Jump to content

Diorama

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Diorama

  1. Ακριβώς..Πάντως και αύριο να μην έληγε χρειάζομαι 24 τουλάχιστον..Οπότε σκέφτομαι αντί αυτή της marfin,καμιά από alpha η πειραιώς..
  2. (Με χρήση πιστωτικής κάρτα μπορείτε να πληρώσετε σε όσες δόσεις εσείς θέλετε. Η μηνιαία επιβάρυνση είναι περίπου 0.5% που αντιστοιχεί σε ετήσιο επιτόκιο 10.8%. Για παράδειγμα για αγορές € 1000 με 12 δόσεις θα πληρώσετε τελικά €1060 δηλαδή 12 μήνες x 0.5% επιβάρυνση = 6% περισσότερο.) Αν μου βγάλει το κατάστημα δικιά του Visa,τότε μόνο κάνει 6 άτοκες,αλλά δεν ξέρω τι κάρτα ακριβώς είναι οπότε δεν το ρισκάρω.. Πάντως αν με αυτό τον τρόπο δεν πληρώνεις τόκους δίκαιο ακούγεται,τώρα η συνδρομή εντάξει καμία φορά την γλυτώνεις για 1-2 χρόνια.
  3. Ακριβώς αυτό είναι το θέμα,γιατι αλλιώς είναι σαν να πληρώνεις cash.. Τελικά δεν γινεται από οτι κατάλαβα,αν δεν χρεωθείς στις τράπεζες με το ζόρι δώσεις δεν βλέπεις.Ίσως βγαλω μια πιστωτική αλλα δημιουργήτε το εξής νέο ερωτημα,αν πχ αγοράσω ενα προιόν που κοστιζει 1099e και κανονίσω με το μαγαζι για 24 δόσεις με Visa,(όχι άτοκα)με τον τόκο του μαγαζιού αυτομάτος γινεται 1226 και η δόση βγαίνει 51e για 24 μήνες,αν λοιπόν εγω δίνω στην κάρτα τα 51 καθε μήνα θα πληρώνω και άλλο τόκο στην τράπεζα εκτός του μαγαζιού?(ελπίζω να το διατύπωσα σωστά)
  4. Χαιρετώ το φόρουμ!Να πω και εγω την απορία μου,μετά από αυτά που διάβασα εδώ σκέφτομαι να βγάλω μια Electron Visa χρεωστική αλλα δεν ξέρω τελικά αν θα κάνω την δουλειά μου,το θέμα είναι οτι θέλω να κάνω δόσεις(αλιώς αγοράζω και με αντικαταβολή και είναι οκ)γίνεται τίποτα ή θα την βγάλω τσάμπα..αν έχετε να προτείνετε τιποτα καλοδεχούμενο thnx...
×
×
  • Create New...