Jump to content

DeSade2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DeSade2

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

DeSade2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγαπητε epinephelous θελω να σε ευχαριστησω θερμα για το χρονο που διεθεσες για να γραψεις το ποστ που απαντουσε το ερωτημα που εθετα. Το ποστ σου ηταν επιστημονικα τεκμηριωμενο , πληρες, κατανοητο και αναρωτιεμαι τι περισσοτερο θα μπορουσε να μου πει ενας μηχανικος με ειδικευση στον κλιματισμο :) Αντιλαμβανομαι οτι εχεις σε πολυ μεγαλη εκτιμηση τα mitsubishi και αυτο γιατι εκθειαζεις το μοντελο που εχεις , περιγραφοντας ολα τα καλα του σε προηγουμενα ποστ. Και μια που εισαι mitsubishakias :) θα ηθελες να μου πεις τη γνωμη σου για το πως σου φαινεται το msz gf60ve ;Ειναι νεο μοντελο και σαφως δεν μπορει να εχει κανεις αποψη βιωματικη αλλα μονο διαβαζοντας τα χαρακτηριστικα του στο http://www.skroutz.gr/s/3124570/Mitsubishi-MSZ-MUZ-GF60VE.html Και παλι σε ευχαριστω θερμα για τον κοπο του να γραψεις ενα τοσο εκτενες ποστ - πονημα.
  2. Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση gnt. Πραγματι η διαφορα σε μεγεθος μεταξυ των δυο μοντελων που σκεφτομαι να παρω οσον αφορα την εξωτερικη μοναδα δεν ειναι πολυ μεγαλες. Ενδεικτικα αναφερω: Πλατος Υψος Βαθος σε mm hitachi rak60ppa 850 650 298 mitsubishi MSZ-GF60VE 840 880 330 Δηλαδη πιο μεγαλο υψος κατα 23 εκατοστα και βαθος κατα 3,02 εκατοστα το mitsubishi Οποτε εφοσον αυτο το "ατου" της εξωτερικης μοναδας δεν υφισταται οπως λες τελικα αξιζει να δωσω 150 ευρω παραπανω για να παρω το mitsubishi εναντι του hitachi; Επισης ηθελα να ρωτησω. Απο ποσα μετρα σωληνωσης και μετα μεταξυ εσωτερικης και εξωτερικης μοναδας εχουμε απωλεια αποδοσης;
  3. Καλησπερα Μιλωντας με τον υπευθυνο καταστηματος electro net στη Δραμα, μου ειπε οτι τα κλιματιστικα mitsubishi εχουν κατα κανονα μεγαλυτερη εξωτερικη μοναδα και αυτο ειναι πολυ καλο. Τον ρωτησα απορημενος γιατι και μου ειπε οτι πιανουν παγο στην εξωτερικη μοναδα το χειμωνα πιο δυσκολα απο οτι κλιματιστικα με μικροτερη εξωτερικη μοναδα αρα κανουν αποψυξη σε πολυ πιο αραια χρονικα διαστηματα και ετσι στην πραξη αποδιδουν καλυτερα γιατι δεν χανουν τοσο χρονο και ενεργεια προσπαθωντας να αποψυξουν την εξωτερικη μοναδα. Στεκει τεχνικα αυτο που μου ειπε ; Ειναι λες και εχει βαλθει να μου πασαρει mitsubishi με καθε τροπο και να με αποτρεψει απο την δευτερη επιλογη μου , hitachi :wacko:.
  4. Μηπως καποιος απο το φορουμ θα μπορουσε να με βοηθησει να επιλεξω αναμεσα στα δυο κλιματιστικα; Τα θελω για full time θερμανση το χειμωνα στη βορεια ελλαδα οπου ηδη εχει αρκετα κρυο, τα BTU και η θεση επιλεχθησαν απο ψυκτικο. Με ενδιαφερει ποιο ειναι καλυτερο ως προς τη θερμικη αποδοοση , την αξιοπιστια και τα φιλτρα. http://www.skroutz.gr/s/28...=hitachi+60ppa στα 1150 ευρω μαζι με τα περαστικα http://www.skroutz.gr/s/31...ase=muz-gf60ve στα 1300 ευρω μαζι με τα περαστικα.
  5. Καλησπερα σε ολη την παρεα του φορουμ. Θελω να χρησιμοποιησω ενα απο τα παρακατω δυο κλιματιστικα για αποκλειστικο μεσο θερμανσης το χειμωνα . Τα btu και η θεση επιλεχθησαν απο τον εγκαταστατη ψυκτικο που ηρθε να δει τον χωρο πριν επιλεξω κλιματιστικο. Ποια ειναι η γνωμη σας σεβασμιοι γεροντες του κλιματισμου; Πηγαινα για το hitachi αλλα ξαφνικη προσφορα απο τα 1400 στα 1300 ευρω στο mitsubishi με προβληματισε εκ νεου. Θα ηθελα την γνωμη σας ως επαγγελματιων του χωρου. Σας ευχαριστω θερμα εκ των προτερων:) http://www.skroutz.gr/s/2862296/Hitachi-RAK-60PPA-RAC-60WPA.html?from=autocomplete&keyphrase=hitachi+60ppa στα 1150 ευρω μαζι με τα περαστικα http://www.skroutz.gr/s/3124570/Mitsubishi-MSZ-MUZ-GF60VE.html?keyphrase=muz-gf60ve στα 1300 ευρω μαζι με τα περαστικα.
×
×
  • Create New...