Jump to content

btester

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About btester

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

btester's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στη πρώτη μέρα νομίζω αυτή είναι η ταχύτητα όλων. Από την επόμενη συγχρονίζει.
  2. Άσχετο, αλλά επειδή σε προηγούμενες σελίδες κάποιος αναρωτήθηκε για το μέγεθος της ζώνης. :ninja: Σήμερα είχα βάλει τη sim από το Vodafone σταθερό σε μία συσκευή κινητού και ξεκίνησα για το σπίτι ενός φίλου μου που μένει σε άλλο δήμο... :p Στο δρόμο έκανα δοκιμές και όταν απομακρύνθηκα αρκετά άρχισε να μου λέει οτί είμαι εκτός ζώνης... :( Λογικό. :rolleyes: Όταν έφτασα όμως σπίτι του φίλου μου κάθομαι στο μπαλκόνι και λέω ας κάνω μια τελευταία δοκιμή. :rolleyes: Και ήμουν εντός ζώνης! :D
  3. Καλά μη βαράς. :O
  4. Με αυτή τη λογική άμα χάσω το pin να πάω στη Sony? :lol:
  5. Και μετά άλλη μια δωρεάν φορητότητα και γυρνάς εντελώς τζαμπέ στο κανονικό σου δίκτυο! LOL!
  6. Ρώτα τους αν θέλουν να βάλουν και ένα στο μπαλκόνι μου. :p
  7. Εμένα μου φαίνεται ευθύνη της Sony Ericsson πάντως. Άμα δεν μπορώ να κάνω κλήσεις απευθύνομαι στο δίκτυο. Άμα δε μπορώ να λειτουργήσω τη συσκευή απευθύνομαι στη κατασκευάστρια. Άμα δε μπορώ να συνδέσω συσκευή με pc απευθύνομαι σε ηλεκτρονικό. Απλά τα πράγματα.
  8. Επίσης το 213 μου δουλεύει ήδη άψογα οπότε αποκλείεται να μείνω χωρίς τηλέφωνο. Χωρίς internet θα μείνω σίγουρα κάποια στιγμή όταν κάνω την αίτηση για Adsl, αλλά αυτό είναι λογικό. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσουν οι πιο ειδικοί.
  9. Στο περίπου. Αυτή τη στιγμή έχω όντως 2 σταθερά. Αλλά δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω το 210 του ΟΤΕ. Πήρα ένα καινούριο 213 από τη Vodafone γιατί θέλω τα 500 λεπτά δωρεάν και για να μου κόψουν 15 Ευρώ στο Adsl μόλις βάλω το 3 σε 1. Δεν κάνεις ξεχωριστό αίτημα για το 3 σε 1. Αν έχεις κινητό και σταθερό δικό τους όταν κάνεις αίτηση για Adsl σε αυτούς και σε όλα έχεις το ίδιο ΑΦΜ σου κάνουν την έκπτωση από μόνοι τους. Οπότε δεν είμαι σε κανένα μεταβατικό στάδιο γιατί δεν έχω υποβάλλει καν αίτημα για Adsl ακόμα. :D
  10. Εγώ πάντως επειδή δεν έχει ακόμα διαθεσιμότητα για Vodafone Adsl στην περιοχή μου, πήγα χτες λίγο πριν κλείσει το κατάστημα και πήρα μόνο ένα ωραιότατο νουμεράκι από 213 με το voicebox το Ericsson και μία ασύρματη συσκευή γιατί δεν είχα καμμιά περισσευούμενη στο σπίτι. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα με είχαν ήδη συνδέσει. Δέχομαι και κάνω κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο. :D Περιμένω πως και πως να καλύψουν τη περιοχή μου (σύντομα ελπίζω για να μη χάσω το τζαμπέ τρίμηνο στο Adsl),να κόψω ΟΤΕ και Forthnet και να έχω ένα λογαριασμό για όλα (και να πάρω και την εκπτωσούλα του 3 σε 1). :cool:
×
×
  • Create New...