Jump to content

charos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by charos

  1. 2 ερωτησεις: Υπαρχει επιπτωση στην ταχυτητα οταν οι εφαρμογες τρεχουν στην SD? Βλεπετε καποια διαφορα στο ποσο γρηγορα φορτωνουν οι εφαρμογες? Μετα την εγκατασταση του script, μονο καινουργες εφαρμογες πηγαινουν στην SD η' το symlink ισχυει και για τις προεγκατεσημενες εφαρμογες (apps που ηδη υπαρχουν)?
  2. Καλησπερα, Το οτι εχει χαρτες εφαμιλλους του Destinator ειναι τρομερο νεο. Αυτο ομως που δεν ξερω αν υπαρχει ειναι να οριζεις να βρεις διευθυνση σε ολες τις πολεις κατι το οποιο στο Destinator με εχει σωσει απειρες φορες στην Αθηνα(ευρυτερη αττικη). Κατα τ'αλλα το Destinator ειναι χαλια προγραμμα (αργο απο ολες τις πλευρες). Οσο και αν στο εξωτερικο δεν θα το αλλαζα με τιποτα το iGO , στην Ελλαδα το να βρεις την οδο που θες ειναι προβλημα. Ξερει κανεις αν ελυσαν αυτο το προβλημα στο moov ?
  3. Ok ! Thn brhka thn akrh ! Ekdosh gia PNA mono!
  4. Γιατι ολοι κολλατε στους χαρτες με το iGO ? Το Destinator δεν εχει καλυτερους χαρτες , H NGI εχει τους καλυτερους χαρτες. Αντι η NGI να ξυπνησει και να μην καθετε στασιμη επειδη απευθεινετε σε ελληνες (βλεπε forum της για να καταλαβεις τι χαλι μαυρο ειναι και το παιζει και θυμα της Destinator) και να κανει συνεργασια με αλλες εταιριες (πχ iGO) καθεται και αναπτυσει χαρτες για ενα προγραμμα (Destinator) που ειναι βαρυ ακομα και σε PPC με 620 Μhz με ενανυπολογισμο διαδρομης αρκετο να χασεις την επομενη στροφη. Τι να τους κανω τους καλους χαρτες οταν το λογισμικο ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει στον χωρο των GPS? Κολλαει ,αργει,εχει χαλια interface και παρολα αυτα το πληρωνουμε (το πληρωσα μια φορα για την εκδοση 3 και ακομα τα κλαιω τα λεφτα μου) λες και ειναι ανταξιο της τιμης του. Ευτυχως δεν ειμαι συχνα Ελλαδα και δεν χρειαζομαι το Destinator. Το iGO στο εξωτερικο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο! Το iGO κανει απιστευτη προοδος προς τα εμπρος και το Destinator προς τα πισω.
  5. Mporei kapoios na mou apanthsei an to Destinator gia PNA yparxei sto net kai kapoios to ebale kai douleue? Ta destinator apo PDA sigoura den douleuoun (den kanei install apo cab logw core ekdoshs WM5 kai h deuterh prospatheia htan na parw to egkatestimeno programma apo to PDA kai na to balw sthn SD tou Vector alla pali den trexei ) kai den exw brei pouthena ekdosh PNA tou Destinator.
×
×
  • Create New...