! Μπορεί κάποιος να με βηθήσει τι πρέπει να κάνω?
  3. Εδώ και 2 μέρες τοποθέτησα την invisibleshield στο κινητό μου! Πήρα την Full Body! Απλά είναι τέλειο...!!!!
  4. Καλησπέρα, το κατέβασα αλλά μου έχει μόνο 10 lvl και σε εσας τόσες έχει?
  5. Για το marble maze μου ζητάει κωδικό!Τον έχει κάποιος? πόσο κάνει?
  6. Καλησπέρα, παιδιά συγνώμη αλλά πρώτη φορά ασχολούμε με εφαρμογες και παιχνίδια! Αλλά όταν λέτε ότι πρέπει να υπογράψετε για να λειτουργήσει κάτι τι ακριβώς εννοείτε???Σορυ για την χαζή ερώτηση!:O
  7. Φίλε μου διαβασε καλά τι θα σου γράψω...! Επειδή είμαι υπεύθυνος σε κατάστημα λιανικής! Το μαγαζί που το αγόρασες το έχει αγοράσει από προμηθευτή που ταχει πάρει παραεισαγωγή! Αυτό σημαίνει ότι τα έχει φέρει χωρίς τα ελληνικά (τα τοποθετεί ο προμηθευτής εδώ) και μόλις κάνεις αναβάθμιση τα χάνεις!!!! Δική μου γνώμη είναι να τους το πας και να ζητησεις άμεση(δηλαδή εκείνη την στιγμή) αντικατάσταση με καινούριο 5800 ή τα λεφτά σου πίσω για να το πάρεις από αλλού! Φυσικά εαν είσαι εντος 14 ημερών από την μέρα που το αγόρασες γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εκτός από το να κάνουν ότι ζητήσεις!Αλλιώς θα τους πεις ότι θα πας να τους κάνεις μήνυση! Δεν είμαι υπερ αυτής της διαδιακσίας (της μήνυσης) αλλά μήπως καταφέρεις να κάνεις την δουλειά σου!Ο λόγος είναι ότι επειδή είναι παραεισαγωγής θα έπρεπε να σε έχουν ενημερώσει το τι θα γίνει στην περίπτωση αναβάθμισης και ναχεις επιλογή αν θα το αγοράσεις η όχι! Αυτά! Αλήθεια , το πήρες από γνωστό όνομα καταστήματος?
  8. Το mini opera είναι κάτι σαν το explorer , mozilla αλλα πιο γρήγορο? ή είναι κάτι άλλο?
  9. Επειδή δεν γνωρίζω καλά από εφαρμογες! Μπορεί κάποιος να πει χρήσιμες εφαρμογές που έχει βάλει στο 5800(και του λειτουργούν)? Αλλά εκτός από το όνομα της εφαρμογής και πως να την κατεβάσουμε, να αναφέρει και τι περίπου κάνει και που είναι χρήσιμη η εφαρμογή?Συνήθως λέτε απλά ένα όνομα και όσοι δεν την είχαν και πριν δεν ξέρουν τι κάνει!
  10. Και σε εμενα παρουσιαζεται το ίδιο πρόβλημα ότι και αν πατήσω...! Ευτυχώς από τετάρτη θα είμαι στην Cosmote
  11. Θέματα από που κατεβάζετε για το 5800???
  12. Μην χρησιμοποιείς το πενάκι που πρέπει να το βάζεις και να το βγάζεις συνεχεια και βάλε την κρεμαστή πένα να είσαι και tredy! ;)
  13. Καλησπέρα ξανά, 1)Εχει αγοράσει κάποιος κάτι για την προστασία της οθόνης του κινητού? Στα HTC πάντα έβαζα οποιοδήποτε προστατευτικό οθόνης για PDA! Να βάλω το ίδιο και στο 5800 ή υπάρχει κάτι ειδικά για το 5800? 2)Όταν βγει η καινούρια αναβάθμιση και την κάνουμε τι θα σβηστεί από το κινητό? 3) Θέματα(δωρεάν) από που μπορώ να βρω???Από τις λήψεις θεμάτων που μπορείς να κατεβάσεις από το μενού στο κινητό πληρώνεις?
