Jump to content

kostbill

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostbill

  1. Παίδες καλησπέρα. Ενώ προσπαθούσα να βάλω το Samsung Galaxy S3 στο Kitkat, απέτυχα και κατά λάθος έσβησα και το backup μου. Τις επαφές που είναι το μόνο που ήθελα τις έχω σώσει στο PC μου οπότε δεν έχω χάσει τίποτα. Όμως το κινητό δεν έχει λειτουργικό σύστημα τώρα. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ.
  2. Το καίω πολλές ώρες. Ήδη από τώρα αρχίζω να τραβάω ζόρια με τις ζέστες. Οπότε ίσως να με συμφέρει με inverter. Από την άλλη αν είναι να κάνω απόσβεση σε 2 χρόνια, δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Το καλό με τα non inverter είναι πως είναι πολύ φτηνά, όπως αυτό το toyotomi.
  3. Το skroutz δεν έχει την πληροφορία του θορύβου. Επίσης, όσον αφορά το inverter/not inverter, έχουμε καμία ένσταση; Επειδή όλοι μου λένε να μην βάλω not inverter.
  4. Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για αγορά κλιματιστικού για το δωμάτιό μου. Παρακάτω είναι τα χαρακτηριστικά του δωματίου: 1. Δωμάτιό: 9 τ.μ. και 2.7 μ. ύψος. 2. Με το που ανοίγω την πόρτα του δωματίου βγαίνω σε ένα μικρό χώλ: 2 τ.μ. 3. Το μικρό χωλ επικοινωνεί και με το μπάνιο: 6 τ.μ. 4. Χτίστηκε το 96 οπότε φαντάζομαι πως ίσως να έχει σχετικά καλή μόνωση αλλά δεν ξέρω πως να μετρήσω την μόνωση. Όποια σκέψη καλοδεχούμενη. 5. Το δωμάτιο δεν κοιτάει άμεσα τον ήλιο, είναι βόρειο ανατολικό. Ειδικά για απόγευμα/βράδυ που το θέλω δεν έχει πρόβλημα έκθεσης στον ήλιο. Επίσης, το μπαλκόνι της διπλανής πολυκατοικίας στα δεξιά μου κρύβει και τον πρωινό ήλιο (καλό!). 6. Είμαι στον 2ο όροφο. Η πολυκατοικία έχει σύνολο 7 ορόφους. 7. Αριστερά έχει κολλημένη άλλη πολυκατοικία. 8. Δεξιά έχω τις σκάλες της πολυκατοικίας και το κοινόχρηστο πάτωμα. Σκέφτομαι 9000 εώς 12000 BTU χωρίς inverter. 1. Συμφωνείτε με το μη inverter; 2. Αρκεί για να καλύψει και τους τρεις χώρους ή πρέπει να πάρω μεγαλύτερο; Πια η γνώμη σας για τα παρακάτω: http://www.skroutz.gr/s/342255/Toyotomi-MTN-MTG-A128FS.html http://www.skroutz.gr/s/1759627/Toyotomi-Akira-GAN-GAG-A128VL.html http://www.skroutz.gr/s/342253/Toyotomi-MTN-MTG-A135FS.html Και η σύγκρισή τους: http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/407?compare=342255%2C1759627%2C342253 Είμαι ανοιχτός σε ιδέες, προτάσεις, σχόλια κλπ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, Βασίλης.
×
×
  • Create New...