Jump to content

jimrr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimrr

  1. ναι καρτα vodafone εχω αλλα θα βαλω cosmote μεσα μιας και cosmote χρησιμοποιω! τελικα μολις εβαλα την cosmote μεσα ολα τα προβληματα λυθηκαν!ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους!εχετε κανει καταπληκτικη δουλεια!εχω ξεκινησει ηδη να διαβαζω τις ενοτητες ωστε να μαθω και εγω οσα μπορω.
  2. δεν ενεργοποιει την καμερα,αν μπω απο το μενου στη καμερα το παταω και βγαζει φωτο,εκανα επαναφορα εργοστασιακων και εφτιαξε αλλα μολις το κλεισω και το ανοιξω παλι δεν λειτουργει οπως και το αυτοματο κλειδωμα.μαλλον δεν θα το κλεινω ποτε!:lol::lol: οκ κατσε να βγαλω την καρτα μνημης.να τις κανω φορματ?δεν εχω σωσει τιποτα μεσα,εχει αρχεια μεσα για Back up ?
  3. ευχαριστω για την αμμεση απαντηση.περασα τους νεους χαρτες μεσω ovi μιας και κατεβασα το nokia maps updater.σωστα πιστευω επραξα ή πρεπει να κανω κατι αλλο? επισης κατι αλλο που ξεχασα να πω ειναι οτι μετα την αναβαθμιση δεν δουλευει το κουμπι της καμερας.
  4. καλημερα σε ολη την παρεα! την δευτέρα αγόρασα και εγώ το 5800!το εβαλα να φορτισει και ολα καλα μεχρι στιγμης.αρχιζα να το επεξεργαζομαι και βαζω να κλειδωνει σε 30sec αυτοματα η οθονη.ολα καλα μεχρι εδω.μολις το εκλεισα το κινητο ομως και το ανοιξα παλι δεν κλειδωνει ΠΟΤΕ αυτοματα,μολις κανω επαναφορα εργοστασιακων και το ξαναρυθμισω στα 30 sec κλειδωνει κανονικα αλλα μολις το κλεισω παλι κανει τα ιδια.το πηγα στο καταστημα που το αγορασα (Γερμανος) και μου το αλλαξαν με αλλη συσκευη αλλα κανει τα ιδια και μετα το update που της εκανα!εχει κανεις καμια ιδεα? επισης μολις εκανα Update αλλαξε και το προγραμμα πλοηγησης.μολις το ανοιξα μου εβγαλε μηνυμα να κανω λογαριασμο στο ovi.com εκανα αλλα μολις ζηταει συγχρονισμο μου λεει πατηστε εργαλεια-συνδεση.παταω αλλα βγαζει δεν υπαρχει συνδεση.πρεπει να γινει ο συχγρονισμος ωστε να δουλεψει το gps?αλλιως δεν δουλευει?παιδες σορρυ για τις ερωτησεις αλλα δεν το κατεχω και τοσο πολυ.!
  5. χτες λογω εορτης απεκτησα και εγω ενα 5800 ολα καλα και ωραια ουτε σχισμή δεν εχει αλλα μου κανει κατι αλλο.βαζω να κλειδωνει αυτοματα το πληκτρολογιο σε 30 sec ολα καλα κλειδωνει,μολις ομως το κλεισω και το ανοιξω παλι δεν κλειδωνει ποτε.εκανα Update το λογισμικο πριν λιγο και παλι το κανει.εχει κανεις παρατηρησει το ιδιο? ευχαριστώ εκ των προτέρων . να συμπληρωσω οτι το πηγα στο καταστημα που το πηρα και μου το αλλαξαν με καινουριο αλλα και το καινουριο το κανει μετα απο το update.
  6. επειδη εχασα τα ελληνικα στο κινητο μου εκανα install το nemesis,παταω scan new device . αλλα δεν κανει κατι.εκανα εγκατασταση και στο τελος μου βγαζει μια σελιδα για το πως θα φτιαξω τους drivers αλλα δεν μου βγαζει κανενα παραθυρο που να λεει για νεο hardware οπως μου λενε οι εικονες.
  7. οπως πολλα ατομα αγορασαν την προσφορα του vector,εγω ειμαι τυχερος γιατι στο καταστημα στο Ιλιον εδιναν το 390στην τιμη του 380 επειδη δεν τους ειχαν παει ακομα λεει τα 380,τεσπα το θεμα ειναι οτι θελω να βγω χαρτες για ιταλια και γερμανια.εχει κανεις καμια ιδεα που να τους κατεβασω?
×
×
  • Create New...