  14. Ήρθε η ώρα να πω και εγώ την γνώμη μου! Ύστερα από 2 μέρες που το έχω μπορώ να πω τα εξής: 1)την σχισμή που όλοι λέτε μία που την είδα και μια που την προσπέρασα!Παιδιά είναι ελάχιστη...Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!!Ενοείτε ότι δεν θα φάω ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω από τον χρόνο που έχω...!!!(πήρα το μαύρο για όσους με ρωτήσουν) 2)Είναι πιο γρήγορο από ότι το περίμενα (για ΝΟΚΙΑ) οπότε και εκεί είμαι ευχαριστημένος! 3)Στέλνεις πολύ εύκολα μηνύματα(αυτό για όσους δεν είχαν touch screen πριν) 4)Την ποιότητα της φωτογραφικής θα την ήθελα καλύτερη δεν με εντυποσίασε 5)Με το ασύρματο ιντερνετ και τις σελίδες που άνοιξα είμαι ικανοποιημένος 6)Η μπαταρία μου φάνηκε δυνατή μακάρι να αντέχει 7)Σε ότι έχει σχέση με μουσική είναι καταπληκτικό και με πολύ δυνατό ήχο 8)Από σήμα νομίζω ότι πιάνει περισσότερο σήμα από το HTC που χρσιμοποιούσα 9)Όπως είπε και ένα φίλος παραπάνω...Θα ήθελα να έχω επιλογή για θήκη από την ίδια την ΝΟΚΙΑ και όχι από άλλες εταιρείες!Και πραγματικά η θήκη που δίνει μέσα είναι για άτομα που θα το τοποθετήσουν σε τσαντάκι αλλά όχι για άτομα σαν εμένα που θέλουν μια θήκη να μπαίνει στην ζώνη! Αυτά ελπίζω να βοήθησα λιγάκι όσους θέλουν να τα πάρουν!
  15. Ευχαριστω, αυτή την εκδοση έχει...σημερα το παρελαβα και εγω!
  16. Καλησπέρα, ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοσή του 5800? Πείτε μου και από που το βρίσκω γιατί χάθηκα λιγάκι....!
  17. Μπορείτε να προτείνετε από που να βρω εφαρμογές για το 5800?
  18. Αυτο προσπαθώ και εγώ,να σταματησουν όλοι να ένε τα ίδια και τα ίδια και να αρχίσετε να λέτε διάφορα στοιχεία εσείς που το έχετε μέχρι να το πάρουμε και εμείς και να σας πούμε και μεις την αποψή μας!Έχετε βρει κάποια χρήσιμη αρκετά εφαρμογή μέσα του ή έχετε βάλει κάποια χρήσιμη και άξια να ειπωθεί? Με λίγα λόγια πρέπει να περιμένω λίγες μέρες ακόμα μέχρι να την πάρω την συσκευή στα χέρια μου αλλά θέλω να με μπριζώσετε και άλλο... :D
  19. Το έχω κοιτάξει λίγο στο κατάστημα αλλά άλλο να το βλέπεις επιφανιακά και άλλο να τοχεις στην προσωπική σου χρήση!Στο κατάστημα μου άρεσε αρκετά.Το μόνο που ε ανησυχεί είναι να μην γίνει πολύ αργό όταν θα του γεμίσω την κάρτα !
  20. Και ξανα ρωτάω αν εξαιρέσουμε την σχισμη και το ακουστικο! Σαν κινητό πωςείναι? Κολάει,είναι δύσκολο στην χρήση,με το ιντερνετ είναι οκ,οι φωτογραφίες του είναι καλές?
  21. Καλησπέρα σε όλους, θα πάρω και εγώ σε λίγες μέρες το 5800 για τον λόγο που όλοι λέμε ότι δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο στα χρήματα αυτά! Επίσης για να βοηθήσω,όσοι σκοπεύετε να πάρετε κινητό ΝΟΚΙΑ θα πρέπει το αυτοκόλητο ασφαλείας να λέει Sealed!Εαν είναι σκέτο λευκό χαρτί τότε είναι παραεισαγωγής και έχει ανοιχτεί για να μπουν Ελληνικά και μόλις κάνετε αναβάθμιση χάνετε τα Ελληνικά! Επειδή εργαζομαι σε καταστημα λιανικής σαν υπεύθυνος να ξέρετε ότι έχετε δικαίωμα επιστροφής από τον ΝΟΜΟ μέσα σε 14 ημέρες και με επιστροφή χρημάτων αν το ζητήσετε!!!Ότι άλλο σας πουν είναι χαζομάρες! Τώρα γιατί και εγώ έχω κουραστεί να διαβάζω τόσες σελίδες...!!!Μπορεί κάποιος να μου πει που έχει το κινητό σε χρήση τα καλά του στοιχεία και τα ελλατώματά του?Δεν θέλω να μου αναφέρετε την σχισμή και το ακουστικό!Αλλά σε λειτουργία κινητού! Από το 2004 χρησιμοποιώ μόνο Qtek και HTC και ρισκάρω παίρνωντας ξανά ΝΟΚΙΑ μετά από τόσα χρόνια! Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...