Jump to content

Dimitrios7474

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dimitrios7474

  1. Μεχρι 2gb επισημα, ανεπισημα μεχρι 4 αλλα δεν το εχω τσεκαρει. Σε σχεση με τον ν73 δεν ξερω, εγω εχω μεινει ικανοποιημενος. Για τους χαρτες δεν ξερω.
  2. Καλησπερα, σε ευχαριστω πολυ, ειναι πολυ καλυτερα τωρα!!! :D
  3. το text to speach μπορει να διαβαζει τα sms και να τα προφερει ελληνικα? Η συσκευη μου τα προφερει ακαταλαβιστικα. Τι μπορω να κανω?
  4. Καλημερα, εκτος απο το ν95 εχω και το 6110 navigator και θελω να ρωτησω τα εξης: 1) το κουτι αλλα και το τηλεφωνο γραφουν made in Germany. Δεν θα επρεπε να γραφουν made in Finland? Εχει αγοραστει απο καταστημα wind. 2) το product code που γραφει στο αυτοκολλητο ειναι 0546008. Αυτο ειναι ελληνικο? Που μπορω να δω τα product codes για καθε χωρα? 3) το text to speach μπορει να διαβαζει τα sms και να τα προφερει ελληνικα? Η συσκευη μου τα προφερει ακαταλαβιστικα. Τι μπορω να κανω?
  5. Βρηκα μια οδηγια για το πως διορθωνεται το προβλημα με το slide στο παρακατω link. Το εχει δοκιμασει κανεις? Αν ναι, υπαρχουν φωτογραφιες η καποιο βιντεακι? Το restart γινεται σε συσκευες που δεν εχουν αναβαθμιστει με το καινουριο firmware? Μετα την αναβαθμιση σταματαει τελειως? http://www.expansys.com.gr/ft.aspx?k=89021&page=2 Αν δεν διορθωσω το προβλημα με το slide και to restart τοτε θα συμφωνησω και εγω.
  6. Οχι δεν εχω περασει την τελευταια αναβαθμιση. Λετε να φταιει αυτο? Μακαρι! Το εκανε μια φορα τα ξημερωματα σημερα και μια ακομα φορα πριν μια ωρα υστερα απο μια κληση που εκανα και η οποια δεν απαντησε. Δεν ξερω αν το κανει περισσοτερες φορες γιατι δεν υπαρχει καποια ενδειξη, πρεπει να ειμαι τυχερος τι στιγμη που το κανει να το δω. Ευχαριστω για την απαντηση και την προσπαθεια λυσης του προβληματος μου.
  7. Καλησπερα και παλι σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα καινουριο προβλημα (για μενα). Το n95 κανει restart μια εως δυο φορες την ημερα, μπορει και παραπανω. Δεν ζηταει pin, απλα η οθονη γινεται λευκη μετα βγαζει την λεξη νοκια και επανερχεται η αρχικη οθονη. Τι συμβαινει? Ετσι κανουν τα ν95? :(
  8. Σας ευχαριστω πολυ. Κοιταξα το product code και ειναι Ελληνικο. Τωρα να εχουν κανει επεμβαση στο αυτοκολλητο (π.χ. αλλαγη) δεν πιστευω. Ποια κατα την γνωμη σας ειναι η καλυτερη θηκη? Υπαρχουν στην Ελλαδα η θα πρεπει να παραγγειλω απο εξωτερικο? Συγνωμη αν βγηκα εκτος θεματος.
  9. Καλησπερα, αγορασα πριν λιγες μερες το ν95, το προβλημα με το τζογαρισμα στο πανω μερος του κινητου ειναι γενικο? θελησα να κανω αλλαγη συσκευης και οι υπαλληλοι στη wind δεν εφεραν καμια αντιρρηση. Το προβλημα ομως υπηρχε και στην νεα συσκευη, ετσι κρατησα την πρωτη που αγορασα. Πως ομως ειναι δυνατον οσες συσκευες ειδα σε διαφορα αλλα καταστηματα (δειγματα πραγματικα) να μην εχουν αυτο το προβλημα? Και κατι αλλο, η μπαταρια στα δικα σας κινητα ηταν σφραγισμενη η απλα μεσα σε ενα σακουλακι? Ευχαριστω εκ των προτερων. ΥΓ. Διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες και βρηκα δυο αναφορες μονο σε αυτο το προβλημα.
×
×
  • Create New...