Jump to content

ImposeR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ImposeR

  1. Ευχαριστω tyxerakia Ηταν οντως θεμα driver απεγκατεστησα τους παλιους + kies και εβαλα αυτους που μου εδωσες και την αναγνωρισε επιτοπου τη συσκευη το adb.
  2. μου γραφει τα εξης: *daemon not runing. starting it now * *daemon started succesfsully * list of devices atached και κανονικα εδω επρεπε να μου εχει καποια νουμερα που αντιστοιχουν στη συσκευη μου σωστα? ομως δεν εχει τπτ. θεωρητικα το εχω εγκαταστησει σωστα για την ακριβεια κατεβασα το adb απο το Link που υπαρχει στον οδηγο για το root.
  3. παιδια εχω ενα προβλημα ενω το samsung kies μου αναγνωριζει σωστα το κινητο. Οταν ομως προσπαθω να το βρω με το adb( adb devices) δε το βρισκει... εχω enabled το usb debbuging οταν προσπαθω να το δω απο adb.
  4. καλως οκ θα συνεχισω εκει και συγνωμη. Για να δοσω τελος εδω εχω windows 7 για να δει το Kies to κινητο απενεργοποιω το usb debugging και το βλεπει μια χαρα. Οταν το ενεργοποιω για να δω τη συσκευη μου απο adb αρχιζει το προβλημα. Ευχαριστς για το χρονο σου.
  5. galaxy 3 εχω απλα διαβασα οτι η μεθοδος για root ειναι ιδια και στα δυο κινητα
  6. πολυ περιεργο το samsung kies δουλευει μια χαρα, ως συσκευη αποθυκευσης το αναγνωριζει αλλα το adb τπτ,και το χρειζομαι για να to ροοταρω! Επισης παρατηρησα οτι και το superoneclick δεν το αναγνωριζει.
  7. παιδια εχω ενα προβλημα ενω το samsung kies μου αναγνωριζει σωστα το κινητο Οταν προσπαθω να το βρω με το adb( adb devices) δε το βρισκει... εχω enabled το usb debbuging :blink:
×
×
  • Create New...