Jump to content

sbs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sbs

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

sbs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια καλησπερα εχω το συγκεκριμενο usb και εχω την εξης απορια,το εχω εγκαταστησει σε δυο pc στο ενα με αφηνει να διαλεξω τη συνδεση θα εχω δηλαδη 3g η gprs ενω στο αλλο pc δεν με αφηνει εχει της επιλογες με σκουρα γραμματα και δεν μου επιτρεπει αλλαγη.Γνωριζει μηπως κανεις τη μπορει να συμβαινει?
  2. παιδια καλησπερα μηπως γνωριζει κανεις αν εχει ενεργοποιηθει το ραδιοφωνο στην συσκευη μεσω αναβαθμισης η αν προκειτε να γινει καποια στιγμη?
  3. παιδια καλησπερα μηπως γνωριζει κανεις αν το συγκεκριμενο stick μπορω να το δουλεψω με vodafone sim γιατι οταν ξεκιναει το προγραμμα μου λεει μη υποστηριζομενη sim,η αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που μπορω να το δουλεψω?ευχαριστω!!!
  4. παιδια καλησπερα 2 ερωτησεις.Εχει FM ραδιο,υπαρχει καποια εφαρμογη να κανεις το φλας φακο?ευχαριστω!
  5. παιδια καλησπερα εχω διαβασει αρκετα αυτα που γραφετε οτι ενω εχετε 3g σημα κανετε download με 40-50 kb γιατι γινετε αυτο κανονικα δεν επρεπε να ειναι πολυ υψηλοτερο στο σπιτι μου ηρθε ενα φιλαρακι που ειχε ενα στικακι vodafone και στο speedtest εδειξε 1,5mb με τετοια ταχυτητα ποσο πρεπει να ειναι το download?αξιζει τον κοπο η οχι?
  6. σε τι format ειναι τα βιντεο τα οποια τραβαει το 6288?
×
×
  • Create New...