BMW116i
Members-
Δημοσιεύσεις
1.233 -
Εγγραφή
-
Αξιολογήσεις
100%
About BMW116i
- Ημ. Γέννησης Ιούλιος 10
Κινητή τηλεφωνία
-
Δίκτυο κινητής
Cosmote - Ελλάδα
BMW116i's Achievements
Rookie (2/14)
10
Φήμη
-
BMW116i started following costas_pro
-
Παιδες ενας φιλος μου εχει το συγκεκριμενο κινητο και εχει το εξης προβλημα. Δεν του ερχονται οι ειδοποιησεις απο το viber. Ειναι τικαρισμενες οι ειδοποιησεις και απο την εφαρμοφη και απο τις ρυθμισεις. Τι αλλο μπορςι να φταιει? Ευχαριστω.
-
Καλή επιτυχία!
-
[myCONTEST] Κερδίστε το Sony Xperia XΖ Premium!
BMW116i replied to myphone.contests's topic in Απόψεις
Για παμε! Καλη επιτυχια -
[myCONTEST] Κερδίστε το Samsung Galaxy S8+ από τα Public!
BMW116i replied to myphone.contests's topic in Απόψεις
Καλη τυχη σε ολους!! -
[myCONTEST] Κερδίστε το Sony Xperia XA Ultra!
BMW116i replied to myphone.contests's topic in Απόψεις
Καλή τύχη σε όλους -
Φιλε μολις εκανα αυτο που ειπες. Αυριο θα επανελθω. Ευχαριστω!
-
Παιδες να ρωτησω κατι. Εχω την τελευταια αναβαθμιση που εχει βγει, αλλα θελω να βαλω την προηγουμενη γιατι τρωει την μπαταρια για πλακα. Ποτε οι επισκεψεις μου στον φορτιστη δεν ηταν τοσο τακτικες οσο τωρα. Εχω κανει και clean install. Μπορω να περασω την προηγουμενη με φλασαρισμα? Η θα φαει κανενα κολλημα?
-
Μετα απο 2 μερες με τη νεα αναβαθμιση παρατηρησα οτι η μπαταρια πεφτει για πλακα! Μου φαινεται θα ξαναγυρισω πισω στην .575
-
Κερδίστε το Samsung Galaxy J5 από το Kaizershop.gr
BMW116i replied to myphone.bot's topic in Απόψεις
Καλή μας τύχη! :) -
Eκανα κ γω την αναβαθμιση. Περιμενα το stamina πως και πως αλλα ηρθε ενα πραγμα που δεν θα επρεπε να λεγεται stamina. Τραγικο, προχειροδουλεια. Σου κοβει τα παντα χωρις να μπορεις να κανεις κατι. Φωτεινοτητα κατω, ολα τα εφεδακια απενεργοποιουνται, συγχρονισμοι απενεργοποιουνται. Και αλλα πολλα. Τιποτα, απλα βαλανε μια επιλογη που κουτσουρευει τα παντα και σου λεει οικονομια στη μπαταρια. Εννοειται δεν το βαζω καν σε λειτουργια.
-
Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε το HUAWEI P9 από την COSMOTE!
BMW116i replied to myphone.bot's topic in Απόψεις
Καλή τύχη σε όλους :) -
Eχω φλασαρει unbranded γερμανικη ρομ, δεν εχω την ελληνικη πλεον γιατι αργουσε πολυ το update. Δεν εχει αλλαξει τιποτε απο αποψη εμφανισης. Bluetooth δεν χρησιμοποιω ποτε, οποτε δεν μπορω να ξερω αν αλλαξε κατι. Το WiFi ''φαινεται'' να εχει διορθωθει. Θα παω και στο φιλο μου οπου με την 5.1 επιανα wifi και με την 6 δεν επιανα καθολου. Απο εκει θα κριθει τελειως. Mε την ενταση ποτε δεν ειχα θεμα. Lollipop και Marshmallow το ιδιο μου φαινεται. Για την μπαταρια δεν μπορω να ξερω ακομα γιατι το εκανα πριν λιγες ωρες το update. Θα σας ενημερωσω. Περιμενω πως και πως το σταμινα πισω. Δεν ξερω, και τιποτα να μην εκανε που λεει ο λογος, με το + διπλα στην ενδειξη της μπαταριας ενιωθα ασφαλεια! * Η αναβαθμιση μου ηρθε με το Xperia Companion. ΟΤΑ ειχα ελεγξει και δεν μου ειχε ερθει.
-
Eκανα το καινουργιο update 23.5.A.0.575 και διορθωθηκαν τα προβληματα που ειχα στην .570 στο ανοιγμα των κλησεων που εδειχνε πρωτα τους αριθμους και μετα απο λιγο εμφανιζε τα ονοματα, επισης τωρα ανοιγω τις ρυθμισεις και ανοιγουν χωρις καθυστερηση. Για την μπαταρια δεν ξερω ακομα γιατι τωρα εκανα το update. Θα τσεκαρω και το wifi. Tωρα περιμενουμε και το αλλο update που ξαναεγκαθιστουν το stamina.
-
Eπιβεβαιωνω κ γω για το αδυναμο WiFi. Δοκιμασμενο σε φιλο μου ο οποιος πιανει ιντερνετ απο τον πανω οροφο. Με την 5.1 επιανε μια γραμμη. Πλεον δεν το βλεπει καν για να μπω, και το j5 του φιλου μου πιανει 2 γραμμες!!! Ουσιαστικες διαφορες δεν υπαρχουν, οποτε οταν βρω χρονο γυρναω σε lollipop και αν φτιαξουν τα πραγματα θα την ξαναπερασω.