Jump to content

naselitis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by naselitis

  1. Καλησπέρα σε όλους και καλά Χριστούγεννα! Μια ερώτηση παιδιά, σαν νέος χρήστης του galaxy. Συνδέω το κινητό με καλώδιο, προσπαθώ να μπω στο kies αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Επανασυνδέστε το κινητό σε λειτουργία samsung kies(pc studio). το κιεσ δεν υποστηρίζει την τρέχουσα λειτουργία σύνδεσης. Δεν ξέρω αν είναι χαζό το ερώτημα μου, αλλά έχει κανείς καμία ιδέα για το πως θα συνδεθώ? Προφανώς κάτι δεν κάνω καλά ε? ευχαριστώ!!!
  2. Αγαπητέ Χαράλαμπε πηγαινε Ρυθμίσεις/Συνδεσιμότητα/Ρυθμίσεις Ιντερνετ/Προφίλ Ιντερνετ και επέλεξε το Vf MMS! Άντε και συγχαρητήρια για το πτυχίο!
  3. Καλησπέρα παιδιά! Φεύγω για Κύπρο την Δευτέρα και θα μείνω 4 μήνες! εχω καρτοκινητο και σύνδεση Vodafone εδω. Για κάτω τι μου προτείνετε??? Θα με τσακίσει το roamming αν δεν πάρω και κάποιο κυπριακό νούμερο ε? Τι εταιρία προτείνετε? όχι τίποτα άλλο, αλλά θα έχουμε και το κορίτσι εδώ να περιμένει τηλέφωνα...:O Ευχαριστω!
  4. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Νομίζω θα προτιμήσω το 1 γίγα και συνοδευτεί από΄"καλή συμπίεση" των τραγουδιών!;) Μια ακόμα ερώτηση (τωρα που σας βρήκα ευκαιρους!:lol: ) : Η μπαταρία μου κάνει κάτι κουλά... Πέφτει πχ στο 16% και μετα ανεβαίνει στο 25%! Φυσιολογική πορεία μέχρι να στρώσει η μπαταρία ή να αρχίσω να ανησυχώ?
  5. Καλησπέρα παιδιά! Αγορασα πριν λίγες μερες το Κ750(μετα απο 2 χρονια στο Κ700) και εχω μια απορια. Μπορω να βαλω memory stick πανω απο 1γιγα?Παω στρατο σε λίγες μερες και τα 2 γιγα θα μου ηταν χρησιμα για την σκοπια!:lol: Εχω διαβασει οτι με 1γιγα σερνεται το κινητακι μας! Οποτε σκεφτομαι οτι με 2 ισως να μην ανοιγει καν!:worry: ξερετε τιποτα επι του θέματος?
  6. Καλησπέρα παιδια! Πήρα πριν λίγες μέρες το φοβερό κινητό μας αλλά δυστυχώς (λόγω επιδότησης από Vodafone). ξέρει κανεις που μπορω να βρω το DRM Packager???? και άλλη μία ερώτηση. όταν ανοίγω τις φωτογραφίες κολλάει 3-4 δευτερόλεπτα. θέλει αναβάθμιση το λογισμικό ή παίζει τίποτα άλλο? ευχαριστω εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...