Jump to content

billybo25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About billybo25

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

billybo25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω!!! λυθηκε το προβλημα! εγραφα μονο 2 νουμερα... τωρα γραφω το ονομα με νουμερα και μου βγαζει την σωστη επαφη! ευχαριστω πολυ για το προγραμμα και την βοηθεια σου!!! :up:
  2. για παραδειγμα: παταω 11 βγαζει 19 τηλεφωνα """""""""22"""""""""""38"""""""""""""" """""""""00"""""""""""19""""""""""""" """""""""33"""""""""""23""""""""""""" """""""""30"""""""""""43""""""""""""" """""""""49"""""""""""68""""""""""""" :dizzy: δεν βρηκα καποιον συνδυασμο να μου βγαζει ολα τα τηλεφωνα!!! δεν θα ηταν καλυτερα να τα βγαζει με τα γραμματα??? π.χ. να πατας το (Κ) και να σου βγαζει ολες τις επαφες που αρχιζουν απο (Κ)......
  3. ευχαριστω πολυ! δουλευει. το παραξενο εινε οτι ανοιγω το greeksmswriter,γραφω με το phonepad και οταν εινε να το στειλω κανει αντιγραφη αυτα που εγραψα στην κανονικη οθονη των sms και στελνει 160 χαρακτηρες!!! παντως δουλευει.... και παλι ευχαριστω για το προγραμμα!!! το μονο που δεν δουλευει ειναι με το sendSMS... π.χ. αν πατησω δυο νουμερα δεν μου βγαζει ολες τις επαφες μου. υπαρχει καπιο κολπο???
  4. θα χρησιμοποιουσα το phonepad, ΑΛΛΑ!!!! δεν μπορω να γραψω με 160 χαρακτηρες! οταν γραφω ελληνικα μου δειχνει μονο 70!!! αν γινοταν να στελνει με 160 θα κρατουσα το phonepad το βρισκω πολυ βολικο. δυστυχως δεν βρεθηκε καποιος να δωσει μια λυση σε αυτο το προβλημα..... για αυτο το λογο ψαχνω αλλο πληκτρολογιο!!! σαν το phonepad,δηλαδη με enter,backspace,t9,κενο,βελακια δεξια/αριστερα κτλ.
  5. γεια σου κωστα! μηπως εινε δυνατο να κανεις ενα πληκτρολογιο σαν το phonepad???? εχω ενα htc p 3300..... σαν αυτο... http://www.gaehn.org/archives/235-Neue-Version-von-Phone-Pad-im-schwarzen-iPhone-Look.html αλλιως για πες μου πιο αρχειο πρεπει να επεξεργαστω και με πιο προγραμμα?????? επισης οταν θελω να στειλω μηνυμα στο send sms to μπορω να πατησω μονο νουμερα! οι επαφες μου ειναι με ξενα γραμματα... ευχαριστω!!!
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ DEYAN! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ???
  7. Nα σας κανω ακομη μια ερωτηση? Mηπως υπαρχει και Τ9 ελληνικο για το PcmKeyboard?????
  8. σας ευχαριστω πολυ για το πληκτρολογιο και τα layout!!!! :up::up::up:
  9. γεια σου deyan. μαλλον κατι κανω λαθος.... την τελευταία έκδοση την κατεβασα και λειτουργει, αλλα τα settings δεν μπορω να το ανοιξω....:help: πως το κανω install?????
  10. γεια σου deyan! τα settings που εκανες για το pocketcm/keyboard δεν μπορω να τα κατεβασω! μου λει οτι το αρχειο ειναι χαλασμενο! μπορεις να τα ξανανεβασεις??? η να μου τα στειλεις με πμ???
  11. ευχαριστω zaharakis!!! δεν υπαρχει ομως κανενας που να μπορει να αλλαξει τα γραμματα στο phonepad??????? ειδα οτι σε αλλα πληκτρολογια το εχουν κανει!!! αλλαξανε τα ABEZHIKMNOPTYX η καπως ετσι απο ελληνικα σε αγγλικα γραμματα και δουλευουν με 160 χαρακτηρες τα μηνυματα!!!!!!!
  12. γεια σας παιδια!!!! καπου διαβασα οτι η ACE-Hellas εχει το phone pad με 160 χαρακτηρες αλλα δεν υπαρχει καποιος που να το εχει?????? ξερει καποιος απο εσας κατι????? που μπορουμε να το βρουμε η εστω να το αγορασουμε....... ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...